ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кате, аз вече неколкократно казвах, колко успешно лекувам гърло с Дактарин. Peace

# 406
Относно апетитът- преди да захраня, Симона беше стигнала до там, че изяждаше не повече от 80 мл. мляко. Просто изгуби и малкото апети, който имаше. За това и реших да избързам със захранването и дадох тиква на 5м. и 5 дни. За мое учудване прояви невероятен ищах за храна различна от кърма. За четири дни по бързата процедура заместихме обедното хранене- 130 гр. пюре + 60 мл. кърма. Днес Вече девети ден от захранването е изяла 170 гр пюре + 40 мл. кърма. Започна и с по-голяма охота да имие мляко при останалите хранения. Така че, при моето дете захранването мога да го отчета само като положителен процес. Дано и за напред да е така.
Иначе като чета Симона е едно от най-леките бебета- на 5 м. беше 6850гр. 68,5 см.

# 407
  • Пловдив
Франчи, дано и при нас така тръгнат нещата със захранването. А може би ние сме по-леки от вас. На 05,12 сме на консултация, но в началото на месеца като ходихме бяхме 6,100, а сега не ми се вярва да сме качили повече от 200-300 гр, така, че ние ще сме по-малки и от вас. Но ще докладвам другия месец.

# 408
Франческа и моят е от леките  Laughing , днес на консултацията кантара показа 6,470 и 68см...ако не друго поне ще имам голям мъж Simple Smile
сложиха му третия Пентаксим, миличкото как е плакало, сърцето ми се свива.
Иначе аз реших да го захранвам и сега съм поръчала продукти от село, свеки се зае със задачата да намери.
Моята педи днес извади егати схемата за захранване, за един месец трябвало да съм включила всичко, плодове, зеленчуци, жълтък, даже и месото. Ще си карам на интуиция, както му дойде.
Искам да ви попитам дали оставяте светната някаква лампа в стаята където спят бебетата. Аз нищо не оставям, но се притеснпвам малко дали като се събужда няма да се стрестне. Засега не се е случвало, ама знам ли....  Thinking

Муцуна, страхотни снимки наистина. Иска ми се да попитам този бял фон зад бебетата, където са като ангелчета от фотоапарата ли зависи всичко или има и малко фотошоп  Rolling Eyes

# 409
Благодаря момичета! Grinning
Ето, почерпете се за мое здраве Wink
,

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 18:02 от Щастлива Бубичка :)

# 410
  • Germany
Щастлива Бубичка, честит празник! Много здраве и късмет!

# 411
Щастлива Бубичка Simple Smile теб те изпуснах днес
все пак ще се почерпя Hug Да си жива и здрава Hug Честит рожден ден   bouquet

# 412
Благодаря момичета! Grinning
Ето, почерпете се за мое здраве Wink
,

Ехааа каква съблазнителна почерпка smile3534
Благодаря  love001 Точно от този бейлис имам вкъщи, ще взема да си пийна за твое здраве! Wine Glass
А на теб Бубичка - ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm68

# 413
Честито на всички с повод   bouquet  bouquet

Аз имам един въпрос , държите ли прави вашите бебчета ??   newsm78 От няколко дни Юли се научи да стои изправен докато е в мен / или на дивана / , а преди само пружинираше  Mr. Green  , стъпва на цялото си краче / до преди време стъпваше само на пръсти / , изпъва се като струна и стои прав , естествено с голяма част моя помощ/ като го държа под мишничките /  , и така откарва доста време , незнам дали не бързаме , защото имаше период където бебчетата не трябва да стъпват на цяло краче , но не съм сигурна кога точно ?? А иначе такава изпъната стойка прави , като манекен  Mr. Green

# 414
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Весел празник и на Бубичка!
Относно гърнетата, аз не съм от почитателите. Дъщеря ми се научи за 1 ден какво трябва да прави в тоалетната на 2г.2мес. Махнах памперса извъднъж и не е имало никакви аварии. Така мисля да действам и с момчето.
Аз както писах и по-напред, спрях със захранването, малко почивка и като се върнем с нови сили ще пробвам младежа, купила съм му каша ориз с банан на Милупа.
Бебе Боян не е ходил на консултация от лятото и още няма ваксини, имам час за 3 декември и ще видим колко е порастнал, но по мои изчисления е някъде към 8 кила.

# 415
  • Germany
Славена, проуснах те вчера, извинявай. Честит празник на патерици! Много здраве, радост и любов!

Минди, и Брани стои така, но аз не му давам повече от минутка. Струва ми се рано.

# 416
Бубичке, честит празник и от мен! Каквото си пожелаеш да се сбъдне!  bouquet

Минди, при Симона сякаш вече се проявява желнието да ходи и съответно стои изправена.  /При Кати това стана към 6-мия месец и отгоре /:ooooh: Почти не иска да седи в количката и като сме навън иска да стъпва долу на земята, ако не стане пищи с цяло гърло. Тази "мода" от е два дни.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 20:28 от Франческа Салиери

# 417
Бубичке, честит празник и от мен!  bouquet
Минди и моята вече стъпва стабилно на краченцата си, но я държа така за малко няколко пъти дневно и с кака й по това време така сме правили и на 6мес. и половина се държеше самичка изправена за оградката на легълцето.  

# 418
Бубичка, да си жива и здрава!!! Само щастие и любов ти желая!!! Как ми се допи Бейлис  Laughing

Сави от 2-3 дни плаче много вечер преди хранене и като цяло яде малко през деня. А тя не е от безапетитните деца. Дали ще имаме зъбче скоро? newsm78

Пете, благодаря за напомнянето Simple Smile Бях забравила наистина!

Само Минди ли има бънджи? Май никой друг не се включи по питането ми за "скачалото".

# 419
АлиенТа, радвам се, че съм помогнала.

Минди, Петър от 2-3 седмици иска да стърчи. Той по принцип си е голямо стърчило, все зяпа надигнат от където и да е и никога не му е достатъчно. Вече доста стабилно си стои на краката и оформя с крака нещо като пинсети, не иска да седи в мен, а да е прав и стиска стъпалата, за да не седне Simple Smile Естествено, не го държа постоянно така, но увеличаваме много стоенето на крака, стъпването, понасянето на собствената тежест и сядане за секунди без опора. Сериозно се замислям за съоръжение, в което да стои прав, с опора за гръбчето и с табличка за игра. Нещо като на Lsb, както разбирам по описанието или някаква по-стабилна проходилка ще да е.

Sv. (Зара), супер, че захранването е тръгнало така успешно, много се радвам за Бобчо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт