Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Тедиии,страхотни сте и вие и снимките с уникални гледки ! Представям си колко заредени ще се върнете от тази почивка !

Мими,в листовката на Фенистила подробно е описано как и по колко капки да се дават.Няма да сбъркаш !

За "Мото" съм "ЗА" ! Не съм ходила... Laughing ,но тъкмо да видя и аз малко свят...Най-добре наистина да прескочим Никулден и студентския празник и да отидем,когато повечето герои ще са уморени ! Не за друго,а за да има пространство да се развихрим... Laughing

# 676
Мими, аз съм давала, малката беше с обрив по цялото тяло, но да ти кажа честно не помня по колко, но мисля че най-малкия брой от листовката, но това беше когато беше на 6 мес.
Моят мъж днес за първи път беше за риба и познайте какво няма да вечеряме-РИБА, защото нищо не са хванали, само малки шаранчета и ги пускали  Laughing.
О, Теди, като знам какви шветски маси сервират, ние бяхме там в началото на бременността и такъв глад ме гонеше, че там направо си отядох

# 677
Мерси момичета,аз тъкмо ви писах и двете докторки ми върнаха позвъняванията Heart Eyes
Силве mood е заведението не мото hahaha

# 678
Миме, Фенистил капки Ралица е пила на 5 мес. по 15 капки 3 пъти на ден. Колко ти казаха за Майчето?

# 679
Добре,де... Laughing Може и в MOTTO...Там съм ходила отдавна,та се обърках...

# 680
Ето малко снимчици от днес с тати:

-борба свободен стил Joy

# 681
Лори,третата снимка,особено,ми напълни душата !

Мими,все забравям да отбележа,че красотите под линийката ти,са наистина...КРАСОТИ ! Може ли така,около празниците, да си купим от тях за подаръци ?  Heart Eyes

# 682

Мими,все забравям да отбележа,че красотите под линийката ти,са наистина...КРАСОТИ ! Може ли така,около празниците, да си купим от тях за подаръци ?  Heart Eyes

Видяхте ли, г-жо Алхимикова, аз какво ви казвам?!?  bouquet
Единият вариант е от тук: Wink
http://www.facebook.com/event.php?eid=185580436879

Другият - Мимито да превъзпита майка си. Laughing

А, за Раличка - аз пред Гал не мога да изляза... Blush Някой път ще ви разкажа докъде стигнаха опитите ми в източните бойни изкуства. Laughing Така, че щом се обичат младите, нека се вземат! Mr. Green Heart Eyes

ПП.Няма да се обаждам повече, особено като не питат мен, но не  се въздържах. Embarassed Mr. Green

# 683
Хелоу от мен Hug

Бяхме на гости цял следобед,та затова не съм писала.
Миме,ей така е най-добре.Пускаш снимки на дръвчетата и така ще ми е най-лесно да реша кое да купя следващия път Wink
Десита,не съм много убедена,че ще бъдем следващите проходили.Все пак тук има поне 3 бебета,освен вече проходилите,,които стоят сами,без опора,а ние все още не сме сред тях.
Лорииии,супер снимчици!!! Ама да се беше включила и ти в тях Wink Като гледам май ще се възползваме от поканата за гости...Имате си тревичка,патета,джуджета..Тъкмо като за моите бръмбъзъци забавление.. Laughing

Вижте ни сега с братовчедите ,у които бяхме днес на гости  Mr. Green

# 684
И МОТО не е зле, но там само за похапване, а аз искам ТАНЦИИИИИИ  bigdance2
Фокси, много сте сладки:)))

# 685
Лори извинявай че чак сега ти отговарям,ми аз до никъде не стигнах с отбиването,Мая пие от шише но си иска близоста на кърменето и това е.Преди 2 вечери бях решила да съм твърда,ЕЙ така рева това дете че накрая не издържах и се предадох.Не мога да я гледам как подава ръце и ми вика мамммм,маммм,дайййййй,даййййй направо ми се сви всичко в стомаха,така че незнам как ще стане тая работа.тя общо взето взе да цока само вечер ама аз точно него не го искам.
Силве мерси за комплиментите ше предам на мама  bouquet
Принципно сниманите са вече продадени,но винаги омогат да се направят,е не стават съвсем същите ,но то и няма как.
Зари аз знам какво трябва да направя,но майка ми ми връзва ръцете,тя не иска да и правя ни блог ни реклама нищо.Аз мниого се дразня че повечето ги подарява,а според мен може да печели от цялата работа,в крайна сметка в магазина сиренето е с пари.
Много сладки снимки сте напускали,ей сега и аз ще пусна от рождения ден на Едо.А каква торта му подарих,страшна,една съфорумка я  направи по поръчка

# 686
  • Sofia
Ауууу, страхотни снимкииии!!!!!! Напълни ми се душата!!! Simple Smile

И понеже сме на такава тема, да ви покажа днес като си разтоварих апарата какво намерих Simple Smile

така тормози батко си, обръща му главата и рови  hahaha
така се е научил да плюе от леглото. ужас! ooooh! Ама голяма радост е  Mr. Green
а това ни е новото яке Simple Smile Моля ви, кажете откъде да му купя едно долнище грейка в някой от тези цветове  newsm78

Ауу, честит рожден ден на Едо!!!!!!!! Голям да порасне и да е все толква сладък!!!

А как е Майчето, сватя? Ние и обрината си я искаме пък!  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 21:22 от cutesmallcat

# 687
ЕЙЙ сватя прочитам твоя пост и показвам на Мая снимките и тя издаде най-чувственото си ЕХХХХ което съм чувала до сега,а аз само и казах мамо виж Венци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesми добре е,само е малко пъпчиво маймунско ....
Маринче  ще денсим душата не бой се Laughingа за капките и двете ми казаха по10,а на мен малко ми се виждат newsm78 ама ще слушам да не объркам нещо.

# 688
така мамината гледаше тортата hahaha

# 689
Инче,голям разбойник този Венци,бе... Joy А баткото,като го гледам,гаджетата скоро ще се редят на опашка пред вратата !  Laughing

Мими,голям купон ! Да поздравиш Едо специално,ама много специално!

Общи условия

Активация на акаунт