да израстнеш през 90-те

• 35 875
  • 332
  •   1
Отговори
# 195
Аз го гледах през пръсти Туйин Пийкс.
Много ме беше страх от Боб  Shocked
И Досиетата Хикс гледах, е там направо се побърквах от страх.  

Откритието на секса, мъжете, алкохола и дискотеките, за мен беше след 2000, даже след 2003...
Много съм била задръстена, явно  Joy
Режимът на тока винаги съм мислела, че е бил в края на 80те, явно нямам ясни спомени от този период Thinking

# 196
  • България-Швейцария
Не ви прави чест, драги по-големи потребителки, да омаловажавате чуждите спомени и да се отнасята снизходително, поучително и т.н.  Това е нашият живот.
Ако съм прозвучала някъде така, то моля за извинение.
90-те са ми страшно скъпи и на мен, без преживяното в този период никога нямаше да съм същата.

# 197
Режимът на тока винаги съм мислела, че е бил в края на 80те, явно нямам ясни спомени от този период Thinking

И аз се учудих! Но не се учудвам, че съм подтиснала този род спомени!

# 198

Със сигурност беше след 90-та.  Peace
Което не значи, че е нямало и през 80-те.

# 199
Със сигурност беше след 90-та.  Peace

Беше отвратително! В осем спираха, нали?  Close

А спомняте ли си едно предаване по БНТ с един, който хипнотизираше?...
Имам някакви неясни спомени за такова предаване!

# 200
Кашпировски, коментирахме го снощи.  Laughing

# 201
Може  Grinning
Аз просто режима го свързвам с това, че нямахме много какво да правим и нашите ме караха да уча стихотворения и песнички от рода на
У дома часовник трака  Joy
А това са си детскоградински песнички Grinning За това вадя логика, че трябва да съм била в ДГ, което е било до 91 година Thinking
И след това може да е имало, но не го помня толкова ясно.

# 202
  • София
Аааа...аз 90-те не съм се засичала с Маргините, защото ходех на детска дискотека  Grinning  В Нерон и Орбита съм се засичала с разни имена от миналото, но избягвах тези места.
Не съм носила ластични дънки, а прави, с широки блузи и платформи Simple Smile Док Мартинс, бомбета...някъде в Лозенец имаше един чичко, който от обикновени обувки правеше разни маниашки подметки Simple Smile
Скинарите носеха якета Бомбър  Laughing
Носехме едни пухенки Дейтайм ...май така се казваха Simple Smile Светло и тъмнозелено Simple Smile Много ги сваляха...

ПП. Кашпировски беше човекът със синият поглед от екрана.

# 203
  • София
И аз имах такава пухенка. И бомбета имах.
90-те имаше навсякъде мутри. Навсякъде. И по детските дискотеки.

# 204
  • Варна
А помните ли такситата? Всяка кола можеше да е такси, нямаше апарати, шофьорите смятаха по километража. Laughing Возила съм се в такси трабантче (от любопитство)
Няма да забравя как цяла компания спираме такси, един приятел сяда до шофьора, казва адреса и затваря вратата. После се чуди защо не се качваме... Е как, като таксито има само две врати? Joy

# 205
Помня как изведнъж магазините започнаха да се пълнят с неща, които не вярвах, че ще видя някога в България. Хранителни продукти, козметика.
Битаците пълни с турска стока ( китайски неща май нямаше още.. )
През 80-те пътувах често из бившия соц.лагер и още си спомням тогавашна Унгария, изобилие от стоки, пред които стояхме с отворени уста и с нещастните, разрешени 80 форинта на човек. Но дойдоха 90-те и магазините ни започнаха да се обновяват...е после дойде и 97 година и с нея нахлу бедността. Thinking

# 206

Със сигурност беше след 90-та.  Peace
През 1984 г.пак имаше режим на тока,но този беше през зимата на на 90 срещу 91г.Сигурна съм,защото гледах бебе,а синът ми се роди през юни 1990г.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 13:29 от stefani6

# 207

Този митинг го изкарах на конче на раменете на майка ми. Бях на седем години.

# 208
А Аз го гледах по телевизията  Simple Smile

# 209
A пя ли "развод ми дай", "последен валс" и, разбира се, "времето е наше"?
На "развод ми дай" още помня целия текст ... панелите, трабанта ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт