Къде в Пловдив - 8

• 92 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
По въпроса за колелото - нашето е на Дино и сме го купували от Метро, но беше някаква промоция пролетта/лятото, та после не съм ги виждала пак там...

# 301
А телефони някой ако знае да се обадя все пак Peace

# 302
drozi,моля те за координати и на Сивкова или на самата клиника ако имаш PeaceМоля пиши Hug

# 303
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404401.0 тези мисля, че са актуални    bouquet

# 304
Благодаря на всички момичета за координатите на майстори, които ми пуснаха на лични.  bouquet  ... Сега вече идва страшното!

Моля, кажете ми хубави детски центрове, подходящи за деца около 2 и над 2 годинки - играчки,т.н. Изключвам този в Мол-а, защото вече два пъти ми го връщат разплакан, деца го бутали моето сладурче.

# 305
Момичета, има ли някоя мама от Пловдив, която поръчва в сайта promod.eu ?

# 306
Благодаря на всички момичета за координатите на майстори, които ми пуснаха на лични.  bouquet  ... Сега вече идва страшното!

Моля, кажете ми хубави детски центрове, подходящи за деца около 2 и над 2 годинки - играчки,т.н. Изключвам този в Мол-а, защото вече два пъти ми го връщат разплакан, деца го бутали моето сладурче.
В детския център в Ленинград, може сама да си го гледаш, което за мен е по-добрия вариант. В момента му правят ремонт, но мисля, че скоро ще го отворят

# 307
Специално проверявам случая с 2 пъти бутнатото сладурче и говоря с момичетата, които са били на работа.  Simple Smile
Защото като се каже нещо, ходи после доказвай, че нямаш сестра.

# 308
Искам да попитам къде в нашия град мога да намеря магазини за пердета? Благодаря.

# 309
  • Лондон/Пловдив
Специално проверявам случая с 2 пъти бутнатото сладурче и говоря с момичетата, които са били на работа.  Simple Smile
Едната гледа тавана другата компютъра през това време едно доста едро дете(към 6г) така бутна детето на моята приятелка което е на 2 г тя просто полудя ,тъкмо я оставяше там.И какичките казаха ,че то било по буйничко ами нали за това са там да ги гледат тези деца все пак .

# 310
Едната гледа тавана другата компютъра през това време едно доста едро дете(към 6г) така бутна детето на моята приятелка което е на 2 г тя просто полудя ,тъкмо я оставяше там.И какичките казаха ,че то било по буйничко ами нали за това са там да ги гледат тези деца все пак .

С тази разлика, че третата и четвъртата къде са били...
То просто така го бутна сигурно, ей така от въздуха, да, има деца, които бутат и хапят - те са в детската градина, яслата, парка, навсякъде, при положение, че там има толкова много играчки, да искат ги и постоянно се карат за тях. Всеки ден се карам с някоя майка, чието дете отказвам да приемам, защото бие и хапе другите. Но да го изкарвате някакъв зверилник, аман вече от глупости и измшльотини, момичетата са контролирани постоянно, разделени по райони и си гледат доста съвестно работата, тези, които не го правят се сменят без компромиси.

Като онзи ден една девойка ще ме заплашва с форума, защото искала детето й да стои половин час, тя обаче отлеснала 45 минути и трябва да плати за час, защото на 40та минута вече отчита час... И го нарича рекет и ме плаши, че щяла да го напише като рекет във форума, че трябвало да й отчитам престоя до секундата, а то е написано на 3 места, че след 30 минута отчита към час... Всъщност пишете си каквото искате, не забравяйте обаче, че истината не винаги е там, където я виждате. И това че го пишете във форума не значи, че е 100% истината.

# 311

Проверен е случаят с твоето сладурче
Първият път като е дошло септември - няма как да се сетим, но все пак е стояло  цял един час, което говори че едва ли е било бутано и малтретирано щом е откарало цял час.
Днес - е лесно, защото си спомнят - 5 момичета на работа, три разплакани деца за цялата смяна, две за майка си, едно че си тръгва... Твоето е стояло един час и никой няма спомен да го е предал разплакано, още повече някоя майка да е протестирала.

Съжалявам ако има друг проблем някакъв моля да го кажеш, но да твърдиш, че детето ти е бутано и малтретирано едва ли не, няма да стане, ти самата си видяла, че заради кукления театър има 20 деца вътре.

В правото си си да търсиш друг детски център и да ти препоръчват, но да се петни името и старанието на много хора, които работят от сърце и душа, няма как да стане.

А за другия случай - ако става въпрос за онзи ден, защото това е най-достоверния случай от няколко седмици и месец, свидетел може би трябва да е приятелката ти, че едричкото буйно дете майка му е извикана и е помолена да си го вземе.

# 312
Каспър, не го приемай така, все пак критиката е градивна ... моето дете по принцип е доста кротко и напълно вярвам, че някое дете го е избутало от интересна играчка и той милия тогава се е сетил, че мама я няма и така.
Но все пак съм убедена, че по-малките деца имат нужда от повече внимание и търпение, големите знаят как да се забавляват и оправят с деца, които ги блъскат или удрят.

И двата пъти, ако става въпрос за моето, сме стояли по-малко от час, тъй като детето се разплака и двата пъти си го взех по-рано. Освен това не става въпрос, че е било малтретирано - не съм казвала такава дума, а най-вероятно изблъскано от друго дете, което е искало да играе със същата играчка.

# 313
Нищо градивно не виждам в случая, но нейсе.
Стояло е поне 40 минути и двата пъти и "най-вероятно" не е определение със сигурност.

Вярваш, че е станало така, видя го с очите си, някой ти каза, детето ти каза, някое от момичетата ти каза, стори ти се, най-вероятно... Все неопределителни думи.

Твое си е правото да си имаш мнение и търсиш алтернативи.
но не ги налагай като абсолютни факти, защото не са такива

# 314
Момичета къде има добър цял масаж, държа масажиста да е жена.
Ако може дайте и ориентировъчна цена.

Къде ходите да плувате в Пловдив, как са условията?

А сауна?

Благодаря  bouquet

Аз съм доволна от масажистката, която работи в Акваленд /в Тракия/, казва се Вяра. И е много добър професионалист. Аз ходя на масаж частичен и цената е 13лв, но за цял не зная? Ако искаш потърси телефон и се обади?

А относно сауната- има в Акваленд и всеки ден може да се посещава. Също така има и в Спортния диспансер, но там работи от 13 до 18 часа мисля и то във вторник и в събота.

Надявам се да съм ти била полезна!!!!

Общи условия

Активация на акаунт