Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Браво момичета , от нас зависи , да не се чустваме , като парче месо в най - щастливия ден на живота ни .  bouquet

# 586
  • Враца
Аз ги подкрепих още в началото и съм чела ,но не го препоръчвам на мамите които ще им е първо бебче,нека просто подкрепят

# 587
anik79
тая девойка без гащи ли ходи из къщи?
 Shocked

# 588
Момичета, протестът бе вчера!

# 589
Ahoney, магазин на CHicco има срещу входа на Южен парк , но от страната на Нишава, малко по навътре от булеварда в блока отдолу. Вижда се като минаваш покрай парка. Мисля, че от всички магазини в София, този е зареден с най-много неща на Чико и ако не се лъжа е нещо като представителство. Simple Smile

# 590
Момичета, протестът бе вчера!
Знам , но можем виртуално да подкрепим и днес и не само .Ако позволиш ще  метна линка и в другите отчетни , но само с позволение , не съм спамер все пак  Wink

# 591
Пишете със страшна сила, пак цял ден четене докато успея да насмогна.
Добре Дошли на новите мами! Чудесно е, че отборът ни се увеличава, особено като има по две бебчета накуп.
Мarinex, аз подкрепих още в началото на кампанията, но не съм от София и не можех да присъствам. Гледах по новините снощи - малко са бил майчетата, но браво, че все пак са се организирали и са били там. Все пак те го правят за всички нас - да раждаме спокойно, а не да въздишаме по чуждестранните клиники подкрепящи естественото раждане и предлагащи аромотерапия, за която спомена Тинк (да не се бъркам само ).
На всички, които ограничават движенията препоръчвам повече весели неща да гледат и четат, за да не ви гонят нерви и депресия.
Стиснати палчета на всички, които са на док тези дни и да помоля и за мен едни, че след малко тръгвам и аз за изследвания и измервания.
За пазаруването - много ми се иска вече да започна да купувам разни неща и като се позамисля единствено това, че съм на работа и нямам толкова свободно време ме е спряло досега да съм приключила със списъка. Живот и здраве като изляза в майчинство мисля да си накупя и приготвя всичко.

# 592
  • Sofia
Здравейте! Относно пазаруването и аз съм почнала и то от МНОГО отдавна. Полека лека трупам неща за да не стане в последния момент или на куп че финансово ще е много тежко ако всичко е накуп. Затова от тук от там...вчера пуснах за проект на мебели за детската (гардероб, скрин, легло). Количка, стол за хранене, шезлонг, бебефони, помпа и още някои по-едри неща ги имаме вече. Дрехи много ще наследим така че като прегледам какво ще имаме ще купувам. Чакам гардероба че няма къде да ги слагам Simple Smile И така. Не вярвам в бабини деветини и предпочитам всичко да е готово за бебка когато реши да се появи. Така се чувствам по-добре и аз..по-спокойна.
Сега излизам на разходка въпреки че да ви се оплача УЖАСНО ме боли десния хълбок. Не знам струва ми се че от карането на колата...може да не си намествам седалката добре и да не ми е удобно с този корем, но просто умирам от болка. Не можах и да спя снощи. Sad Все пак времето не е за изпускане.  Peace

# 593
И аз подкрепих, но прочетох.Любопитството надделя.

# 594
здравеите ммчета,аз нямам новини.
ами отивам да пусна изследваня и жената ме пита кога за последно си яла и аз и казах че не съм,обаче се сещам че имам бонбон в устата и тя ми каза утре да доида че щяли и кръвната захар да слдват,е разочаровах се понеже се бях настроила да видим бебчо.
все пак благодаря за палчетата,но сега ще са ми нужни за утре. Hug
добре дошли на новите мамита-леко бременеене в нашата готина компаниика.
маринексче аз вчера подкрепих без да чета.
нинчу м браво и за твоята принцеска
честити придобивки на всички които са пазарували вече,аз ще изчакам още малко.
моя бебок преди 2 седмици беше 820 гр-тя каза че бил с нормални размери-ма сигурно го смята за термин 27.02 както напоследък ми излиза.сега сигурно е пораснал мишока,ама жив и здрав да ми е.
сега мисля да изкарам навън племенника и сестра ми да използваме слънцето,хаиде до после мамчета Hug Hug Hug

# 595
  • Враца
Относно пазаруването:нищо не съм купувала,но не от суеверие ,а просто защото много от нещата които ще ми трябват свекърва ми ще ми ги донесе от Италия.За другото сме се разбрали с нея ,че като си дойде ще отидем двете на пазар и ще накупим всичко останало.А при мен е лошото,че ще се купува всичко каквото трябва ,въпреки,че не ми е първо бебче,но аз никога преди това не съм мислила за трето бебе.Просто стечение на обстоятелствата(развод,второ съжителство и т.н.).Така,че започвам от А до Я с пазара.

# 596
  • София
Krischeto, мерси за информацията.  Hug
Нинчу, браво на девойката, че расте добре   bouquet
Мамма, благодаря за статията. аз обаче не разбирам защо кремовете за зърна могат да доведат до контракции, те нали за нежни, а не се търка. днес изпробвах един тестер на Авент и беше много приятно, но щом казвате след 8-мия месец, ще почакам.
Ения, Фемме и всички други които имат нужда от стиснати палчета мога да разчитат на моите.
Маринекс, подкрепих, но все пак мисля да прочета колко успея

# 597
Най-сетне успях да ви изчета!  

Много много благодаря за инфорто за  Neox-а!  Hug Hug Hug Ще видя дали мога да си го намеря тук, ако не ще накарам мама да ми прати...

За пазаруването - аз вече почнах с някои дребни неща. За големите и скъпи неща мисля да изчакам януарските намаления тук, ще си спестя много парички така...

Да не забравя за срещата, която предлагате... ние ще сме си вкъщи между 21ви декември и 10 януари... само че по добре да не се нагажирате с мен, защото с това прибиране веднъж в годината, такава програма ни се заформя между роднини и приятели, че не съм сигурна длаи ще мога да вместя срещичката с вас, колкото и много да ми се иска...  Confused

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:48 от Tink

# 598
Момичета може ли, който разбира, да погледне едни две колички между, които много се колебая в момента и да ми даде мнение... Ето ги тук:

ABC Design COndor 6S

и

ABC Design 3tec

Благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:42 от Tink

# 599
  • Burgas
anik79
тая девойка без гащи ли ходи из къщи?
 Shocked

Случило  се е когато излизала от банята.

Общи условия

Активация на акаунт