ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Честити зъбчета и месечинки на бебоците днес :  bouquet
Добро утро и дано да няма мъгла днес, за да излезем. Славето спа от 7 до сега и си играе в креват1ето, а аз използвам.....
Вигантол-въобще не давам.Започнах от есента, но не мога да капна само една капка или забравям Embarassed
Много к.мляко изядох откакто съм родила и домашно и купено по-мазничко и затова съм слонче.
Светослав спи във всички пози и по корем също, не се притеснявам за това.
Много ме хапе и дере по гърдите и умира от смях.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 08:50 от mariiana

# 616
  • София
Добро утро! Моника още спи. Голямо спане направи, а аз я чакам да се събуди да яде и да се оправяме за ваксината. Дано не вали днес поне до следобяд, че с кличката ще ходя...
 Хубав ден!

# 617
Amore, благодаря Simple Smile
Честито зъбче на Петърчо Simple Smile Ние сме в очакване на нашето  tooth

Забравих да кажа, че бяхме на консултация и Яна е 7690, 65 см. Качила е 1100г за месец и половина и док каза, че е много...май не знае какво иска  Laughing
Бягам, че реве златното ми момиче Simple Smile

# 618
Добро утро

gmarinova честито зъбче на Петърчо, Честито зъбче и на Ади sunflower

На Тео фонтанелката пък почти е затворена и му давам по 1к вигантол, но да си призная забравям много често, Преди давах по 2 но преди 2 месеца лекарката каза да намалим.

Поли дано не е нищо сериозно Пиши как е каката

Тео от време на време по време на кърмене стиска венците, или ме щипе с ръчички, но вчера в статията за кърменето/не помня кой беше пуснал - извинявай/ пишеше, че е нормално.

С яденето на пюре при нас да чукна на дърво всичко върви нормално. Хапва с огромен апетит. Като види пюрето и обезумява. Започва едно ритане блъскане с ръце. Вчера дори се разсърди, че е свършило пюрето и няма повече.

Хубав ден от нас и дано изгрее слънце.

# 619
Добро утро момичета!

Реших да споделя с вас нещо, за да установя дали аз съм нервно болна напоследък или пък съм права!
Та ето за какво става въпрос. Това е нещо, скоето съм сигурна че всички се сблъсквате ежедневно, обаче на мене вече ми прикипя. Дали от наместването на хормоните, дали от цикъла или просто е дошъл момента да избухна! Всяка сутрин и вечер минавам по един и същи маршрут с количката, който включва булевард "Ив.Гешов". Там има една уж "велосипедна алея", която обаче не е друго, а паркинг за коли, които с всеки ден се увеличават! Стигайки до входа и блока на нашите се опитвам да стигна някак до тротоара, защото колите така са спрели, че почти няма как да минеш между тях. Накрая се оказва, че някой сладур си е качил предницата/задницата на МПС-то таман пред стълбите и аз трябва да литна. Всеки ден се успокоявам, че така е у наше село и не трябва да ми пука, ама снощи вече изтрещях. Към 19.30 като подкарах обратно по "Гешов" по "велосипедната алея" , накрая и не щеш ли една кола на БТВ Новините и вътре един младеж си говори по телефончето. Място за минаване-ни от ляво, ни от дясно! Седях, оглеждах се. Оня си дрънка! Мъжа ми и сина ми чакат на отсрещния тротоар и когато вече мъжа ми мина при мене си помислих, че ще му направи забележка, а той нашия свали количката на булеварда! #Cussing out Аз побеснях и почуках на стъклото на Новинарчето и му се развиках.! Бил ми оставил достатъчно място наглеца и видите ли мъжа ми бил по-възпитан! И що! Щото не му се разправя! Вдигна си стъклото и си продължи да си стои. А, и ми каза да не съм му викала. Абе ако бях мъж на тоя..... и бой щеше да изяде! Ама така е-всички хора гледат и мълчат! Прибират се в "моят дом-моята крепост" и се надяват някой друг да оправи нещата вместо тях! И не че няма закони! Има ама ...Ядосах се извадих фотото и снимах!
Ядосах се и на мъжа ми и се скарахме и то сериозно! Той беше човека, който трябваше да направи забележка, ама как ще ме разбере като аз съм тази, която е навън с количката в най-големия трафик! Ами ако някой ме бутне на булеварда! Да не дава господ!

Та кажете сега-луда ли съм, истеричка ли съм или случйно съм ПРАВА! Мога да пусна и едно писъмце до БТВ със снимка на колата, но дали си струва!
 Дано не ви е скучна тази тема , но мисля че е така по всички квартали.

# 620
Благодаря на всички за поздравленията, много сте внимателни Simple Smile  Hug

*sunflower*, моята фонтанела се е затворила на 3 годишна възраст  Simple Smile я виж, ква съм хУбава, Умна и Усърдна  Joy
А мислите ти за новият човек са ми мноооого близки. Аз като забременях, точно 1 ден не знаех какво да мисля и се започна: как ще го гледам, какъв пример ще му дам, как да го направя Човек, какъв човек да бъде, въобще... осъзнах цялата отговорност и мислите ме шляпнаха като мокър парцал, чийто отпечатък седи и до днес, и май няма скоро да изчезне. Поне намалих цветистия си речник. И друго - говоря по-тихо, стъпвам по-тихо, действам по-тихо  Joy това е огромна промяна за мен, защото съм грубиянка и доста невнимателна по природа. Децата ни носят само добро, не бива да страдаме от излишни опасения. И трябва да живеем за днешния ден, а не да мислим за времето като пораснат (не говоря за образование, а за емоции и чувства). Освен това, искам да напиша нещо важно за мен: ВСЯКО ДЕТЕ СИ ИМА СОБСТВЕН ЖИВОТ и НЕ БИВА ДА СЕ МЕСИМ И ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ С НЕГО ЖИВОТА МУ. Прекаленото заглеждане в детето ни прави маниачки и трепетлики, така се отъждествяваме с него и забравяме кои сме. Често си го повтарям, защото имам десетки примери на майки/татковци, които не могат да живеят собствения си живот, без да се месят/тълкуват/решават за децата си (вече възрастни).

Senayde9, май за вас важи, НЕ С МЛЯКО, а С ВОДА.  Joy ама вие сте на млечна кухня, и няма значение. Можеш да му вържеш едно бурканче с храна и да го караш да прави упражнения - стани, седни Simple Smile Като проходи, ще му отслабне дупарата.

maiamiii, различни сайтове, различни пиксели, различно форматиране. Пробвай да качиш на друго място.

Анито, Нина Wink о, Свищов!, о, Арт!, о, Ла Пиовра!, о, Калето! Живооооооооооооот, ракийка и танци-манци. Ваш`та партия съм!

dnd11174, няма място за коментари по тази често срещана ситуация. Моят съвет: връчвай бебето на таткото да го повози 2 дни и тогава си говорете пак. Аман от ДОБРИ хора, които не си търсят правата (и аз от тях Sad)!

Маги, твой Тео и той от апетитните сладурковци, пупу! Дано все така да ти е хрисим от към храненето!

# 621
dnd11174, няма място за коментари по тази често срещана ситуация. Моят съвет: връчвай бебето на таткото да го повози 2 дни и тогава си говорете пак. Аман от ДОБРИ хора, които не си търсят правата (и аз от тях Sad)!

И моят съвет е същия. Случвало се е да останат татко и Тео сами за по-дълго време, аз я на масаж я на гости на приятелка я на танци, и като си изнесе Тео репертоара от дяволийки и наш тате се побърка започва да ме разбира много добре. Единия път бях на питка на близначки цели 5 часа, като се прибрах каза, че ме разбира защо вечер го чакам на вратата с детето в ръце, за да му го връча.
Една вечер става той и пак каза, че сега разбира защо съм нервна.
Мъжа ми много ми помага подкрепя  т.н., но общо взето явно човек трябва да изпита някой неща на гърба си, за да осъзнае изцяло и напълно какво му е на другия

ДА ПОПИТАМ КЪДЕ Е ГЪДИ??? Нещо тези дни ми се губи, а не помня да е писала, че ще ходи някъде. Дано всичко е наред.

# 622
Тук си е Гъди във форума. Даже тема беше пуснала в Майките.

# 623
  • София
dnd11174, бях сигурна, че не само аз бутам количка и викам по шофьорите. Това общо взето ми е всекидневие. Мъжа ми когато е с мен той вика. Но такава ни е държавата.. Докато може една застрахователна компания да си маркира паркоместата на пешеходна пътека(това точно до община Овча купел) така ще е... Отделно някои шофьoри все едно са си крали книжките. Забелязала съм, че жените са по-малко толерантни от мъжете.

п.п.Гъделчикова я срещам по форума, сигурно пак си почива от отчетните.

# 624
Здравейте и честити зъбчета на Ади и Петърчо!

Благодаря на всички за отговорите,добре че ме подсетихте за контейнер,в който да пресипя урината,че бях забравила да взема.

За фонтанелата,на Еми и е почти затворена,аз давам вигантол когато се сетя.

Сенайде,и нашата хубавица като си види купичката сутрин за кашата,изпада в екстаз Laughing

ДнД,и аз бих постъпила като теб.Аман от безхаберници! #2gunfire
И съм съгласна с Гералдин за жените шофьори Peace

Тази нощ пак имаше 2 часов рев и истерии #Crazy

# 625
  • София
dnd11174, търси си правата. Нашата държава е затова на тоя хал, защото всеки си трае. Моят мъж също е доста търпелив и толерантен и даже му се качват на главата и затова често аз влизам в ролята на "лошата". И снимка прати и на общинарите се обади, а ако трябва и на Господари на ефира, какво е това да няма от къде да се мине и велосипедната алея да е паркинг?!?

# 626
  • Germany
Момичета, а къде гледате за бънджита? Май и аз почвам да се навивам да вземем на малчо за Коледа, но се чудя какво и от къде. Имате ли идея тези дето са без стойка, как се закачат на вратата?

# 627
Момичета, а къде гледате за бънджита? Май и аз почвам да се навивам да вземем на малчо за Коледа, но се чудя какво и от къде. Имате ли идея тези дето са без стойка, как се закачат на вратата?

Представи си слушалките на чичо Доктор. Ей така се закачат. Аз вчеря видях в Хипото - 63 лв, ама няква марка не я запомних. Има седалка с нещо като малък плосък плот. Отдалеч прилича на Сатурн Wink

# 628
  • Germany

Представи си слушалките на чичо Доктор. Ей така се закачат. Аз вчеря видях в Хипото - 63 лв, ама няква марка не я запомних. Има седалка с нещо като малък плосък плот. Отдалеч прилича на Сатурн Wink

Благодаря!
Ама стабилно ли е според теб? И няма ли да съсипе вратата...
Ще съм благодарна, ако още някой се включи... Минди , май ти беше писала, че вече имате. Вашето какво е?

# 629
На Минди е на стойка Peace според мен леко сте позакъсняли с бънджитата.

Честито на новозъбилите се и месечиникте днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт