За секса с дебела жена.

• 128 687
  • 556
  •   1
Отговори
# 300
Ох.....
Не знам дали да се сложа към дебелите или не.
За статистиката-кантарът показва.....достатъчно много,но на практика казват, че не изглеждам толкова (май нищо не казах, ама карай).
Та...ако съм 46-48 р-р, секса с мене за секс с дебела ли се брои?

Благодаря, важно ми е (по Сопрано).
ами дай снимка. ние как да гадаем newsm78 .

# 301
Е, ся и снимка, хъхъ.
Не съм нарцис и хич не обичам да ме снимат.
Имаше някъде една моя актуална от партито преди коледния маскен бал....ама де са.....

# 302
Не ми се искаше да взимам отношение по въпроса, но просто не се сдържам! Embarassed Моите наблюдения са следните- мъжете на по-пухкавите дами ги гледат в очите,кръжат край тях и гледат всячески да им угодят Crazy, докато на скелетите мъжете се заглеждат и обръщат почти след всяка фуста. PeaceПросто съм забелязала, че в повечето истински влюбени двойки дамата е по-пухкава! Hug Hug Hug

# 303
Не ми се искаше да взимам отношение по въпроса, но просто не се сдържам! Embarassed Моите наблюдения са следните- мъжете на по-пухкавите дами ги гледат в очите,кръжат край тях и гледат всячески да им угодят Crazy, докато на скелетите мъжете се заглеждат и обръщат почти след всяка фуста. PeaceПросто съм забелязала, че в повечето истински влюбени двойки дамата е по-пухкава! Hug Hug Hug

Вярно, че като се замислих е така  Peace и при моите познати е същото ...

# 304
не мога да се въздържа просто  smile3544 smile3544 smile3544
от утре му отпускам края, белким някой закръжи около мен #Silly

# 305
  • somewhere over the rainbow
Видя ли сега, Палмира, натриха ли ти носа? А? Mr. Green Обречени сме, непухкави и самотни Confused

# 306
Видя ли сега, Палмира, натриха ли ти носа? А? Mr. Green Обречени сме, непухкави и самотни Confused

вие сте там с някакви индекси 17, 18, аз съм с нацяло 21!!!
хрупам аз тук като невидяла зеле и моркови, че да съм фреш и секси, рива, че никой не ми обръща внимание, а то къде спяла рибката!!!

не знам, не знам...накъде отива тоя свят Thinking Thinking Thinking

# 307

вие сте там с някакви индекси 17, 18, аз съм с нацяло 21!!!
хрупам аз тук като невидяла зеле и моркови, че да съм фреш и секси, рива, че никой не ми обръща внимание, а то къде спяла рибката!!!

не знам, не знам...накъде отива тоя свят Thinking Thinking Thinking

Аз се чудех откъде такова презрение към по-закръглените  newsm78, но и това си има своето обяснение... Wink И аз ако хрупах само зеле и моркови, сигурно и аз бих била така докачлива! Joy Joy Joy

# 308
И тук идва въпроса, дебелите или кльощавите са по-проклети?

# 309
егати и питането  Laughing  в тази тема ли точно искаш отговор  Laughing . кльощавите, разбира се  Hug , на зеле и моркови каква да съм  Laughing Laughing Laughing.

пс. честно казано, все ми е тая кой, колко е дебел, как прави секс и  какви го привличат, ама като прочета някакво такова убийствено умозаключение  #Crazy . аз явно живея и общувам с някакви странни индивиди, които коренно се различават от описаните.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 01:47 от Палмира

# 310
Кльщавите  Laughing Колкото по-дребно,толкова по-зло. Whistling

# 311

а-хам.. и лесно не умира..
 hahaha

# 312
Добре де сега,
Аз , като съм била кльощаво, напълняло впоследствие, зло ли съм или напротив? newsm78
Тоест, прикрито зло требе да съм сега.

# 313

а-хам.. и лесно не умира..
 hahaha
Peace -Ти що ме взе такава малка?
-Исках по-малко зло.
-Объркал си се! Mr. Green Колкото по-дребно,толкова по вредно! Mr. Green Whistling

# 314
  • Бургас
За жените и проклетията. Нямат значение килограмите, цвета на косата и на очите ако щете. То си е индивидуално.
Тема тръгна от секс, а вие за сватби и любов говорите.
Обобщаване от рода на дебела , слаба, скелет.... и изводите на едните мъжете били по - послушни са ми  Laughing
По пътя на логиката и генералната класификация на индивидите,поне според мен, не е от проклетията слушането. Нека жена ти да е на 2 пъти на килограмите ти и да е ревнива...Ще гледаш ли? Ми ако ти дръпне един бой? Ако не е ревнива може и да се оглеждаш. Обаче ако е ревнива и те хване и тия лапи - точно на един шамар живот.

Общи условия

Активация на акаунт