Бяла зима на вратата чука, в ПАЗАРДЖИК снежинки да натрупа

• 33 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  Усмивки за всички да има,през цялата Нова година! newsm47

Равносметки правихте ли си,освен през нощите безсънни и пред Новата година?!

Ще надяваме се на Новата година - нова да е... ,а с какво ще помним старата?!
 На какво научи ни,научихме се или пък не ...

За себе си научих,че двама човека могат да гледат едно и също нещо,а да виждат нещо съвсем различно.
Научих,че независимо колко лошо ти е разбито  сърцето,света не спира заради мъката ти.
Научих,че за да можеш,трябва да си го поискал.

На какво научи ви годината отминала и преживяна?!

Усмивки зъбати,днес ще раздавам,затуй щото така се усещам.  newsm47 newsm47 newsm47

# 496
Мен ме научи, че колкото повече си повтаряш "Аз не съм по-различен, и на мене може да се случи...." то неминуемо ти се случва.
Научи ме, че трябва да внимавам октомври Tired...аз съм родена, и двете деца съм родила, операцията ми беше тогава....
Въобще, научи ме на песимизъм Mr. Green

# 497
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Hug

# 498
  • Между два свята...
Здравейте!
Искам да попитам за детските цнтрове в града. Къде мога да оставя детето си за час -два. И какви са цените!
 Hug Hug

# 499
Мирна, има един детски център до офис уан! Виктория Кидс мисля, че се казваше! За час е 2 лв!За цял ден мисля, че беше 10 лв!

# 500
Здравейте отдавна не съм влизала!
Купих си една "краста", сега много от времето ми за интернет отделям за там Sick
Преди говорихме за вакцините, чесно да ви кажа не помня кой на какво мнение беше, помня само че с малинарка бяхме на едно.
За тези които са за информиран избор
Ето
ЗА ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ИЗБОР ПРИ ВАКСИНИРАНЕ!!!

# 501
  Целували ли сте снежинка днес - направете го,струва си.

Смехулка,влюбих се в стиха за снежинката,дето с нас го сподели.  Hug

Госпожо Бедствие,на мен ми липсва диалога с Вас. Heart Eyes Наистина.  Hug

Снежинки много виждам през  прозореца си,дано и вас ви радват. Nature Snowman

# 502
  • Buffyworld
 цитат : "Това означава всеки, съобразно своите убеждения, да може да предпочете за себе си и децата си всички или само определени ваксини от имунизационния календар, както и да има право да не се възползва от имунизационните практики изобщо".

И аз съм си го мислила това и съм чела много материали , от които се стига до извода, че ваксините са много повече вредни, отколкото полезни. Но си мисля и друго - все пак ние не сме доктори, нямаме медицинско образование, тоест откъде да си сигурен коя ваксина да избереш и коя да игнорираш? И дали няма да направиш грешка? В САЩ например имат много повече ваксини , отколкото при нас. Там дори имат и ваксини за Варицела, които  им ги слагат през 6 - месеца. Аз лично бих предпочела да не рискувам и да слагам на детето всички ваксини, които са посочени в Имунизационния календар. След втората година на детето, следващата ваксина е чак в първи клас- БЦЖ

# 503
Една, аз си целунах снега направо, не снежинка, така се Фърлих пред входа  Mr. Green
Лили, Hug

Бъфи, няма на света лекар, който да ти каже, че щом е ваксинирано, детето няма да се разболее Wink
Напротив, полио например се появява отново, след като е бил естествено елиминиран, след въвеждане на ваксината. Самият създател на живото полио, го отрича!!! Това полио, което са пили деца 2003 набор например, и моето, слава богу ,не е....
Темата е дълга и ми е болна. Мога много да говоря , но няма никакъв смисъл. Който иска, има много за четене, включително и книги в нета. Heart Eyes

# 504
  Равносметки правихте ли си,освен през нощите безсънни и пред Новата година?!

Ще надяваме се на Новата година - нова да е... ,а с какво ще помним старата?!
 На какво научи ни,научихме се или пък не ...

За себе си научих,че двама човека могат да гледат едно и също нещо,а да виждат нещо съвсем различно.
Научих,че независимо колко лошо ти е разбито  сърцето,света не спира заради мъката ти.
Научих,че за да можеш,трябва да си го поискал.

На какво научи ви годината отминала и преживяна?!

Това беше най-щастливата ми година и най-нещастна в същото време.... Confused
Получих така дългоочаквания дар....а в същото време...що рев изревах  Confused
разбрах, за пореден път...че равновесието в природата  си взима своя дан  Confused
един се ражда, друг умира...и
Цитат
независимо колко лошо ти е разбито  сърцето,света не спира заради мъката ти.
но най-важното,което научих е...че за да имаш, трябва да го искаш, да го вярваш и да го искаш  Simple Smile

# 505
Ооооо, Гери, де одиш? Помислих, че са те баннали Mr. Green Joy

# 506
ми нещо сървъра на бг-мамата ми бегаше снощи,  Mr. Green  поне така ми разправяше гугъл-хрома  #2gunfire

# 507
  • Buffyworld
Момичета, моля ако има някоя майка на която детето й да е в детска градина "Дъга" да  ми пише. Моля.  Ще обясня за какво става въпрос. Благодаря предварително

# 508
# 509
Бъфи, на моя дружка хлапето е там четвърта група

Общи условия

Активация на акаунт