Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцето на един мъж...
Много обичам такива неща, а мъж ми все ми се кара и разправя, че сме като коледна елха окичени и че няма място Confused

# 301
тук съм и четох досега, ЗДРАВЕЙТЕ,
пиша с 1 ръка, че чавето се събуди.
Пети ми каза за срещата утре, на Бедрок съм /като всеки ден още от 10 часа/.
мрм първо бях в НПО, после 5 години бях в РИОСВ - МОСВ, сега съм в Екопак /от 2 год./.
Отивам да гледам снимки,
Честит празник на именничките днес!!!
Честито и на месечинковците!
За Коледа още не сме украсили, но в началото на декември ще го направя непременно - ей това за коледните меденки ми напомни за топлината и уюта на празника, който чакам цяла година с нетърпение.
  bouquet

# 302
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛУЕМПЕР! (на патерици)

Всички да са живи, здрави и много щастливи!   bouquet   bouquet    bouquet

Излишно е да казвам, че срещата вчера беше страхотна! Както винаги ме зарежда с много положителна енергия!  Hug

Днес и ние бяхме на консултация,вече сме 9,750 кг и 75 см! Качила е точно 1 кг и незнам дали да се притеснявам, страшно много е  Confused !

Отивам да разглеждам снимки  Party !

# 303
  • София
Здравейте и от нас! Честито на всички рожденици и именници  макар и патерици!
Нашата скорошна консултация показва 8,270кг и 70 см. Скоро ще търся гумен пъзел за пода, защото вече нито в кошарата нито в проходилката стоим дълго. Нощно време се буди по 2-4 пъти и не признава чай и кисело мляко само  breastfeeding 
За протокола: Милена на 27г  омъжена  Моника е първото ни дете.  пишеща най-кратки постове  Simple Smile

# 304
Диде, Зари е толкова подвижна, не се тревожи Hug
Ние пък не можахме днес да идем на консултация, че имаше мъгла до 14ч, а нашето педи е до 13ч. Иначе и ние сме някъде там, последните 4-5 месеца си качваме все по 500-600г, но ние ядем като за световно и всичко. Добре, че сме швъкливи и не трупаме лесно като мама Crazy

Фокси, страхотна ти е новата прическа Peace
Миме, обикновено за au pair-ките има възрастова граница 25-30г, свекито ти предполагам е малко отгоре, по едно време имаше едни програми от бюрото по труда, аз като работех в Мюнхен имаше едни другарки по тази програма. Можете там да поразпитате.

# 305
Здравейте да почерпим на патерици за нашата месечинка :

да честитим на симона и сияна ( на патерици ) и на днешните илиян и енчо - всички да са усмихнати и здрави деца!

почти забравихме за нашата месечинка ама ходих да го записвам на детска кухня бяхме и малко болнички - татко му с грип а мишо зачервено гърло и Т ама се разминахме без анитбиотик но остана малко от кашлицата и продължих да давам проспан
на детска конскултация ще идем началото на дек че мн болни щъкат из поликлиниката.
от утре ще хапваме мл кухня прави ми впечатление че всеки ден има месо почти а нали то беше със схемата на пюретата през ден
ама уж там са специалисти. нямам мн време да пиша едва смогвам да ви чета ходим,пипаамеееееее все иска да си играем

лека вечер

# 306
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ, ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ  bouquet
И мен ме сърбят вече ръцете, да започвам да украсявам , но като казах на мъжът ми и той ме сметна за луда - да съм почакала поне да стане декември месец Crazy.
Йоли , а там времето и въобще климата какъв е ? А на какъв език разговаряш с търговците?Докъде се простират правата на жените?
И ние днес се разходихме и голяма игра направихме с листата, докато видя и обувките бяха изритани ,и ринехме пръста по чорапи ooooh!

Ох ама съм , Фоксииии Heart Eyes много ти е хубава прическата, ама то на хубав човек всичко му отива.
Алхимиче, една моя учителка наемаха детегледачки за Германия, ама все млади момичета търсеха  Rolling Eyes

# 307
Здравейте и от мен!
Честит празник на всички празнуващи днес !!!
Току що се пребираме от  Пловдив,както Фокси ви е казала,днес се видяхме с нея и още съм под еуфория от мини срещичката ни.Много приятно си изкарахме.  Laughing Тя има най-чистото и изписано лице ,което съм виждала,а гримът и беше повече от перфектен,аз никога не мога да успея да се нагримирам така,това си е цяло изкуство.Всички,които са я виждали могат да потвърдят.А Жорето и Насето са прекрасни сладури.Фокси,балгодаря ти отново за хубавите думи за мен Hug,направо срам ме хвана Embarassed..и ако поотслабна малко ,ще е супер. baby_neutral
Момичета,от няколко дни ми се случва Виктор като падне,дори и да не се удари силно ,да се засинява.Днес и при майка ми се е случило и си е изкарала акъла.Не знам на какво се дължи това ,но почвам да се шашкам, тъй като преди не се е случвало.Някой ако знае нещо по въпроса,нека сподели,ще съм благодарна.Рових из нета и не намерих нищо конкретно.
alximika стискам палци,бързо да помагат немските мами. Simple Smile

ioli чакам да дойде декември и с каката да се вдъхновим с украсата.

# 308
Честит имен ден, на който празнува!  bouquet

Йоли, Geia , големи красоти! Една година правих тези къщички, но от бисквити, слепвах ги с карамел, оцветявах реки от крем със сини бонбони, правих мостчета от солети и какво ли не... В резултат правихме основен ремонт лятото, защото карамелът още стоеше по стените... Joy
Аз нямам настроение още. Всъщност, винаги става така еуфорията ме обхваща в последните няколко дни, когато съпругът ми почти денонощно е в храма. Аз се развихрям, карам го да откача и закача пердета, украси, гирлянди и пр. И всеки път като наближат празниците ме пита: Нали няма да закачам пердета на Бъдни вечер (или Велика Събота преди Великден), аз тържествено обещавам, ииии... пак същото. Embarassed

Дорабела, не се обвинявай. Тепърва идва времето на пробите и грешките. Ти си най-добрата майка за детето си! И както виждаш нищо страшно не е станало. Hug

mama_pettty, съпрузите ни са пълни адаши или как се казва като им съвпадат и името, и фамилията? Laughing 

# 309
Аз писах,писах един дъъъълъг пост,обаче компютъра ми тъп се рестартира сам и всичко отиде на майната си #Cussing out
Лори,засрами ме Blush
Не я слушайте,без грим не съм чак толкова перфектна Naughty
Ейй,ама много сме срамежливи всичките Laughing

Ето снимки на нас,Гошко,Наско и малката Лори Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 19:26 от •● foxy81 ●•

# 310
Ако успея да се преборя със ЗК, ще се лекувам с Пегасис - пегилиран интерферон и Копегус - хапчета някакви, но още не съм се интересувала много, не ми се чете за разни гадни странични ефекти. Генотипа ми е 1 и май ще се лекувам дълго. За Дими навсякъде искат да си платим, за сега не ги интересува дали е болен, защото е много малък за лечение. По ЗК може само да му следим чернодробните показатели, примерно през 6 месеца и ако някога има лоши резултати, може би тогава ще предприемат нещо.  #Cussing out  Абе скапана държава. Преди години във Военна са лекували и членовете на семействата на военнослужещите, но вече не е така. Естествено ние ще си платиме и ще направим изследването, че кой би могъл години на ред да води детето си през 6 м. да го дупчат, а същевременно да не знае болно ли е или не, но ще е след Нова година.

За коледната украса - още не съм започнала, а и хич не съм настроена, че идва коледа. Много ми е странно, че на вън е 20 градуса и припича слънчице, а като погледна календара - другата седмица вече е декември  Simple Smile Искам снежна, бяла, пухкава Коледа.

# 311

Йоли , а там времето и въобще климата какъв е ? А на какъв език разговаряш с търговците?Докъде се простират правата на жените?

Tonita, климата е уж с 4ри сезона, но според мен са 2 -  лято и есен. Тази година, от късия ръкав, минах на жилетка, сигурно така ще си карам до март месец Simple Smile. Понеже сме на 1400м надморска височина, има малко снежец, пада края на декември и се задържа само през нощта. Иначе в планините наоколо вече е натрупал доста, откриха ски сезона. От както сме тук температурите не са падали под -2 ; -3 градуса. Лятото е горещо и сухо. Но жегите са далеч по-поносими от софийските или пловдивските. Заради ниската влажност се диша леко, единствения ми проблем е пустия шал, който трябва да нося и зиме и лете.

За езика, говорим си на фарси, английски, български, руски...зависи кой продавач, какъв говори. Фарси, понаучих, няма начин. Мога да си купя всякакви плодове, да искам отстъпка, размери дрехи, цветове, обувки, материя, храни, поздрави, цифрите...основни понятия. Открихме,  че имаме доста общи думи. Май и преди съм ви разкавала случката: Мъжа ми и един колега отиват да купуват фазомер, не знаят как е на фарси, продавача не говори ужди езици. Почват нашите момчета да ръкомахат и да обясняват, с отверки, кабели, контакти...на края, вече им писнало и колега ядосан пуфтял и псувал, пу...няма ли в тая ш..на държава един ФАЗОМЕР, и продавача, както ги гледал тъпо, така скокнал, плеснал се в челото и казал: АААА, ФАЗМЕТЪР! Та си купили. След тази случка, първо си казвам на БГ какво искам, и едва след това се обясняваме. Иначе близки думи: чорап-чарап, перде-паред, найлон, ананас, портокал-партагхал, шалвар (панталон), чорапогащник - чарапшалвар, диване, ахмак, масраф (разход), чадър - чаТЪр, хубав - хуб, не-на, дередже, хава - време, захар-шекер и тн.

За жените, имат всички нормални права, работят, карат коли, гласуват. Жените тук не желаят да работят, младите са тези, които разчупват стереотипа, масово жени над 37-8г по цял ден се занимават със шопинг, кафета, спа, маникюр, фризьор, екскурзии, пътувания. При женитбата, жената получава доста пари под формата на злато - бижута, монети, един вид, гаранция за бъдещето й. Разказвали са ми че преди 6-7 години една българка получила 2000 златни монети 18к. При развод тежи женската дума, не знам защо. В семейството цари по скоро матриархат. Разбира се, е забранено прелюбодеянието и се наказва жестоко, смърт чрез пребиване с камъни. Но пък при развод децата остават при мъжа, жената взима мебелите. При смърт на бащата, децата отиват при брат му, ако няма, при баща му, и чак тогава е майката наред. Скоро имахме такъв случай. Семейство иранец и българка, много хубави хора, много се разбираха, един момченца, красиви като капки, на по 8-9 годинки. Решиха да се местят в БГ, жената с децата заминаха за БГ, таткото остана да урежда формалностите и почина  Sad. С помощта на консула, майката успя да си вземе документите на децата, включително от училище и си остана в БГ. Ако се бяха върнали, нямаше да е с децата си. Така че, лошо, че таткото почина, но голям късмет извади тази майка.

Туй от мен Simple Smile

Аз украсих, татито ми обеща в четвъртък да ходим на онази уличка, да пазарувамеееее.

Фокси, Лори, много сте хубави и децата ви са капчици!
МамаЗ, аз пердета нямам коледни, но с украсите , гирлянди тормозя мъжО.
Тия коледните красоти в моят пост, не са мое дело, свалих ги от нета за настроение. Моите ще ги снимам след като украся.

Деси83 Hug, кураж мила, сега са ги погнали ЗК, пишете и на Министъра ако това ще помогне.

# 312

Момичета[/color][/b],от няколко дни ми се случва Виктор като падне,дори и да не се удари силно ,да се засинява.Днес и при майка ми се е случило и си е изкарала акъла.Не знам на какво се дължи това ,но почвам да се шашкам, тъй като преди не се е случвало.Някой ако знае нещо по въпроса,нека сподели,ще съм благодарна.Рових из нета и не намерих нищо конкретно.

Алекс ми беше така - много неприятно и знам как се чувстваш. Плачеше до засиняване и като се удари и като не му отърва нещо. След годинката започна даже да пада на земеята без дъх с избелени очи.....  Praynig дано не е точно като нашия случай  Praynig
Педито каза, че е от децата които не знаят как да плачат. Ние до 6-тия месец не му давахме да гъкне(заради пъпната херня) и може за това да не се беше научил да плаче.
Фокси, лори супер сте   Hug дечковците и те де-е-е-е  Joy
Деси83 много неприятно  Hug  fingerscrossed

# 313
Този пост е само за Деси83,който иска да го пропусне,че не е от най=приятните за четене Peace
Деси83 съжалявам да прочета че си генотип1,Любо беше 3 и се лекува 6месеца,ти си знаеш сигурно ама те чака поне година лечение,пожелавам ти по-скоро да започне и бързо да приключи. А за държавата не ми се говори,ние бая подкупи ударихме на милия и учажаван професор Чернев за един шибан печат(не се извинявам)за да може да се почне лечението.
Въпросния копегус е едно мног странно лекарство на което  пише ,че след приема му трябва да си измиеш ръцете Shockedи трябва ужасно много да внимаваш да са далеч отт малките ръчички HugЗа страничните действия,много са,включително и депресии с предишния интерферон има случаи с летален край т.е хора които са си посегнали на живота Confused
Извинявай ако те натоварвам с тази информация,но трябва да я знаеш.
При Любо нямаше странични ефекти и ти пожелавам и при теб да е така PraynigХапчетат се приемат винаги с храна и не трябва да пропускаш,ние бяхме направили график в който пишехме и седеше на място на което сто пъти на ден го виждахме.А инжекциите са веднъж седмично.

# 314
Този пост е само за Деси83,който иска да го пропусне,че не е от най=приятните за четене Peace
Деси83 съжалявам да прочета че си генотип1,Любо беше 3 и се лекува 6месеца,ти си знаеш сигурно ама те чака поне година лечение,пожелавам ти по-скоро да започне и бързо да приключи. А за държавата не ми се говори,ние бая подкупи ударихме на милия и учажаван професор Чернев за един шибан печат(не се извинявам)за да може да се почне лечението.
Въпросния копегус е едно мног странно лекарство на което  пише ,че след приема му трябва да си измиеш ръцете Shockedи трябва ужасно много да внимаваш да са далеч отт малките ръчички HugЗа страничните действия,много са,включително и депресии с предишния интерферон има случаи с летален край т.е хора които са си посегнали на живота Confused
Извинявай ако те натоварвам с тази информация,но трябва да я знаеш.
При Любо нямаше странични ефекти и ти пожелавам и при теб да е така PraynigХапчетат се приемат винаги с храна и не трябва да пропускаш,ние бяхме направили график в който пишехме и седеше на място на което сто пъти на ден го виждахме.А инжекциите са веднъж седмично.

Shocked Confused Деси,кураж и успех с лечението,мила ! Тук исках да сложа емотиконка за прегръдка,обаче емотиконката е усмихната,а аз в момента хич не се усмихвам...

Общи условия

Активация на акаунт