дормео-възглавници

• 40 120
  • 44
  •   1
Отговори
Гледам, че сега в кауфланд анатомичните възглавници на дормео са намалени с 50% до 15,01.2010. Цената сега е 30лв.Опитах се на намеря мнения но няма мн., така, че бихтели споделили вашите.
Притесненията ми са размера е малък-30/50 мисля. Аз спя настрани и по гръб, незнам за антомичните това дали е удобно.

# 1
  • близо до София
И мен ме интересуват, ако може някой, който вече има да се включи с мнение.

# 2
Купих такава онзи ден, с калъфки с алое вера са, уж хипоалергенни. Доволна съм, особено след предишните възглавници. Ще ходя да взема още няколко. Иначе са малки, да.

# 3
  • Добрич
и аз си купих от кауфланд,на мен ми е удобна,аз също често спя по корем,но засега нямам проблем с възглавницата.Относно размера да малка е,но се свиква

# 4
май вс. анатомични възглавници са с такава форма нали? Ще взема да купя една да пробвам,а после ако ни хареса повече. Видях, че калъвката им е с алое вера, не мисля, че е нещо по....по,амаайде. друго в сайта на дормео поше, че са на цена 50лв., да кажем + доставка да станат 55. Така,че кауфланд пак са надули първата цена, уж 60, та на 30. Така де с 20 лв все пак добре. Да чуя още отзиви и да тръгвам да заредя поне една:)

# 5
В магазините на Дормео тези възглавници бяха намалени още преди 2 месеца. Когато ги купувахме матрака от тях, ги видяхме, но предпочетохме да си купим от другия им модел, тези с незададена форма на пяната http://www.dormeo.bg/2_memosan_classic-57633-10229-pc.html?a=1&a … o=cat_10229_other По-големи са и според мен са по-добри. Пък и позволяват, ако ви е високо, да извадите част от пяната.

# 6
  • Пловдив
Аз ползвам мойта възглавница  вече седмица и много ми харесва.МНого ми е удобна .

# 7
Купих една засега, промоцията както казах е до 15.01. така че има време.
Размера не ме притеснява, малко по твърда е като легнеш на нея, но това е защото съм свъкнала все на меки, а те не дават опора на врата и главата. Сега ще дам да дам мъжа ми да я тества.

Иначе за кауфланд знаете, че вс. стока може да се върне в срок от 3 дни без проблем ако не ви хареса. Аз съм връщала стоки.

# 8
И аз се сдобих с такава възглавница - определено съм доволна, не бих я нарекла твърда.
Даже си купихме и втора.
Само сигурно ще се наложи да намаля калъфките. Моите са стандартни и ми стои грозно.

# 9
възглавницата си има калъвка. изглеждат по-твърди заради формата, даже всайта на дормео ги класифицират като такива.

# 10
Преди седмица си я взех от Кауфланд и съм много доволна! Изобщо не съжалявам,дори се замисляме дали да не вземем още една. Peace
И аз обичам да спя настрани и по корем,засега нямам проблем с това... Rolling Eyes

# 11
леля ми си купи и е много доволна. тази седмица мисля и аз да си купя 2 възглавници

# 12
От 3 нощи спя на такава възглавница Дормео-Мемосан с алое от мемори пяна.
Чувствам се страхотно. Мъжа ми спи вече 2-ра седмица с нея и е много доволен и взехме още една от кауфланд на промоционална цена. Болките във врата и главоболието на мъжа ми ми зчезнаха от неудобните възглавници, а сме пробвали какви ли не - със силикон, които слягат след извесно време( 2-3 вида сме ползвали за  по около 20 лв.) и все нямаше резултат. Сега и аз съм доволна.
Препоръчвам възглавницата.
Обвита е в мека калъвка с цип, не е голяма но е много удобна. За първи път ми ми е така удобно на главата.

http://www.dormeo.bg/vyzglavnitsa_dormeo_memosan-58126-p.html?a= … nfo=83058_related

# 13
Здравейте!И аз мисля да купя такава възглавница,доста добри отзиви има за нея.Но имам един въпрос-дали е подходяща за дете на годинка и половина newsm78 ?Или е доста височка за деца?

# 14
Доста е висока за деца. Синът ми е на 2 и понякога прави опит да спи на нея, но бързо се изтъркулва настрани.

Общи условия

Активация на акаунт