Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 557
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря   bouquet
Чудя се ние жените през какви главоболия минавале.Това колко дена , онова колко , изчислявай , мери ... ужас ..

# 676
Бенджолина, много ти благодаря за цялата помощ и подкрепа, която ми оказваш. Знам, че си права за нещата, които казваш и знам, че трябва да не се вманиачавам толкова, но понякога е много трудно. Бих искала и аз да ти дам един съвет - гледай и ти малко по ведро на нещата, виждам, че си силна жена, не се предавай. За всеки Господ е отредин щастие и сбъдване на съкровенните желания, за някой по скоро, за някой по-далеч във времето. Само горе главата мила! Такива добри хора като теб не може да не бъдат възнаградени за цялото добро което правят! Рано или късно всички ще видим  EFP

# 677
Момичета, благодаря ви за отговора. Страхотни сте!   bouquet
Ще почакам и ще видим.  Tired Тия дни ще ходя при нов лекар, дано се окаже по-добър от предните  ooooh! и да ми пусне желаните изследвания, ще искам и фоликулометрия да ми направи, че се изнервих вече от толкова гадаене.

П.П. Забравих да ви честитя баба марта! Нека тя ни донесе много  EFP  и  loveuuu

Hug

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:38 от pepito21

# 678
Момичета, копирам мнението си от темата, която пуснах за измерването на БТ, но понеже никой не отговори, моля тук за мнението ви   bouquet

Цитат
За изминалата седмица температурата ми се въртеше в интервала между 36.5-36.6. Тази сутрин термометърът показа 36.8, а е едва осмият ден от цикъла и това ми се стори странно. Затова измерих веднага втори път. 36.6newsm78 newsm78 Последваха още две измервания с резултат - и двете 36.7. Чудя се и се мая как, аджеба, да тълкувам този резултат и коя от трите стойности в крайна сметка да запиша Crazy

Тези три различни стойности от четири измервания едно след друго тази сутрин като че ли малко ме разколебаха относно ефективността на метода  Tired В термометъра ли е причината, в мен ли? Възможно ли е температурата да се промени по посочения начин - 36.8 -->> 36.6 -->> 36.7 за няма и 8 минути?

# 679
Café con leche , възможо е това,което казваш - взимаш първата Т ,която си премерила. Мериш с един и същи терм. по приблизително едно и също време и по един и същи начин- преди да си станала сутрин от леглото. В тази ситуация си записваш Т 36,8. Направи си графика и я пускай тук когато искаш мнение- така и за нас ще е по-лесно и за теб  Peace

# 680
Café con leche както Мама Диди казва записваш първата температура, а относно това че на 8-мия ден показва 36.8 няма нищо странно. Нормално е леко да варира, няма как да е абсолютно една и съща всеки ден,  важното е през втората фаза да бъде с 0.4-0.6 по-висока от първата (както пише на повечето места, някъде бях чела за 0.2-0.4, но разликата ми се струва малка). Продължавай с измерванията, като минат 2-3 цикъла, пожелавам ти да не ги дочакаш де  Praynig , но ако все пак се случи и мериш ще добиеш по-ясна представа.

# 681
И аз да си кажа мнението, не че съм специалист в меренето.  Blush
Café con leche видях в другата тема че си питала с какъв термометър и в каква поза се мери Т. Аз я меря винаги с живачен Т анално и лежа по корем. Веднага след като ми звънне алармата в 6ч взимам Т от шкафа и го слагам, колко дълбоко ... нензам... и след 10 мин вадя и отчитам. До колкото знам ако мериш с дегитален след сиганла задържаш още 3 минути, това го знам от тази тема. За позата незнам коя е правилна, на мен така ми е по-удобно, иначе и аз бих записала първата премерена. Ето тук може да видиш различни графики.
Ти къде си водиш графиката? Аз по принцип в зачатие но днес се регистрирах и в http://www.babyplan.ru и ми се струва по-удобно, макар че не знам руски и се допитвам до гугал преводача. Той сам ти показва разликата в двете фази, а не като в зачатие аз да въвеждам продължителноста на О. и ЛФ, тъй като не ги знам колко са дълги, тоя месец това много ме подведе.  ooooh!

Бенджолина, май се оказа права, бейби план каза че О ми е била на 26.02. Благодаря ти!!!   bouquet

# 682
Добро утро, момичета
Честит празник на всички
Включвам се да ви кажа как е положението при мен  Rolling Eyes
Тази сутрин температурата ми е 36,2, след като задържах термометъра 36,4, това най-вероятно значи, че днес ще ми дойде   Sad
Ако днес ми дойде в петък съм на хормонални изследвания, дано там всичко е наред, макар че се съмнявам Rolling Eyes

# 683
Честит празник и от мен - пожелавам на всички ни да се чувстваме все повече българи и да се гордеем с това  Hug

Момичета, наближава най-хубавия празник на жената - горе главите и не се отчайвайте ,че два-три-пет месеца бебчето не е станало. То знае кога да дойде. Сега се усъвършенстват за да  си родите най-красивите и здрави дечица  Hug Когато нашата кака не стана една година мъжа ми ме успокояваше така " Спокойно , аз го рисувам малко по малко-бавно става -  за да е красиво бебе" [/b]

# 684
Здравейте на всички! Нова съм във форума и този месец за първи път реших да водя календар и имам нужда от малко помощ... Кога смятате, че е била О? Т. съм мерила между 7-7.30 часа с дигитален термометър. Цикълът ми е точен - 30 дни. Много ви благодаря предварително!

# 685
Здравейте на всички! Нова съм във форума и този месец за първи път реших да водя календар и имам нужда от малко помощ... Кога смятате, че е била О? Т. съм мерила между 7-7.30 часа с дигитален термометър. Цикълът ми е точен - 30 дни. Много ви благодаря предварително!

Здравей  Hug
Сигурна ли си ,че тестовете ги правиш и отчиташ вярно. Не за друго ами защото тестовете показват ову на 18 ден а аз мисля по Т ,че е на 16 най-много 17 ден.  newsm78 Тогава ти е спада на Т и съответното покачване. Все още нямаш двуфазност но и това ще стане - съвсем след ову си.Къде мериш Т - най-доброто мерене е ректалното / в дупето/
Виждам,че не пиеш фолиева киселина или поне го няма в бележките - щом си бебеправите хубаво е да я започнеш.[/color]

# 686
Диди, благодаря за бързия отговор! меря Т орално, пия ФК от 7 месеца (оттогава са и опитите ни), но не съм го нанесла. А за О. и аз се 4удя, защото няма двуфазност, а при преглед с УЗ се видя 19 мм фоликул на 14 ден и лекаря ми каза, че О. ще е до 2 дни... И аз не знам защо не мърда тази Т... Sad

# 687
Илианка, предположих че мериш орално- това не е правилния начин - Т са много ниски така. Дано да нямаш следваща графика но ако това стане мери ректално- това е по-достоверно.Щом е казал,че до 2 дни ще се пукне значи съм на прав път в мнението си ,че ову ти е на 15-16 ден. Добре е,че тогава си имате сърчице   Peace Може плавно да ти се покачва Т ... но пак ти казвам мери в дупето - ще го прижалиш  Hug

# 688
Благодаря за съвета! Ще се прежаля за следващата графика... дано не се наложи, де  Praynig

# 689
И... гадната лелка дойде Cry
БТ не лъже...

Общи условия

Активация на акаунт