да израстнеш през 90-те

• 35 851
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Защо ми се струва, че "Завръщане в Рая" и "Наследството на Гулденбургови" също е от 80-те? Но е възможно е да е имало повторения и през 90-те по някоя ТВ.

# 151
  • София
Ох, едната от моите приятелки беш момиче "Невада" Simple Smile

# 152
  • Варна
Да, дискотеки с дисководещи и поздрави. С пушек и сапунени мехури и дискотопки. Laughing
Тогава се танцуваше на дансинга, а не по масите или от място.
Много модерно беше да пиеш джин с тоник.

# 153
Дааа, "Неееевадааааа"  Mr. Green и Къци  hahaha Освен Гала и Ива Екимова /на Дими, лека му пръст, жена му/ беше момиче на късмета  Mr. Green

# 154
Ооо, моя шушляков беше с лилаво и розово, супер хит  Grinning Клин имах само един, защото си мислех, че съм дебела. Но имах ластична пола, черна и блузон.
А на Завръщане в Рая намерих, ама не помня от къде, продължението, съвсем наскоро си ги изтеглих, 20 и няколко серии са, с дублаж на бг. След като я арестиват, се появява синът и (на Стефани) и се оказва, че е заснел убийството от някакво дърво...или само го е видял, не помня и така я оневиняват.
Невадата я гледахме всички...а на дискотеки проходих по-късничко, щото ттате не ме пускаше  Grinning

# 155
  • Варна
Защо ми се струва, че "Завръщане в Рая" и "Наследството на Гулденбургови" също е от 80-те? Но е възможно е да е имало повторения и през 90-те по някоя ТВ.

Съвсем от началото на 90-те са. Наследството на Гулденбург е сниман между 1987 и 1990. А Завръщане в Рая даваха в края на 1991 година.

# 156

Съвсем от началото на 90-те са. Наследството на Гулденбург е сниман между 1987 и 1990. А Завръщане в Рая даваха в края на 1991 година.
Тс, сигурна съм, защото още си бях в Бургас Simple Smile 1990 бях в първи курс в София.
Завръщане в Рая
Гулденбургови наистина е сниман, както казваш, не знам защо съм остана с впечатление, че сме го гледали по-отдавна. Simple Smile Старост - нерадост Wink

# 157
А коя беше Джувисна? Много ми е познато името!

Ето ги... Джовисна и Ориноко, моите следобедни раздумки с приятелки в продължение на 150 дни ( плюс, минус 10 )  Laughing
http://telenovelasfans16.hit.bg/images/Llovizna.jpg

Мисля, че съм я пропуснала!

Аззи, а какви буйни купони помня.. Но не е за публичното пространсто!  Wink
А спомняте ли си онези великанските обувки на платформите?  

# 158
  • UK
Да, помня платформите и много ми харесваха, но нашите не ми купиха, защото били грозни! ooooh!

# 159
През 90-те беше модата и на сериите любовни романи. Майка ми с тоновете ги купуваше  ooooh! Ама и аз четях де  Embarassed Докато не ми втръснаха. То розАви, то сини, то с имена на жени и мъже  hahaha Спомням си как татко лежеше на леглото в стаята ми зад мен и ме вардеше да уча, а аз чинно си четях на бюрото. Само че под тетрадката с карираните листи си слагах някое любовно книжле и...той довокен, че цял ден съм на бюрото, аз доволна, че си имам романче...

# 160
  • София
А, аз имах платформи, разбира се Simple Smile
Нашето училище бяхме много фешън.

Дискотеките бяха детска радост-шарени бонбонки.
Никой ли не е ходил в Медицинска академия н диско? Или ВИАС?

# 161
Да питам и аз кой е ходил в Джо, клуб 33, Ялта и Библиотеката ? Wink

# 162
Никой ли не е ходил в Медицинска академия н диско? Или ВИАС?
Ммм, не. Пънка, Ескалибур (впоследствие Спартакус), Ялта.
И Билкова, разбира се.

# 163
Да, помня платформите и много ми харесваха, но нашите не ми купиха, защото били грозни! ooooh!

А аз се цупех около месец... и ги получих  Laughing Носих ги около 3-4 пъти..

# 164
Платформи имах.
От къв ли зор, и без това от 13-14 годишна съм 176 см Rolling Eyes
Те точно тогава някъде бяха много на мода, 7 клас бях, май.
По дискотеки по онова време не съм ходила, не мога да дам мнение.
И повечето изброени сериали не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт