Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Да си кажа и аз номерата на моя Дими тука- любимото му занимание като го изпусна от поглед е да допълзи до саксията, дърпа цветето и го събаря, част от пръстта се изсипва и той рови в нея, лапа, маже по земята.... Кеф! Вече 3 пъти се е случвало, сложих едни найлонови пликове на саксията, маха ги, сложих сгънато одеало като буфер- прегазва го....
И втория- да се добере до кофата за боклук и да рови в нея. Е, днес го изпуснах от поглед и той влезе в банята- забравила бях че и там имаме кофа  hahaha

# 526
Добро утро
заповядайте закуска, ще извинявате, че не е много здравословна, ама се ме се прияли
и кафенце
Тези дни не съм писала, че Мишо пак беше болен  Confused , а с двамата ми е почти невъзможно да пиша, дори имам пропуски и в четенето, но не мога да пропусна да честитя на Дидето!
Лека и безпроблемна бременност!
Аз съм ОК за 6, даже може и по-рано, защото вечер Мира заспива само с мен и мах.до 20:00-20:00 трябва да съм се прибрала.
За дата нямам претенции, както и за място.
Имаше и друго, но забравих......

# 527
Добро утро!
Да се извиня и аз нс Сиси-то, ако с нещо съм я обидила, но просто нямаше как да не се пошегувам тъничко с Толо(и на нея се извинявам).
Много се радвам за всички, решили да правят опити за друго детенце и ще стискам палци много бързо да се похвалите с хубави новини. Знаех си, че няма да ме оставите сама!
За купончето - и аз съм за, само дето ще пасувам с алкохола и цигарките, но все някога и в този отбор ще се включа, пък...
Отивам да правя закусчица на мойто зверче!
Десита, много обичам такава закуска!  bouquet

# 528
  • пак там
Добрютро!

Ей, безкраен мързел ме е налегнал откакто се обабихме...  Mr. Green Само чета и ужасно ме мързи да пиша. То не че има какво де... Освен че зверски го закъсах с десния крак и май нещата отиват към операция, ама нейсе... и тоя филм сме го гледали... Енчо вилнее из къщи, ходят с баба си по цял ден, ритат топка, ако сварят - ритат и котката, абе луда работа. Имаме си баба-диване, да е жива и здрава свекървата, шестица уцелих с тая жена!  Mr. Green

Миме, шести е Никулден, аз съм с мама Николинка и отпадам още на старта от купона по този повод. Да не изскочат и други Кольовци, а?

# 529
 Аз съм много "ЗА" купон по женски !!! Дневен,вечерен...пицария,пиано бар...Както реши мнозинството ! Само си мисля,че събота или неделя би ми било най-добре,но пак повтарям- както е удобно за повечето !

Пате,ти пък.... Laughing

# 530
Момичета, 6-ти е Никулден и ден на банкера, както и подготовка за студентския празник. Дайте да изберем някоя по-безобидна дата.

# 531
Момичета, 6-ти е Никулден и ден на банкера, както и подготовка за студентския празник. Дайте да изберем някоя по-безобидна дата.
Аз съм за, засега на 11 няма да мога, че мъжът ми е купонджия тогава и Краси все още не се е научил сам да се гледа, макар че вече май е време newsm78 newsm78
Мартеничка отдавна не се е включвала, търновки знаят ли нещо по въпроса или да я издирвам?

# 532
Рися,за каква операция говориш... Confused

# 533
Здравейте   bouquet
Включвам се само за едно привет от Памуккале , че отиваме на разходка после може да пусна някоя снимчица  Wink
Като прочета назад ще пиша повече  Peace

# 534
 Теди,не "може",ами направо задължително да пуснеш снимки ! А и да разкажеш подробно,като се изтощиш от разходките !  Hug

# 535
  • София
Добро утро Simple Smile))

За дата защо не 5ти, тогава не е празник, а е и събота, Пети твоята майка имаше празник на 4ти, нали, така че ще можеш да си със нея тогава, но пък на 5ти ще му се размине гледането на Янчето на твойто мъж, ама какво да се прави, следващата събота е 12, ако ви устройва тя, пак е ок, ама 19ти вече много предколедно става и няма да е О.К. май, всъщност, ако някоя софийска мама може да пуска анкета, можем да си направим анкета за 5ти и за 12ти, за часа, Десита, ние имахме предвид по-скоро пианобар или нещо такова, но пък не може ли да приспиш Мира и тогава да излезеш, тъкмо ще сме във вихъра на купона като пристигнеш Simple Smile)))) Но каквото кажете де, ако искате да има в анкетата и час и вид заведение и да може да се гласува по 3 пъти, за да се избере и дата и час и вид, абе аз бих го направила, ама не съм до сега и ми се вижда сложно Simple Smile)))

Теди, искаме снимки, искаме снимки, ииискаме снимки... Hug

Рися, стискаме палци да се размине операцията, а ако се наложи да мине леко и безпроблемно  Praynig

# 536
Ааа Ива, значи нещо не съм разбрала!
Аз си мислех в 6 часа, явно още не съм се събудила! За пиано бар на този етап мога само да си мечтая. С Мира се кърмим по цяла нощ, но ако решите да е нощно излизането - няма проблем. Изобщо не се съобразявайте с мен! Ще се радвам на снимков материал и само ще коментирам  Mr. Green И като стана въпрос за снимки, аз май нямам парола за албума, та ако може на лични някой да ми я прати, че и аз искам да разгледам красоти.

# 537
Добро утро .

# 538
Добро утро! Не съм чела още, но минавам само на бързо да се похваля  Blush
Никола направи първите си крачки съвсем сам без опора и то доста стабилно!  newsm44

# 539
О Купон се заформя! Първа съм! Аз на 5-ти съм на банкерски празник, така че съм за следващата събота или неделя. И според мен уикенда е най-добре, за да не се оплакват татковците ,че са на работа после:)))
Ние и без това май ще пропуснем Сандански,че Ралица е с 38,3 гр.температура и разтройство. Омръзнаха ми тези зъби - цяла нощ съм я носила и ръцете ме болят, а като се замисля колко още остават - всичките й зъби излизат трудно и се раболява....

Общи условия

Активация на акаунт