Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от нас Simple Smile

Прочетових ви много по диагоналната, че сме в Търново на гости и утре се прибираме, така че тогава ще чета и пиша  Hug Бях забравила колко страхотен е този град  Laughing

Деси, получих снимките, много съм доволна, но гланцираните са по-хубави от матираните  Peace Хората разбират от бизнес, определено  Wink

Чао засега до нас и до утре   bouquet

# 646
  • София
Деси, и аз съм много доволна от снимките. И на мен гланцираните по ми харесват, хем по принцип съм фен на матовите.. Календарите ви казах че са много хубави, а онзи ден си получих и книжката - страОтна Simple Smile Вече всичко е опаковано и не мога да го снимам и покажа, но може след Н.Г. на някоя среща да ги донеса нещата да ги видите...
Въпреки, че силно препоръчвам такъв подарък ,стига човекът да харесва снимкови подаръци... Единствено да ви кажа, че аз имах снимки с 1.2Мегапиксела и те на цяла страница /което е като А5, но квадратно/ не са най-чистите.. Така че снимките гледайте да са с висока резолюция...
Ох много съм доволна Simple Smile) Милото засега м исе струва че и идея си няма, та дано да ги хареса и да се изненада Simple Smile)

Ири, винаги много полезни статии даваш. Благодаря ти! за такива мърди като мене твоят труд е много полезен!!!   bouquet

Аз нали съм темерут и веднъж на 100 години се сещам да отбележа, че някое бебоче е готинко... да знаете, че наистина е от тъпотия  и темерутщина, а не защото не харесвам децата  Embarassed И ето сега и аз да кажа за Анди - гледах всички клипчета и всчки са СУПЕР Simple Smile тя наистина е супер спокойна, а мама си личи че е мама с опит!!!

Мими, ако знаеш, след вчерашната среща как те мисля... Как всички бебоци бяха пленени от тебе /включително и мойта малка кифла дето много-много не се впечатлява/. Най-искрено ти пожелавам да имаш поне още едно зайче  Hug

# 647
Ели,вие сте били много срамежливи Wink ще предам на Валето,че си има фенка  Heart Eyes,а за ината-и той е доста инатлив напоследък,някакси ще се разберат,няма да им се месим на младите,я  Crossing Arms
То ние си имаме една мома,ама тя много лоша,все му взима топките(играчките Wink ) и не му ги дава,бяга бързо и не можем да я стигнем  hahaha,рови му в количката,е аз такава снаха не ща  Crossing Arms  Laughing

Ето и малко снимки

И с розовото конче(Може да си возим и гаджета на него  Laughing)

И първи опити за ходене в парка

# 648
Лелеее... ooooh! МамаЗ,съвсем бях забравила обета към Бобчо... Joy Старост нерадост ... Mr. Green

ох, неее  Joy hahaha завързахме тук интригата  Mr. Green

Хетера, аз също не съм ползвала продавалника  newsm78

Как да гласувам в този конкурс на Памперс ? Никъде не намерих снимки и опция за глас. Трябва да се регистрирам ли?

# 649
Хетера,аз четири неща продадох чрез този подфорум ,като в три от случаите майките дойдоха на срещи в парка....Последно изпратих овлажнител за въздух във Варна чрез Спийди,а момичето в същия ден ми преведе парите по сметката.Не сме се разбирали кой първи,кой втори,но не мисля,че някой би злоупотребил...

# 650
Момичета, внимавайте с тези конкурси, вижте какво се случва  Shocked

http://dnes.dir.bg/2009/11/28/news5455084.html

# 651
Никога не съм публикувала снимки на Валето ,освен тук и в албума ни,но това не е гаранция че няма да се злоупотреби с тях.
Моя позната преди години събираше пари за"болно"дете и беше доволна от парите,които печелеше,заради такива измами все съм имала 1 на ум,когато някой проси за излекуване на болен,никога не знаеш дали наистина е така или е измама.Яд ме е ,че има хора,които се гаврят със здравето на другите  Sad

# 652
Гери, Наде благодаря ви за отговорите  Hug Аз трябва да седна да избера снимки и да пусна поръчка.
Наде, а във фото книгата има ли грешки? Нали беше споменавала за календарите  newsm78

Толо, Дани, май избра друг хотел, а не Велина.

Момичета какво става с идеята за Коледна или пред-коледна среща  newsm78 Ще заформяме ли нещо скромно, а може и не чак толкова  Wink ???
Нека всеки каже кога му е удобно като ден от седмицата, дата и дали има предпочитано заведение. Ако искате може да селектирам инфото и после да обобщя резултатите. Да си поупражнявам малко професията  Wink

Раде, Валето е страхотен.

# 653
Наде мерси за пожеланието,а за децата ми как да ти кажа то мен не ме е напуснало детското и те сигурно го усещат та за това се разбираме Laughing
Десика май повечето момичета са за 11-12,на мен ми е все едно когато кажете,за заведението също,аз предложих mood,то се намира в подлеза на Раковски и Васил Левски,скоро бях там и си изкарах много добре Peace
Честно казано и един пиано-бар не бих отказала,и на караоке ми се ходи,така като се замисля ми се ходи навсякъде Mr. Green
Цял ден се каня и все не стигам до това,почерпете се за здравето на Едо

# 654
Хайде да видите колко ни е приятно да се люлеем.  Party

Алхимика, Да е жив и здрав Едо! Да не би да е рожденник?

Момичета, внимавайте с тези конкурси, вижте какво се случва  Shocked

http://dnes.dir.bg/2009/11/28/news5455084.html
Мда, чух за това в новините и много се възмутих!  #2gunfire

# 655
Аз каквато съм бърза Embarassed, докато ви изчета и темата свършила. Сега всичко по реда си:
Дидерончо, лека, спокойна и безпроблемна.
За срещите ще гледам май само снимки newsm78. Аз освен с транспорта не се организирам нещо и с децата - до обяд съм на разположение на едното, следобяд преобладаващо на другото, а вечер и на трите Laughing.
На болните да оздравяват  Praynig
И като гледам часовника, от мен лека нощ.

# 656
Привет и от нас,
Първо да честитя на Дидерончо Страхотна новина!Много щастлива,спокойна и лека бременност ти желая от сърце Hug
Честито и на всички проходили дечица!Така искам и аз нашия и той да прохожда вече че съм останала без ръце да го разнасям  TiredСега е най трудно,точно преди да проходят,а са понатежали доста вече,но май ще си почакам като се има на предвид че той късно седна и едва напоследък започна да пълзи Heart Eyes
На всички болнички малки и големи бързо оздравяване!

# 657
  • Пловдив
Добро утроооооооооооооо

# 658
Здравейте   bouquet

Ето обещаните снимки , доста са , за което предварително се извинявам  Blush

Света София в Истанбул
 същата отвън
 синята джамия ( тя е с/у Св. София)
 подземното царство
 главата на Медуза
 хапваме бананче  Grinning
 Памуккале (памучни скали)(Водни струи от древния град Хиераполис, богати на минерални соли, падайки от голяма височина, създават причудливи, вкаменени, ослепително бели каскади. Горещите извори Памуккале извират от недрата на планината Кал Даъ в Западен Анадол, Турция. Водата с температура 37°C излиза, клокочейки изпод земята, и в изумителни каскади се спуска надолу по поредица от около сто тераси. Водните струи са издълбали терасите и във вдлъбнатините са образували топли водни басейни. Повечето имат ослепително бял цвят, но някои са жълтеникави или кафяви.)
това е снимка от нета защото аз няма как да направя такава  Blush

уважихме и турската бира Ефес  Mr. Green
 освен феномена с памучните скали тук има и останки от древния град Хиераполис

античния театър в Хиераполис

малко да подремнем , че се уморихме от разходката  Laughing

хотела в Анталия
много ми хареса леглото  Grinning
Ева си поръчва вечеря  Mr. Green
Засега е това  Grinning акона някой му се гледа тук има още снимки http://www.album.bg/wondertedy7/

Хетера в продавалника мисля че можеш да влезеш и с регистрацията си в бг мама , а за заплащането зависи от продавача някои искат да им платиш предварително , други не. можеш да и разгледаш оценките им от други купувачи ако не си сигурна  Peace

# 659
  • Пловдив
Теди,много ми хареса раничката,в която носите Ева.Но тати трябва да има здрава гърбина за това чудо

Общи условия

Активация на акаунт