Препоръчайте ми хубав ресторант за РД - 30 годишнина

• 9 285
  • 19
  •   1
Отговори
Реших, че искам да си празнувам 30 годишнината само с най-близките ми приятели. Искам да е хубав ресторант с вкусна храна и стилна обстановка. Може и да е нещо оригинално и по - нестандартно... и аз не знам какво, ама как прочвуча... Mr. Green, все едно ще ги водя на частен клуб със садо мазо забавления... Joy
Тъй като по разбираеми причини такива ресторанти, и да са ми били известни, или вече съм ги забравила, или вече не са това, което са били и  ми трябва Поооооомощ....
Абе, това от възрастта ли така изкукуригвам, що ли....? hahaha Mr. Green
Ама няма пък да го трия! bowuu newsm78

# 1
Ще се запиша да следя темата. И на мен ми предстой това събитие, пък още не съм решила как да го празнувам.

# 2
  • София
Не знам колко пари би похарчила за това, но Лебеда на Панчарево е подходящ за нещо толкова важно (според мен).

ПП. Ееееееееех, аз някога отпразнувах сватбарски този свой юбилей в Нов Стандарт, който за съжаление вече не съществува, но ми е донесъл много и изключително приятни моменти!

# 3
Hamachi, ако обичате риба.Онази вечер бяхме,
очарована съм.Можеш да си запазиш и маса
с камина.

# 4
Табиет (но този на бул.Дж. Баучер, а не на ул.Кирил и Методи), Ниагара на ул. Дойран също не е лош.

# 5
И аз гласувам за Хамачи. А и собственика е изключително чаровен. Blush

# 6
Ходих в Ниагара последно миналата
седмица,не бях ходила отдавна(имаше
период в койдо задължително го посещавахме
два пъти в седмицата минимум)и честно казано
не бих отишла пак в скоро време.Не е както беше.

# 7
# 8
Егур Егур - на ниво, стилно, добри цени Peace

# 9
за ресторант не знам,но скоро бях в един пиано бар на РД на приятелка и изкарахме страхотно!!!Тя беше поръчала кетъринг(бара си има фирма с която работи). Разпитах защо много ми хареса-предлгата всичко от хапки, плата сухи мезета(луканка,филе елена,пастърма,шунка и синьо сирене и гауда което плато е 600гр и е 30 лв)имат и всякакви неща от сорта на кюфтенца,кашкавалчета,шишчета,салати тн.Вечерта когато бяхме ние имаше караоке и беше страшно весело!!!!Аз по принцип не съм фен на караокето но в един момент и аз се престраших да пея:)))))Най-готино беше че всички ти ръкопляскат не зависимо дали пееш фалшиво:)))))А персонала е уникален:)))))заведението е малко,но за сметка на това атмофсерета е страшна:))))лично аз вече съм резервира за именния ден на мъжа ми места там:)))))

# 10
"Ретро" ми е номер едно в класацията.. Peace

# 11
Ходих в Ниагара последно миналата
седмица,не бях ходила отдавна(имаше
период в койдо задължително го посещавахме
два пъти в седмицата минимум)и честно казано
не бих отишла пак в скоро време.Не е както беше.

Съгласна съм за "Ниагара" и ние вече не ходим там, падна качеството на обслужването.
Препоръчвам ресторант "Глобус" в София - на пазар "Иван Вазов". Предлагат се рибни ястия, традиционни, дивеч, обстановката е стилна, на 2-етаж на ресторанта често празнуват големи компании. Десертите им са страхотни, за тези, които не пазят диети, разбира се. Peace

# 12
Да, за Ниагара-Лозенец и аз да се оплача..
Нещо им става..
Ние дълго време бяхме редовни клиенти и то от тези дето оставят сериозни бакшиши..
ходехме и по обяд и за вечеря..Сервитьорите ни знаеха вкусовете наизуст..
Един ден отиваме пак за обяд - ама към 11.30ч. На вратата пише, че работят от 11.00 ч.
Наясно сме, че кухнята почва да издава в 12, и сме готови да почакаме..
Само че, един от сервитьорите ни каза, че не можело - да сме дошли в 12.00.ч..
Е, оттогава не сме стъпвали..

azsa, топло ли е в Хамачи?
Съвсем съседно ми е - но последно явно още не бяха палили камината и си умряхме от студ..

# 13
"Ретро" ми е номер едно в класацията.. Peace

Embarassed къ Embarassedде е се намира РЕТРО и по подробно инфо Praynig
а , за Хамачи.коментарите накрая  http://www.tablehopper.net/hamachi/

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:00 от pinko

# 14

Да, топличко е.

Общи условия

Активация на акаунт