Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 331
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
много хубава статия, май е за първа страница Peace

# 571
darida  Hug Hug Hug дано се качи бебка по скоро , че ще изпадна и аз в депресия от това лежане и бездействие.Не съм от тези хора и се изнервям така.В този момент съм щастлива , че имаме лаптоп. Hug
Моето ту изкача (зависи каква стойка заема бебата или като се завърта),ту си е спокойно.А така ме налага сега около пъпа и рита към ребрата:35: Joy Joy Нашия тати каза,че ще става боксьорка. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
Здравейте,

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Днес отново е слънчево и приятно, аз се опитвам да наваксам с четенето, но уви, каузата е загубена!  Wink

Кремче аз също не съм започнала да използвам, но непременно ще започна на по-късен етап, защото сестра ми не мога да кърми и до 4-тия месец се мъчи с помпа на всяко хранене, така я съжалих милата....

А пъпчето - то не зависи ли от пълнотата на жената. Аз като малко заобленка, изобщо не виждам да има промяна в пъпчето ми.... Може би ще започне да изкача малко по-късно....

И на мен ми се пазари, но като че ли се страхувам малко да започна толкова рано. Само гледам. Но се чудя дали да не оставя за след Коледа, че нали трябва да има намаления. Не зная.
Мамма - благодаря ти smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 поправила си ме!   love001 newsm44 newsm68

На всички, на всички, не искам да изброявам имена  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Весел и усмихнат ден!

# 573
Коледните намаления са нож с две остриета - да, има намаления обикновено (в повечето случаи на неща от стари колекции и по-непродаваеми неща), но от друга страна в последните седмици на декември и първите на януари, складовете на търговците буквално опустяват.
Та по-добрият вариант е или първите седмици на декември или чак след средата на януари. Хубавото е, че от към средата на януари започват да зареждат с новите колекции.

# 574
Сигорно аз съм най-малката и искам да ви питам знаете ли какво представлява така наре4ената тапа

# 575
Tink, аз имам проблеми от 4-ти месец  с лявата част на таза и си купих от аптеката Neox. Билкова  паста. Няма никакъв проблем да се ползва от бременни. Препоръчвам ти я горещо. Моят гинеколог потвърди, че мога да се мажа с нея и и аз вече доста време го правя (е, естествено като ме заболи, за да не прекалявам) и след това я втривам като масажирам, за да загрее мястото. Обикновено преди да легна.
Кали, аз вече почти всичко съм напазарувала за бебо. Останаха ми само нещата за болницата, но те ще почакат. Сега ми е едно спокойно Joy smile3531.
Маринекс, честито диванче и мекичък уикенд ти пожелавам. Дори не знам как си издържала досега. Мен така ме боли д-то Blush

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 14:34 от Krischeto

# 576
fall_in_love,  тапата е т.нар. слузеста запушалка, която покрива отвора на шийката на матката.
Тапата може да падне 2-3 дни преди да започне раждането, но може и въобще да не се усети кога е станало "изпадането".
Ако се види, то обикновено е слузеста субстанция с жилки кръв.

# 577
  • Burgas
На моя приятелка тапата и падна вкъщи на ламината,милата много се е уплашила защото не е знаела какво е.

# 578
marinex, честито ново диванче  smile3501. Нашето диванче до края на март сигурно ще е вече с протрита дамаска от моето търкаляне по него  newsm62 newsm62 newsm62.
Кали, аз нямам търпение да започна с покупките, ама честно да си призная все още ме гризат някакви суеверия, че още е рано.  newsm12

И мен ме гризяха досега,колкото и да не исках и колкото и да съм против тези неща.Според мен това са неща които само натоварват бъдещите майки,а и като че ли обществото ги налага.Като някакъв постоянен психически тормоз,не казвай че си бременна,не се подстригвай,не прескачай кабели,не пазарувай и какво ли още не.В крайна сметка не дай си боже ако нещо е писано да стане,то ще стане независимо от това дали човек спазва или не суеверията.Като че ли докато не родиш не трябва да се радваш,че видиш ли нещо може да стане. Confused
Разбира се това е мое мнение което не налагам и се извинявам ако съм засегнала някой Hug
Кали, аз много се дразнех още от самото начало на всички бабини деветини, с които ме засипваха хората. Бях в трети месец бременна, бяхме си отишли до Швейцария и тъй като там научих и пола на бебчо, толкова исках да си купя някои хубави нещица. Просто по магазините там (а и не само там) имаше невероятни изкушения. Нещо ме гризеше от вътре, но таткото ми каза в никакъв слчай да не се поддавам на приказките с които съм отраснала, защото никъде по света няма такова нещо. Той самия е чужденец и всичко му звучеше токова странно. Аз му обясних, че всъщност аз не вярвам, а и знам, че това е извлечено от практицизма на нашите баби - когато не е имало никакви изследвания, съотетно много висока смъртност и аборти и естествено хората не са искали да хвърлят пари на вятъра. Което за времето си е напълно оправдано, но в 21 век, не не ...и аз си напазарувах. сега съм така доволна. единственото в което вярвам, че Господ си знае работата и той ще ни пази. Пожелавам го на всички от все сърце Heart Eyes

# 579
Благодаря ти за отгожора mamma, аз се бях притеснила понеже бях забелязала лигажа субстанция прили4ашта на желе преди няколко дни но беше като безцбетна

# 580
http://nenanasilieto.wordpress.com/
Мами , подкрепете , защото от час чета и да ви кажа , се чуствам много зле . Съветвам ви да не чете разказите , защото ще се чуствате , като мен . Просто подкрепете.

# 581
  • Burgas
Мами , подкрепете , защото от час чета и да ви кажа , се чуствам много зле . Съветвам ви да не чете разказите , защото ще се чуствате , като мен . Просто подкрепете.
Подкрепих,без да чета  Peace

# 582
Мамма , ако обещае да не ме пляска през пръстите , ще го пусна и при януарките , февруарките и априлките  Wink

# 583
Ето ме и мен  Party

Точно се връщам от ФМ, всичко е наред с бебка...тежим 900гр., вървим си 10 дни напред и даже Док ми определи термин 25.02 .... но ще видим, божа работа.

Миличката ми бебка пак се беше скрила и неможахме да я щракнем много в личице...само от една страна  Sad
Иначе на снимка си имам един крак  Simple Smile

Е това от мен  Hug

# 584
  • София

Подкрепих,без да чета   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт