Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява празникът Eid?
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява празникът Eid?
-
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
-
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
-
Какви са традициите и обичаите на християните в Ирак по време на празника на християнското семейство?
-
Какво означава думата „Ориент“ за хората?

За Добре дошла чайче от Ирак и сладкиши към чайчето от там
Да ти е сладкУ
Може би тука, може би във друга тема съм писала, че от дете съм жиляла със хора от различни националности и различна религия, но това не е било пречка за нас. Добре си комшулувахме. Приемаш от тази култура и това е съвсем нормално. Не съдиш и приемаш хората такива каквито са. Просто си живеете задружно и си уважавате и п разнувате празниците заедно, уважаваш религията им от малко дете. Научаваш се да бъдеш толератен. Чудесно беше, много весело беше. Майките ни оставяха при комшийките , те при нас техните дечица. Така си мечтая да са хората навсякъде- I have a dream -това е моята мечта. Дано не остане само мечта, може да не е скоро но бих искала да стане истина! Много мечтая а
. Изобщо не съм туркофил, но ми се струва нелеп този конфликт. За паметника на братя Юзеирови беше друга бира, онова си беше гавра с историята ни и недоволството на хората си беше съвсем опрадвано. Но тук става дума за нещо съвсем различно. А най-жалкото е, че вплитат в тези конфликти тийнейджъри, с още неясни позиции и лесни за манипулиране.