САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 675
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е,стига,де тоя код 58068 вече наизуст го научих. ooooh!Сигурно за 10 път се публикува! Tired
А даже не е изгоден. Naughty

Ето един код за -20/33 евро и БД-51314 за колекция Е/З`09.Валиден до 31.12.09г.

# 646
  • Sofia
не съм получавала кодове от много време, но ще следя темата

# 647
  • В La Redoute и по света
Леле, тази тема направо си замря ...
Няма Евка, няма кураж, няма ви - ще плачааааааааааа  Cry

Няма и нови кодове, суша, суша, направо ужас.  newsm78

UNICORN: Ти си се погрижила за всичко и при теб има много работещи кодове! Намлих една почти ненамаляема спортна чанта Адидас с твоя код 54110, за което ти благодаря!   bouquet И вече е време да опаковаме подаръците , а не да купаваме, че идва и 06.01.2010 Mr. Green пак ще ни се изпразнят картите...ПРИЯТНА вечер! Heart Eyes Peace

Моята вече е с лимит, щото си поръчах един подарък на дядо Коледа  baby_neutral
Иначе е с лимит, и заради изчерпаните кодове 20/30 - всички съм ги използвала на акаунтите си и вече и да искам, няма с допълнително намаление.  Whistling

Интересно ми е, какви кодове ще пуснат за намаленията - вероятно няма да имат БД, но ще имат някакви подаръци.
Дано не са спайдери и дори, че темата за размяна на подаръци е претъпкана  Mr. Green

# 648

Интересно ми е, какви кодове ще пуснат за намаленията - вероятно няма да имат БД, но ще имат някакви подаръци.
Дано не са спайдери и дори, че темата за размяна на подаръци е претъпкана  Mr. Green

Интересно,кое те кара да мислиш така  newsm78

# 649

Интересно,кое те кара да мислиш така  newsm78
Ами на миналата зимна разпродажба нямаше кодове за БД или поне бяха много малко.
А на лятното имаше кодове за БД и спайдер/дора ... и се заринахме ...

# 650
Още ли пращат за подаръци каквото им падне?Какво получавате? Че имах 4 колета заради поларчето пуснати и 4 със сахарини и тренчове,че и големи  WhistlingИскам пак да ползвам кодчето,но ако не са пратили скоро на никой полар няма и да рискувам.  Joy

# 651
Още ли пращат за подаръци каквото им падне?Какво получавате? Че имах 4 колета заради поларчето пуснати и 4 със сахарини и тренчове,че и големи  Whistling Искам пак да ползвам кодчето, но ако не са пратили скоро на никой полар няма и да рискувам.  Joy
Майка ми се обади че имам 2 известия, едно за митница и едно за поща, но няма да мога да ги взема до петък и не знам ...

А и не помня с кои кодове са пускани и кои поръчки са. Това за митницата е с 2 комплекта за рисуване и може би дудунка.

# 652
Днес си получих от 01.12. с поръчания полар 46/48

# 653
  • София
51497 и 51330  -20/33 евро от к-я Е/З`09 и БД.Валидни зо 31.12.09г.
Без prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, hors prix rouge, prix verts et hors secteur petit et gros électroménager, image, son, multimédia et jouet.

# 654
За малко ‘съживяване’ на темата, ето какво получих днес като подарък изненада. Поръчката беше от 4 декември с код 27073 (няма го в първи пост, но ето го тук). Сакът е с размери 43х25х15 см. и е от 100% полиестер.

# 655
  • Sofia
Аз пък получих някакъв бежав тренч с кода за полара. Пак от 4 декември ми е поръчката.

# 656
  • Sofia
много е хубав сака, честито  Hug

# 657
39012 - още един за БД на 49 евро поръчка.

# 658
  • до реката
23558-БД при играчките.

# 659
  • до реката
Jeprofite de la livraison gratuite     
58068 и това пак за бд аз маи само такива получавам.

Общи условия

Активация на акаунт