Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 218
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Да даде Бог, мир на душата й. Загубата на майката е тежко нещо... трудно се намират думи, за да се утеши човек в такъв момент. Дано намери сили да го превъзмогне. Сигурна съм, че и ти ще помогнеш.
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!
Хвала на Аллах  Господа на световете,  Всемилостивия, Милосърдния, Владетеля на Съдния ден!
Само на Теб служим и Теб за подкрепа зовем.
Насочи ни по правия път, пътя на тези, които си дарил с благодат, а не на [тези], над които тегне гняв, нито на заблудените!

# 676
Благодаря ви много Дедко Делтичка Хадилче  Hug Hug Hug

# 677
Ники,Бог да я прости жената! Praynig
Такъв е живота за съжаление! Tired
Много кураж на момчето!

# 678
Мир на душата й  Praynig ! А ти Ники бъди силна и заради хабибито, че той сега най-много се нуждае от близки хора.  Hug  Hug  Hug

# 679
  • по пътеката
ники, съжалявам за  лошата вест и за кон4ината на жената!  Praynig Sad
днес  такива ветрове и дъждове са тука! 4ак се хлъзнах на мръсотията на пазара от лукови пера, салатени листа и разни миризливи и кални добавки! мъже  ми помогнаха да се приведа в ред и дори ме успкоиха с шега:" ех, това е тунис ,няма как!" един извади носна кърпа да се  позабърша, много ми хареса,4е бяха съпри4астни! дори ми викат:  мискина! ама  и аз с два 4адъра, 4антата на гърба ,държа малката, добре не я повлякох! преди би ми станало много притеснено, срам ,ей, какво ще кажат хората в бг! сега не, минах си през целия град  красотна, мамите от даскалото  изразиха загриженост да не съм се ударила и се прибрах поживо по здраво!та така у наше село! гостите на свеки си заминаха сега и мога да се отдам на лентяйство и да се разплуя!
4ерпя виртуално ,сутринта правих за народа,4е да си хапнат!

# 680
Ники,съжалявам за лошата новина,нека жената почива в мир. Praynig Сега настина любимия ти ще има нужда от твоята подкрепа,но това прави хората по-близки.
Аууу тук какъв сняг вали,вече трета седмица имаме сняг,пък нали тук таквоз чудо не са виждаи и са си живи умрели.Направо ми иде и аз да легна да умирам.Таз сутрин докато си заведа детето на училище 3-4 пъти аха да падна да стана зарезил.А пък понеже зимата тук се проточи тез ще спестяват от сол за пътищата и ще осоляват само магистралите.Хубаво ама като неможеш да изграпца6 от вкъщи как ще стигнеш до магистралата #2gunfire .Улиците ж града лед,медуградските пътища-лед. #2gunfire .Влаковете и те със закъснения Tired . Вече почвам да се подтискам,но пък такава зима откакто съм тук не съм виждала #Crazy

# 681
Ники- съболезнования за майката на любимия ти

Лина-същата картинка и тук...не се търпи вече -само ветрове ,сух студ или сняг  Sick

Момичета-аз придобивам лицеви форми- подпухналото спадна..черевинана минава-груа е кожата,надявах се да придобия кафяв загар-ама Не!...само много интересно-как миглите ми се опърлили,а пък веждите -Не Sick Както и да е-нищо ми няма вече...оплътнявам времето като   сърфирам из нета

# 682
  • Egypt
Далка, точно си си направила сама химически пилинг  Grinning Виждала съм по моите приятелки как е- няма да стане загар, ами почваш от нулата. А миглите съм си изгаряла много пъти, но винаги си порастват същите.
Като ви слушам за тия студове и снегове, така ми е мъчно, аз обичам много зимата, а тук навън е жега, по къс ръкав се ходи.

# 683
Ники, съжалявам за загубата на любимия ти! spoko Жалко, че не може да сте заедно в такъв тежък момент. Все пак ти пак си му подкрепа, макар и виртуална.  Hug
Амалче, боря се и аз с машината ама вече се отказвам. Stop Като видя коментар в готварския „вижте първия ми хляб” и направо откачам. Уж всичко точно спазвам ама не става. Жълто и аз много обичам! Стаята ми е северна и не влиза слънчице и реших да го докарам поне на цвят. Grinning За шуробаджанащината.... гадна тема. Tired Никога не е спирала за жалост. В тази насока приеха възможно най безумния закон. Не мога да цитирам точно в момента, но предвижда забрана да работят съпрузи в едно и също държавно ведомство ако единият от тях се явявя подчинен на другия. Много тъпо, като се има предвид, колко семейни двойки са с еднаква специалност. А ако става въпрос за някаква по тясна специалност и ако живеят в малък град, където това, което си завършил можеш да работиш само на едно определено място.... то какъв е избора тогава? Единият от семейството ще работи, а другият ще стои в къщи и ще си скубе косите защо е учил това, за което е мечтал. Та такива глупости. При нас вече две семейства се разведоха /Слава Богу, само на документи/ поради тази причина.
Делте, аз пак да питам за машината. Embarassed Капсулките, всички ли са със съдържание на кафе? Има ли напитки, като шоколад, мляко? Много апетитни изглеждат, но не понасям мирис на кафе. На вкус не съм опитвала никога, но и мириса ми е достатъчен. Sick И ти значи си фен на жълтото! Като знам, каква весела душичка си няма начин. Hug Как е батку? Питах аз ама си ме пропуснала. Като знам, какъв е гаден тоя грип....
Дядко, пак вкусотийки си сервирал. Браво! И най вече за фантазията така точно да съчетаваш продукти. Съвсем по мой вкус! Hug
Далка, една моя приятелка така си изгори миглите, само че със запалка. После й пораснаха много по-дълги от преди и тя беше много щастлива. Ама тя почти нямаше.
Сега се сетих... в нашия род има една такава практика, въведена от леля ми, която е операционна сестра. На всяко родило се бебе, тя му реже миглите до дъно с една много финна ножичка. Всички на които ги е рязала сме с много дълги и гъсти мигли. Ако харесвате дълги мигли, може да го прилагете, но никога сами!!! Ножичките са специални, а иначе е опасно.
Линка, представям си какви препядствия преодоляваш всеки ден с това време. Дано се оправи скоро. Как е малчо? Свиква ли? Харесва ли му?

# 684
Дала, дано се оправиш по-бързо. аз винаги съм смятала болката от изгаряне за една от най-неприятните - хем боли, хем пари, хем сърби - ужас. надявам се да те видя и в иракската да пишеш,  дано не си ми сърдита.   bouquet

# 685
Ей...добрах се до компа и аз
нали почна Купата по футбол на Африка...
еми-Алжири бледи..то се следи денонощно резултати ooooh!

Хадилче- Hug трябва да наваксам наистина в твоята  темичка Blushизвинявам  се-тези дни наистина потънах в битовизъм-ще ми се изсмеете ама...пак съм се разбродирала.малко е сложна тая процедура при мен-че крия нависоко конците от Райчо да не ги омота...Нещо в тоя студ ми се загуби и желанието за социална активност-но  винаги е грешка това.....при мен поне води до по-дълбока депресия!То..е ужас-и по телевизора с това адско земетресение в Хаити,и  тук-по  улиците с тия полузамръзнали бели хора“повечето поляци“ по ъглите,и като за капак-така се стреснах от моя малък екшън в кухнята....ама ще се стегна-Права си!
ще наваксам и  в темичката-поне е  интересно ,пък и полезни неща научавам Hug  bouquet

Фаиме- наистина като химичена пилинг се получи...Дано избистри после-за сега е на етапа на червеното още.Правила съм аз около 10процедури преди години-в салоните Арлете.Адски скъпо ми идеше-ама на 26години се разболях от щерката от морбили-вид шарка!И лецето ми-стана решетка...Никви кремове -то дупка до дупка.Еми-само химичния пилинг успя да пооправи нещата-е!не на 100процента -ама поне едно  85процента изглади кожата.Болезнено е-ама ефекта си струва....УФ!ми-дано и сега стане така Praynig
Тука почнаха с условностите-всеки ден по някое писмо от  някоя институция.моля-донесете ни тоз документ,моля-акта ви за раждане преведен...еми-всяка година ми го искат тоя акт за раждане и все със дата на издаване не по-малко от 3месеца...Аз като съм и така нелицеприятна не ми се ходи и не ми се занимава-а е необходимо!

Бубе-чувала съм за резането на миглите.мислих на щерката да пробвам,но мака не ми даде...ами ако не пораснели.То найстина не може сам така да отреже човек-до дъно.Трябва друг...Гледам сега моите-не са съвсем до дъно,но не са и което бяха.Карай!Днес си записах час за очен лекар обаче-ме не спират да сълзят очите.

Марсианче-много сконфузно това на пазара......Ей,пази се да не паднеш пак,че ти си спец  отдавна в земната гимнастика
Абе не знам как е при вас-из тунизийско...ама като гледам Кавал Алжето яка всява паника сред алжетата с тоя грип!
Напълно го разбирам на Бейка съпружието,че бере страх...то-не се спряха!само за грипа говорт-разни центрове  показват....Тук пък се оказа,че здравната каса поръчала Повече ваксини отколкото трябва-или по точно...малко хора са отишли да се ваксинират
казват че има спад на грипа....Дано!Ама то такъв ЯК!!!!Сух!!!Студ-че и микробите измряха.
Но-като гледам в Алжир не е така..та нищо чудно наистина там сега да е Вълната на Грипа

Много Hug Hug Hugза всички
къде сте......Минче-как си?Учиш сигулрно

Ники-как  е хабибито?Има ли друга жена в къщата...да върти домакинството ?Сестра, етърва...

Дидонче- Софито как е?Вече е в проходилката вярвам!Батко занимава ли се с нея....
Ох-спомних си моите .Дъщерята е с година и половина по-голяма от сина.Един ден го беше помъкнала към пералнята-ама бяхме на село и то една пералня-с казан,стара....Та беше решила да го сложи вътре да съм си го изперяла тва бебе,че миришело Joy

# 686
Благодаря ви момичет Hug Hug Hugа!!! Голяма утеха сте ми!!! 
Тъжно е хабибито. И е нормално. Аз му пиша по няколко пъти на ден, но той няма желание за нищо. Вика не мога сега да съм с теб, но имам нужда от теб. Старая се- но доколко смс-ите могат да донесат успокоение. Мъчно ми е за него и затова повече и чета, а не пиша.
Не знам дали някоя от сестрите му е останала с него. Дано, че да му бъде и утеха и помощ. Но те си имат семейства.
Лека вечер на всички и отново благодаря ви за съчувствието   bouquet

# 687
Рали,малчо сжикна голям му е кеф и на мен също си почивам идеално.
Далка,дано не ти се слу4жат повече неприятни неща Hug
На всички останали едно ей такооооооооооова голямо Hug

# 688
здравейте вси4ки,как сте?за новата година желая на вси4ки мн мн здраве,и мн усмивки.нямашеме бяхме си в българия с Криси.дойдохме си преди два дни.не съм ви 4ела още,а и незная дали ще успея.

# 689
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Така съм се смяла на дъщеря ти, дето помъкнала братчето си да го пере Joy
Тука при нас почна сухия студ, и нека, че пак започнаха да ни предупреждават за втора вълна на грипа. Моя мъж изкара някакъв, много гаден. Ние със синО не прихванахме, да видим до кога ще държим фронта. Как е Райчо? Като е така студено сигурно неможе да излизате никъде. Не отпусна ли малко тоя студ при вас?
За какво са те подгонили за документи? Най- ми е гадно да се занимавам със това но и аз започнах от петъка. Във понеделника започвам със нов щурм. Пожелавам ти по леко да минаваш по тия инстанции, дано не е както тука. newsm10
БЕНЧЕ Hug
Добре си се завърнала Hug

Общи условия

Активация на акаунт