САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 684
  • 742
  •   2
Отговори
# 630
  bouquet за теб  Jane D'arc 

# 631
Извинете за спама ама не се здържам Naughty
То на заяждане отива работата,защото последните 2 теми се превърнаха в сладка раздумка кой какво ще си подари за Коледа и какъв подарък му пратили.СТИГА ДЕ!!!Много е изморително да се следи темата ,когато е пълна с глупави постове.
Пишете си на ЛС съветите и само кодове тук, та да има смисъл и за нас тази тема Naughty Naughty Naughty
Simple SmileRadenia:по принцип си права! Но тук в темата, има неписани правила: някои имат приоритет и спамят, а други, само да напишат или попитат нещо ... и веднага ги "ухапват" ? Heart Eyes Peace
P.S. само за сведение: ИМУНИЗИРАНА съм срещу змийска отрова hahaha Joy

# 632
'mila_x'   из4исти си пощата на ли4ни.

# 633
Jusqu'à -50% sur une sélection de jouets et la livraison gratuite, donnez le code 58068

# 634
моми4ета може ли някой да ми каже това може ли да се намали със код  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106696&doc … 1&Mode=Update.

# 635
моми4ета може ли някой да ми каже това може ли да се намали със код  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106696&doc … 1&Mode=Update.
  може,разбира се  Peace

# 636
nostalgija   мерси а може ли и код 4е пробвах със няколко но не става предварително ти благодаря.

# 637
Малибу,понеже кутията ти е пълна ти го пействам тук : ПРОБВАЙ С КОДОВЕТЕ КОИТО ДАВАТ ПО-ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ-КАТО 57509,50555  И ОЩЕ НЯКОИ БЯХА-ВИЖ ГИ В КОДОВЕТЕ А АКО НЕ СТАВАТ-ТОГАВА С ТЕЗИ 20/30 А ТЕ СА МНОГО :48763,53481,52469,48461,34495,48747,76736,36773  и т.н

# 638
  • В La Redoute и по света
Леле, тази тема направо си замря ...
Няма Евка, няма кураж, няма ви - ще плачааааааааааа  Cry

Няма и нови кодове, суша, суша, направо ужас.  newsm78

# 639
Това си мислих днес,че влизах за кодове, а и темата не ми излиза в нови публикации, пък то не се пише  Rolling Eyes

# 640
  • София
Това си мислих днес,че влизах за кодове, а и темата не ми излиза в нови публикации, пък то не се пише  Rolling Eyes
Мда,няма нищо интересно....за съжаление. Confused
А иначе аз съм си тук,но не пиша,защото нямам кодове и новини,а  за борбата със спама ще търсим съдействие от модератори
ми се струва,защото ми омръзна да права забележки и да излизам аз лошата! Crossing Arms
Но трябва да се направи нещо по въпроса,защото идват намаления,тогава няма да има кодове,а темата ще е пълна с молби
за търсене на най-изгодния код...Усещам какво ще стане просто-мазало!  ooooh!

# 641

Няма и нови кодове, суша, суша, направо ужас.  newsm78

UNICORN: Ти си се погрижила за всичко и при теб има много работещи кодове! Намлих една почти ненамаляема спортна чанта Адидас с твоя код 54110, за което ти благодаря!   bouquet И вече е време да опаковаме подаръците , а не да купаваме, че идва и 06.01.2010 Mr. Green пак ще ни се изпразнят картите...ПРИЯТНА вечер! Heart Eyes Peace

# 642
  • София

Ами мила ,защо не отидеш да си ги купиш от Геокс newsm78Цената им е 45лв.Водонепромокаемите ,които са целите кожени и много подходящи за този сезон са 65лв Peace
Sorry за спамчето Embarassed

# 643
код за безплатна доставка валиден до 14.12      -      58068                                                                                                                                                                                                             и още един -23558   валиден до 31.12                                                                                                                                                                                                                     и още -23493                                                                                                                                                                   

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:39 от asi06

# 644
 58068 е до 20.12  Wink Дава само БД...като чета рекламката, която са ми пратили, едва ли е за нас, че ако поръчам на 23ти не знам освен Дядо Коледа да им е пощенски служител как на 24ти ще ми го донесат  Laughing поне това схванах от преводача.

Общи условия

Активация на акаунт