За секса с дебела жена.

• 128 815
  • 556
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ми ето, аз съм дебела жена, от болест е, ама няма да се оправдавам, понеже разбрахме, че темата не е за това  Laughing
Екстра ми е секса, хора, откакто правя секс от 15 години насам, съм имала точно веднъж дупка от 8 месеца след развода , когато си бях по принцип в дупка и нямаше как да стане. Ама без предложения не съм оставала, просто либидото ми си беше взело отпуска.
И ето на сега, мъжа ми, горкия, взе, че ме хареса, че и редовен и страхотен секс правим.

А по повод първия пост и линкчето към разказа - е те такова нещо никога не ми се е случвало и няма шанс да ми се случи, прекалено много се обичам и уважавам  Grinning

# 91
Аз пък не подкрепям Пасинет, защото излиза, че очакваш от човека до теб да изглежда перфектно и да е здрав цял живот. Е не може да стане това.

Нищо не очаквам, а казвам, че ако се промени в граници, които аз не мога да приема, няма да ме привлича. А дали ще карам на без секс , ще си намеря любовник или ще го зарежа не е предмет на обсъждане на темата.
Примерите за болест - на близък болен човек гледам като на болен, със съчувствие.
Не подлагам на съмнение дали  партньорите на дебелите хора ги харесват или не, това не ме интересува.
Не мисля, че трябва да се оправдавам какво ми въздейства и какво не. Това, че на някого външния вид не му влияе, не ме кара да се терзая защо на мен ми. Приемам собствените си усещания и си живея живота спрямо тях. Нито убеждавам някого да се чувства като мен.

# 92
  • на брега на морето
Нищо не очаквам, а казвам, че ако се промени в граници, които аз не мога да приема, няма да ме привлича. А дали ще карам на без секс , ще си намеря любовник или ще го зарежа не е предмет на обсъждане на темата.
Примерите за болест - на близък болен човек гледам като на болен, със съчувствие.
Не подлагам на съмнение дали  партньорите на дебелите хора ги харесват или не, това не ме интересува.
Не мисля, че трябва да се оправдавам какво ми въздейства и какво не. Това, че на някого външния вид не му влияе, не ме кара да се терзая защо на мен ми. Приемам собствените си усещания и си живея живота спрямо тях. Нито убеждавам някого да се чувства като мен.

superuu

# 93
  • София
Изумява ме тази тема, честно Shocked То вярно, че на глупав въпрос - глупав отговор, ама чак пък такива глупости, на кило ooooh!
Имах различно мнение за някои потребители, но аз поначало съм склонна да имам за хората по-високо мнение от това, което заслужават Simple Smile

# 94
Аз като мъж, който си има пухкава жена и то от пет години (и я обожавам), и такава съм си я взел,  да взема да се включа Simple Smile Поне аз за себе си съм установил, че жената, за да е привлекателна за мен трябва  да има повечко навсякъде(дори и според общоприетите представи да е твърде много ) . Докато бях по-малък се самоубеждавах, че харесвам слаби и ниски жени без гърди, но един ден се замислих с какви жени съм бил... и открих, че има само една с малки гърди и слаба, и с нея изкарах 10-ина дена, всички останали са си имали хубави и големи заоблености и са били едри и високи .
Естествено не само наличието на гърди, едро дупе и прочее ми определя дали харесвам една жена или не, но определено тези подробности са от  значение за мен. Както някой по-нагоре писа харесването е субективно, ти си мислиш едно, но всъщност истината е друга(както аз открих моята истина).
Тъй че мили жени стига сте страдали, че сте заобленки, ако не ви създава здравословни проблеми хич не му обръщайте внимание.

# 95
Liohmanen, признай си, че си пийваш, за да харесаш закръглените дами.  Joy

Ако продължаваш да си я коткаш жената, алкохолизма не ти мърда.  Whistling

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:30 от Анонимен

# 96
liohmanen , ako отслабне какво ще правиш, ще я зарежеш ли?  Laughing

(това е шега само за да съм в тон с обратните въпроси в темата)

# 97
Liohmanen, признай си, че си пийваш, за да харесаш закръглените дами.  Joy

Ако продължаваш да си я коткаш жената, алкохолизма не ти мърда.  Whistling

В една друга тема съм писал колко пия (едвам ми се събира половин литър твърд алкохол годишно), та хич не съм заплашен от алкохолна смърт Simple Smile .

# 98
liohmanen , ako отслабне какво ще правиш, ще я зарежеш ли?  Laughing

(това е шега само за да съм в тон с обратните въпроси в темата)

Както казах заобленостите имат значение, но не съм с нея само заради тях, твърде много други хубави неща има в нея, за да я зарежа.

П.П.
И без да пишеш изрично пояснение е ясно, че е шега, но аз да си кажа . Simple Smile

# 99
Беше на майтап.  Wink
Но май ще трябва да се срещнеш с автора на темата, за да го убедиш, че мъжете като теб не са художествена измислица.  Crazy

# 100
 Мен пък дебелите жени ме кефят. Искам да кажа, че повечето пълни жени, които познавам са големи майтапчийки и купонджийки. В този ред на мисли - според мен хич не им е трудно да си намират партньори за секс. А познавам и доста мъже, които са обвързани именно с такива жени и искрено им се кефят. Секса им е хубав. Така казват и им вярвам. Според мен е много по-важно човека до теб да е "от твоята кръвна група", да сте на един акъл дето се вика. Тогава всичко върви и е ОК. Никакви килограми, физиономия, дали мъжът е плешив и т.н. нямат значение. Е, хубаво е да се показваш с яка мадама/пич под ръка, но като сте си само двамата не това е важното  Peace

# 101
За всеки си има половинка, стига да не е нещо фрапантно. Лично моето мнение е че 90% от българките поне си изглеждат от "добре" нагоре. Wink
Даже смятам, че българите сме малко разглезени от твърде много хубави жени около нас Wink

# 102
  • На морето!
За всеки си има половинка, стига да не е нещо фрапантно. Лично моето мнение е че 90% от българките поне си изглеждат от "добре" нагоре. Wink
Даже смятам, че българите сме малко разглезени от твърде много хубави жени около нас Wink
Ей тва чукане чаках, дет се вика, доживях да го чуя! smile3501 newsm20

# 103
  • планетата Земя
Най-вървежни са с нормално телосложение.
Тц, няма как да са най-вървежни, щото са почти на изчезване.
Хората вече са или дебели или кльощави.
Мое впечатление.

# 104
Естествено е слабите жени да кажат, че мъжете не харесват дебеланки, защото нали са слаби - били са с мъже, които харесват слаби жени. Веднага закръглените дами ще се изкажат против кльощавите - колко е грозно, как щели да ги посинят и т.н. Е, аз съм 40 кила, пък не се имам за грозна и кокалеста. Ако бях 90, щях да съм с мъж, който харесва пълни жени и пак щях да си се харесвам. Нещата са абсолютно субективни, всеки с вкуса си и не мисля, че им има нещо лошо на дебелите или кльощавите хора.
Защо темата е "Секс с дебела жена", а не с дебел мъж или със слаба жена? Еднакво безсмислени щяха да бъдат.
За протокола била съм с пълничък мъж и си е било чудно. Имам приятели с дебели жени и веднъж не съм чула да се оплачат от секса, даже по-скоро напротив. За пореден път и аз ще кажа - за всеки влак си има пътници  Peace И последно - изобщо не е джентълменско да наричаш жена хипопотам или там както се изрази някой. Все пак това е преди всичко ЖЕНА, а мъж който нарича така една жена, колкото и килограма да е тя, си е откровен простак!

Общи условия

Активация на акаунт