Къде в Пловдив - 8

• 93 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Интересувам се от костюмчетата като на Спортакус или на Спайдърмен...?Виждали ли сте някъде и има ли размери за дете високо 1м?А и колко струват ако някой ми каже,ще съм много благодарна!Мерси предварително!

# 616
От къде да купя лента за худ. гимнастика, моята щерка от няколко дена мрънка за такава лента, и като се замислих въобще не се сещам някога и някъде да съм виждала да продават такава. Помагайте  newsm78

# 617
Някой знае ли къде в Пловдив правят професионална фотосесия на бебе

# 618
От къде да купя лента за худ. гимнастика, моята щерка от няколко дена мрънка за такава лента, и като се замислих въобще не се сещам някога и някъде да съм виждала да продават такава. Помагайте  newsm78

Преди малко се връщам от Джъмбо и там гледах такава лента. Където има и обръчи за въртене. Лентите са лъскави едни такива. В опаковка са, с пръчица. Много добре изглеждаха.

# 619
  • Пловдив
Кате,аз къщо се интересувам.Снимах я във Фото Пинк-не е лошо,но не съм достатъчно доволна.Дит чувам,че са много добри.Обаче мисля,че фотото е на първи жилищен етаж и трудно с колички да се ходи т.е ще трябва някой да помага за количката.

# 620
Някой знае ли къде в Пловдив правят професионална фотосесия на бебе

И мен ме интересува - ще следя темата .

# 621

Преди малко се връщам от Джъмбо и там гледах такава лента. Където има и обръчи за въртене. Лентите са лъскави едни такива. В опаковка са, с пръчица. Много добре изглеждаха.

Много ти благодаря, направо се засилвам на там!
Весели празници   bouquet

# 622
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, виждали ли сте вече да продават някъде сурвачки? На базара в панаира дали ще има?

# 623
  • Пловдив
много хубави сурвачки има на

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември
пред Централна поща
в МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1
от 10 до 18ч.

не от онези лъскавите,а старите български сурвачки

# 624
много хубави сурвачки има на

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември
пред Централна поща
в МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1
от 10 до 18ч.

не от онези лъскавите,а старите български сурвачки

Побързайте, че може и да посвършат. Невероятни са. Аз днес на обяд купих на нашата дъщеря от МОЛа.!!!

# 625
И аз взех от благотворителния базар, наистина са страхотни, с чесън, пуканки, люти чушлета, прежда, абе както трябва да е една българска сурвачка!  Peace

# 626
И аз взех от благотворителния базар, наистина са страхотни, с чесън, пуканки, люти чушлета, прежда, абе както трябва да е една българска сурвачка!  Peace

Незнам кой ги е сътворил, но са просто прекрасни.
Преклон пред тези сръчни ръце, които са ги сътворилиbouquet  bouquet  bouquet

Аз всяка година се чудя от къде да купя на детето наистина традиционна сурвачка.... но тази година улучих десетката Joy

# 627
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Интересувам се от костюмчетата като на Спортакус или на Спайдърмен...?Виждали ли сте някъде и има ли размери за дете високо 1м?А и колко струват ако някой ми каже,ще съм много благодарна!Мерси предварително!
самоцитирам се,че работата е спешна,малкия е полудял  Crazy

# 628
Костюм на спайдърмен съм виждала в хиполенд но не знам какъв размер беше!

Момичета търся спешно плюшена коала ако може 3 броя  Laughing  bouquet

# 629
Къде мога да дам подаръка на Дядо КОледа,да го подари на детето ми? Заплаща ли се?
За др. седмица разбрах-на площада,а днес или утре?
Някои беше писал за Форум Тракия-утре дали ще е там?
Благодаря  Hug

За Спортакус-някой писа в темата,че на Младежка имало ,но не разбрах костюми или само играчки. Peace

РЕД.Дядо Коледа е на площада( към 18 ч. и нещо )си тръгваха,има шейна със светлини,много е красиво.Даде подаръка на детето ,малкия щастлив и доволен.Споменаха,че ще са утре в Гранда. Peace

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 18:34 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт