Къде в Пловдив - 8

• 92 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София / Пловдив
Питах в Здравния, но да ви питам и тук, че трябва да действам бързо:

Някой знае ли дали в МЦ "Хипократ" работят с Касата?
Интересува ме по - точно д-р Йорданова - дерматолог. Да знам дали да ходя до джипито за направление?
Ние там ходим при Милинич и работи със здравната каса, но незнам това дали важи за всички лекари в Хипократ,обади се на информация и питай-940 976

Мерси! Обадих се вече, Йорданова също работи с касата.

# 556
  • Пловдив
Здравейте отново, да знаете къде се продава костюм за Дядо Коледа за голям мъж имам в предвид, не за дете?

Благодаря:)

В магазините за 1 лев или в Euroland Wink

# 557
  • София
Мами, трябва да поръчам коледни сладки за почерпката в яслата в понеделник. Миналата година съм обиколила един куп сладкарници, навсякъде ми отказваха, само на Богомил в сладкарница Амброзия се съгласиха да ми направят. Тази вечер минах оттам, за да поръчам, но ми отказаха. Да съм си изберяла, каквито имало налични. Е, налични имаше само едни звезди и елхички. Що за отношение беше това, да ми откажат да ми приемат поръчката с мотива, че не се рентирало. Не съм имала изискване да са евтини или нещо подобно, просто исках да ги поръчам за понеделник, за да са пресни.
Затова, казвайте как да спасявам положението? Нямам време да правя сама, така че варианта ми е само поръчка, но къде???
Мерси предварително! Simple Smile

Сещам се единствено за Пепи /тя е писала преди теб/, да ти направи ако има възможност, но не зная как е с поръчките и дали ще може да те поеме.
Аз само да напомня, че за ясли приемат само хранителни изделия със сертификат за качество и срок на годност  Sad
И аз умувам такива работи, но срока ми е за четвъртък, което свежда нещата до обикновени пакетирани лакомства  Rolling Eyes
Сертификат се изисква само за торти и др. подобни, където има млечни, яйчни кремове. За сладки - от типа на меденки, маслени, не се изисква. Както ви писах, миналата година съм носила сладки в яслата- не съм носила сертификат. Днес занесохме торта от Скалата за РД, разбира се, придружаваше я сертификат. на снощи отново питах в Амброзия за сертификат на сладки - на дълго и широко ми обясниха, че за такива сладки не се изисква сертификат. Тяхната трайност е поне 3 месеца.

# 558
Здравейте, момичета!
 Някой може ли да ми помогне с инфо за това къде да намеря часовник на Бакоган... Вече "взимам - давам" от тези бакогани... Banghead

Вчера ходих на едно магазинче НЕМО ( май беше ) , в началото на Младежка , под блока . Имаше доста неща на Бакоган-ите. Всьщност за пьрви пьт ходя , но наистина магазинчето е супер заредено.  Цените са нормални.
Имаше и доста неща на Стефани и Спортакус.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:59 от minimo

# 559
Това разбира се не е вярно
Сертификат се казва на всеки документ, който придружава дадена храна и вътре са описани съставки, документи и партиди, които са я одобрили, примерно за точно определения тип сладка е одобрена и защитена технологоия и тя си има номер, и на последно място срока на годност - независимо дали е 2 дни или 2 години. Документът за сладките, който ти трябва е просто наименованието, номер на разрешението и дата на годност. Но това храна да върви без документ си е виц направо.

Всичко друго са свободни съчинения.

Часовниците на Бакуган при мен свършиха първи, а които са останали, отдавна са запазени за подаръци. В склада на вносителите също няма, защото те на няколко пъти пращаха при нас хора да си купуват. Трябва да търсиш някъде в някой магазин да има останали. Късмет!

# 560
Здравейте, момичета!
 Някой може ли да ми помогне с инфо за това къде да намеря часовник на Бакоган... Вече "взимам - давам" от тези бакогани... Banghead
Ето една посестрима  Hug
И аз съм изтрещяла с тези бакугани,хората пишат баница ,аз чета бакуганска   ooooh!
Но за часовник за първи път чувам.Разбрах,че на Брезовско в някакъв склад имало триъгълни бакугани по лев и нещо.

# 561
  • София
Това разбира се не е вярно
Сертификат се казва на всеки документ, който придружава дадена храна и вътре са описани съставки, документи и партиди, които са я одобрили, примерно за точно определения тип сладка е одобрена и защитена технологоия и тя си има номер, и на последно място срока на годност - независимо дали е 2 дни или 2 години. Документът за сладките, който ти трябва е просто наименованието, номер на разрешението и дата на годност. Но това храна да върви без документ си е виц направо.

Всичко друго са свободни съчинения.

Часовниците на Бакуган при мен свършиха първи, а които са останали, отдавна са запазени за подаръци. В склада на вносителите също няма, защото те на няколко пъти пращаха при нас хора да си купуват. Трябва да търсиш някъде в някой магазин да има останали. Късмет!

Абсолютно си права, но не ми се разправяше с тази неучтива дама в сладкарница Амброзия и затова реших да не споря.

# 562
  • София / Пловдив
Змейковица, ако още не си купила Стефани и Спортакус или някой друг ги търси:
Има ги в Гранд-а, на първия етаж, като се качиш по стълбите, веднага в дясно - новото магазинче за играчки. Има ги и с аксесоарите - 23лв. са обаче. Без аксесоарите са по 14лв.

# 563
  • Пловдив
bim_bam , благодаря ти, както и на всички, които се отзоваха  Hug
Купих ги одеве в обедната почивка - в подлеза на Тримонциум /Пепи   bouquet Heart Eyes/ ги имаше и двамата с аксесоарите  Laughing
Отдъхнах си - детето ще е щастливо  Laughing

# 564
mamasvetla, като става въпрос за сладки, се сещам, за магазинчето на Екотест в Кичука. От там съм взимала най-хубавите купешки сладки, но в интерес на истината, не съм ходила от няколко месеца. Не знам дали работят по поръчка, но там, по принцип има доста клиенти и не ми се вярва да има нещо залежало, особено преди празниците.

# 565
А цеха на екотест е зад пицария Верди в Тракия, ако ти е по-удобно-и задължително е прясно:)

# 566
mamasvetla, като става въпрос за сладки, се сещам, за магазинчето на Екотест в Кичука. От там съм взимала най-хубавите купешки сладки, но в интерес на истината, не съм ходила от няколко месеца. Не знам дали работят по поръчка, но там, по принцип има доста клиенти и не ми се вярва да има нещо залежало, особено преди празниците.

Къде по-точно в Кичука е това магазинче ва Екотест?

# 567
  • Лондон/Пловдив
МАгазинчето е близко до Биллата тази до автогарата има едни магазини нови наредени един до друг точно до входа на автогарата са  там е  и на Екотекст.Дано си ми разбрала обяснението ,хич ме няма  Embarassed

# 568
  • Пловдив
магазина на Екотест не е ли на края на Димитър Талев /не където е червения маркер,а още по-на края/-за ориентир картата
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=6523db5b481d4d37fe53ccfb43cd3dfb&tip=1

Cherry Mam ,ако не го знам къде е не моЪм те разбра  Grinning

# 569
  • Пловдив

Чудо е да запалиш искрица надежда в тъжните детски очи.
Движение на българските майки
 организира:

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември
пред Централна поща
в МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1
от 10 до 18ч.

и си купете  ръчно изработени сувенири и подаръци за вас и вашите близки. Всичко е сътворено с много любов и търпение не от джуджетата на Дядо Коледа, а от нас самите. Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и
Нареченски бани.

Ние заедно можем да случим това чудо!

Момичета, ще ви чакаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт