ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Едно въпросче:Може ли в стаята където спи детето да се държи по едно цвете,понеже много обичам около мен да има цветя,
но като се роди детето ги преместих

А защо да не може? Алергизират само тези цветя, които цъфтят. Спокойно можеш да сложиш цвете (растение), което не цъфти,  навсякъде вкъщи имам нецъфтящи, понеже мъжът ми е алергичен към цветята.

Мариета, пюретата ги претоплям в електрически нагревател.

На мен друго ми е интересно - до сега е отказвал да яде единствено комбинацията картоф+тиква+копър, правеше такива физиономии на погнуса, че на мен чак ми стана жал  Sick  А нали ме е гнус, не посмях да го опитах, за да разбера за какво иде реч  Crazy Миналата седмица си говорих с други 2 майки, които споделиха същото и за техните деца, макар и да са ползвали друга марка пюре. Някоя от вас да се е сблъсквала със същата ситуация?   newsm78

Да, само, че с пюре от пуешко, царевица и картоф на Хип, чак й се доповръща на Ралица от него, повече няма да й го дам.

Благодаря на всички, които се включиха по моя въпрос! Peace

# 211
Гъди ,Емма също отказва тази комбинация .Пюрето което съм й давала е на Sunval.По принцип нищо не отказва, но това не й хареса  Rolling Eyes .Смесих го  с друго пюре ,като от това сложих съвсем малко и така си хапна,а останалата част изхвърлих.Аз го опитах и не е чак толкова  лошо. Thinking

# 212
Честито и от мен на всички , които празнуват днес   bouquet.

Гъделичкова, може би точно заради зъбите отказва пюретата.

Нора отказа само карфиол, но се оказа май , че не заради вкуса, а причината е , че е по-гъстичко, както Уауа ме светна. Днес яде броколи , а те са същия странен вкус, но по-рядко и си го хапна.

sunflower* , добре дошла и от мен. Хубава и фина мадама, какво лошо  Hug.

Кърменията и аз не броя , но са много  Rolling Eyes.

АМ 2 се дава след 6 месец, но аз имам останали три кутии единица неотваряни и се чудя като започна да отбивам дали не мога да си давам от  него  newsm78.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 18:07 от Mayflower

# 213
И моето беше на Сънвал. Но ми бяха споделили същото за Хипп.

Mayflower, и аз мисля, че зъбите са причината. Искам да изникват вече, защото от 3 дена няма по-кисело дете от моето, едва си сдържам нервите вече  smile3511

# 214
Момичета здравейте Simple Smile

Благодаря ви за милите пожелания Simple Smile
Само минавам да ви благодаря Simple Smile

# 215
Честото на именниците и месечинковците!Да са живи и здрави!

Lsb благодаря и аз за сайта с календарите  Hug

Комбинацията картоф+тиква+копър на Ели много и харесва(на Сънвал), даже мога да кажа, че и е едно от любимите пюрета.Явно всяко дете си има предпочитания..тя например не иска да яде банан newsm78 стиска устата и това е..

Пюретата ги претоплям в канче с гореща вода от бойлера Laughing

АМ2 и аз знам след 6-я месец, ние си имаме един неотварян Фризолак 1...накрая ще спретна течен шоколад от него..  chef

И едно въпросче и от мен:Давате ли сокче на дечицата?
И още едно въпросче към кърмещите мами - Пият ли вода бебчовците ви? (Ели не пие, мнооого рядко по 10-15гр)

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 18:10 от tаnka80

# 216
Честито на всички празнуващи днес.

Гъделичкова, при зъбоникнене, температура или някакво неразположение
бебчетата отказват да ядат твърда храна и повечето мами минават само на мляко
докато отмине поне 2-3 дни.

Добре дошли на новите мами.
Тони е много крив в момента затова съм кратка.

# 217
Моето дете не пие вода! В началото пиеше, а сега само се лигави  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
здравейте Simple Smile
вчера се върнахме от пловдив, бяхме при майка ми на гости. Изкарах си страхотно, голям кеф е бебо да реве и да има някой да те смени  Laughing много ми стана смешно на връщане на отбивката за ихтиман и аз се сетих за гъди, уж не съм редовно пишеща, обаче има някои неща, които са се закотвили в умът ми Simple Smile)
мисля да почна като стане на 5м, да му дам малко сокче. Много съм любопитна вече да му видя физиономията. Понякога му давам да опита грозде или малко мандаринка и нашият после 10мин се облизва Simple Smile
снощи стана пак чудо, спа от 9,30 до 8 сутринта...направо не мога да ви опиша на сутринта как се чуствах, едни ококорени очи, наспана...идеално.
На 27ми отиваме за 3ти пентаксим, дано всичко да е наред...
Имате ли представа къде има сервиз на Фишър Прайс? Люлката, която имаме спряха да и се въртят отгоре рибките и си люля по един и същи начин на всички скорости...

# 219
  • Пловдив
tаnka80 и ние не искаме вода. Нито от шише, нито с лъжичка. Сок не давам. Мисля да започна по-нататък след като захраня.
Гъди, Марина е все още не кърма, но много трудно се хранихме. Откакто излезе зъбчето вече сама си търси даже да суче.
SheIsInLove защо не се обаждаш, като си в Пловдив да запознаем бебоците.  Simple Smile Нашата люлка не е на Фишър Прайс, но като ни се изхабят батериите започва да прави такива номера. Да не би и при вас да е от това проблема?
Нана, благодаря за отговора. Дано хремата ви мине бързо. И да пишеш как се справя Ицко с новата храна.

# 220
Добре дошла на новата мама!

Poly poly, къде ги гледа тия таблици? Аз вече на няколко места по публикации чета, колко силна реакция предизвиква например кивито, което при теб е в графа с най-ниско съдържание. Thinking Даже в едната се обясняваше, че когато времето е по-топло реакцията се усилва.

Петя, би ли споделила с нас тези публикации?  ThinkingКой им е автора или от кой сайт са, стана ми интересно.  newsm78А след притесненията за банана държа да прочета тези публикации!

# 221
Някой тук се тревожише за ядронния колайдер: http://it.dir.bg/2009/11/24/news5429323.html
Пуснат е, ама не на пълбна мощност!  Wink

# 222
Милу Мил струва само 21.79ст. в Кауфланд.  Peace

Фреш, имам цветя във всяка стая. Доколкото знам не е препоръчително само при новородени бебета.

Ние вече сме на мляко номер 2. Въвеждат се след 6 месец.

Сноууайт, на какви курсове ходиш?

# 223
SheIsInLove защо не се обаждаш, като си в Пловдив да запознаем бебоците.  Simple Smile Нашата люлка не е на Фишър Прайс, но като ни се изхабят батериите започва да прави такива номера. Да не би и при вас да е от това проблема?
Ние доста често ходим до Пловдив, ще се обадим другия път. Поводът за ходенето този път беше да напредна с дипломната ми работа и се бях скрила в нас да пиша. Simple Smile Следващия път ще се обадя  Hug
А за люлката...сменихме батериите...музиката си свири много добре, не знам освен да купя други батерии и да пробвам.
А за цветята и аз да се включа, купих от Бриколажа грудки на лалета и тези дни ще ги засаждам Simple Smile

# 224
  • София
Добре дошла на новата мама!

Poly poly, къде ги гледа тия таблици? Аз вече на няколко места по публикации чета, колко силна реакция предизвиква например кивито, което при теб е в графа с най-ниско съдържание. Thinking Даже в едната се обясняваше, че когато времето е по-топло реакцията се усилва.

Петя, би ли споделила с нас тези публикации?  ThinkingКой им е автора или от кой сайт са, стана ми интересно.  newsm78А след притесненията за банана държа да прочета тези публикации!
ами Поли пиши в Гугъл плодове и хистамин и чети наред. Детето ти алергично ли е или поне да има алергични сред вас? Иначе не мисля, че има проблем.
Моите са алергични, но и ние с баща им сме с алергии и затова аз бавно и късно въвеждам яйца, мляко, риба и цитруси.
Специално за кивито, четох в публикацията на една лекарка, че дори от беленето му може да се предизвиква реакция.

Моите деца тежко понасят и ваксините. Този месец трябваше да сложим втория Пентаксим, но заради многото грипове ще го отложа за декември.

Общи условия

Активация на акаунт