Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява празникът Eid?
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява празникът Eid?
-
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
-
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
-
Какви са традициите и обичаите на християните в Ирак по време на празника на християнското семейство?
-
Какво означава думата „Ориент“ за хората?
! Да се изпише с много позитивни писания !
!
иначе и ние имаме подобен израз "ашат идек" - "да са живи ръцете ти".
Мога само да предполагам, колко емоции ти е коствало докато напишеш всичко това. Понякога си мисля, че човек трябва да премине през много трудности в живота, за да може истински да разбере този, който страда. Много е жалко, когато човек вярва в това, което казва някой си и не си прави труда сам да разсъди и прецени. Давам за пример арабите. За никого не е тайна, че голяма част от българите /мога да говоря за тях само, тъй като имам наблюдения/ не ги възприемат, като равни, а като хора втора категория. Странно защо. Питала съм, каква е причината, ти всъщност познаваш ли араби, срещал ли си лошо отношение от тях, причинявали ли са ти нещо лошо? Отговора е – е, не ама те арабите са си такива. Какви? Хората са такива, не арабите! С такива хора отбягвам да споря, няма смисъл, но ме боли. 

Малко Лейдита да сме, нищо, че сме във тема за Изтока. Мисля, че ако бях намерила такава Източна закуска, тя щеше да ми напомня за наша такава, Българска от едно време със глинените пахарчета 
Браво за инициативата на авторката