Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 699
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Варна
Ами откакто се помня сме го ползвали - обикновен живачен. А той не се изхабява или поврежда Simple Smile

За съжаление не е съвсем така - повреждат се и още как!Моя се повреди и го изхвърлих,а след това не можах да намеря да си купя друг живачен и затова сега меря с дигитален...

# 2 251
Да, 10 мин. го държа. Но хич не съм  наред с нервите,ако това влияе...

Влияят и още как...Извини ме-за първи месец ли мериш?Може би си писала преди в темата,но аз не съм видяла.
Много е възможно и термометъра да не е наред,нищо,че е живачен,на мен ми се е случвало такъв термометър дни наред да ми показва точно една и съща температура,която на всичкото отгоре беше и доста над нормалната.
Другата възможност е да си уцелила ановулаторен цикъл,чела съм,че е нормално веднъж в годината това да се случва при всяка жена.
И не на последно място-емоционалното ти състояние.То наистина може да причини доста неудобства.

# 2 252
Ами откакто се помня сме го ползвали - обикновен живачен. А той не се изхабява или поврежда Simple Smile
за жалост се поврежда. Купи си дигитален и измери и с двата за сравнение.
Иначе графиката е ановулаторна, можеш да отидеш на УЗ да се види дали няма някой задържан фоликул  Peace
Пък знае ли човек, след онези "нереални" за мен графики, които показа, като нищо и ти да ни изненадаш Simple Smile

# 2 253
  • В градината...
Още днес ще си купя нов термометър. А тези колебания в температурата, както съм отбелязала на графиката, може да се дължат на това, че ми вадиха мъдрец и ме боли вече 9 дни, като през някои от дните направо ми грееше половината глава от болки.
Сега и аз прочетох за ановулаторния цикъл. Дано е само веднъж!
Обаче възниква въпросът  с термометрите - дигиталните не са точни, ще търся галаиев.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 10:38 от perunika

# 2 254
Момичета един малко глупав въпрос Embarassed
Кога е ОВУ
Когато Т е най- ниска или деня след най- ниската Т?
Значи в събота ми беше най -ниската Т, в неделя се покачи с 0,2, ,вчера с 0,15 днес с 0,2 градуса
Положителен тест за ОВУ имах в събота и неделя- от понеделник са отрицателни
Та се чудя кога е е била ОВУ - в събота или в неделя
 Hug

# 2 255
  • somewhere over the rainbow
По-скоро в събота. Температурата се вдига от повишения прогестерон, който се отделя от жълтото тяло, отделено /образувано/ при овулация.

# 2 256
По-скоро в събота. Температурата се вдига от повишения прогестерон, който се отделя от жълтото тяло, отделено /образувано/ при овулация.
не е вярно.
След положителен тест за овулация, тя настъпва от 24 до 48 часа след това.
БТ, може да се повиши леко преди овулацията, а овулацията не винаги е в деня с най-ниска БТ.  Peace
Венета, дай да ти видим графиката, така само може да се предполага, но ако тестовете са били пол. в събота и неделя, то овулацията е била най-рано в неделя! С 0.2 градуса от предходните дни или като цяло от темп. във ФФ?
Виж моята графика - http://www.babyplan.ru/profile/75840/5 - БТ се повиши с 0.2 десети на 15-16 ден, спрямо предходните дни, а овулацията ми беше доказана с фоликулометрия на 16-ти ден.  Peace

Перуника, така да беше казала, ваденето на мъдреца със сигурност е имало пръст в това.
Има някои много точни дигитални, мога да ти препоръчам ако искаш.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 18:15 от chin

# 2 257
  • Велико Търново
chin - не знам за Перуника, но аз живо се интересувам от верни дигитални термометри, защото от утре започвам и аз с меренето, а имам един дигитален, който ми показва невъзможни температури. И мисля засега да съм с живачния, но нещо мисълта да меря температура 10 мин. всеки ден не ми се нрави   bouquet

# 2 258
Аз съм много доволна от Hartmann Thermoval -

Tук
Измерва за 10 секунди, но въпреки това държах точно определено време- 5мин. (за всеки случай)
Не е скъп, а според мен е изключително точен, има чупещ, мек накрайник.

# 2 259
  • Велико Търново
Благодаря, chin   bouquet
Сега само трябва да проверя в коя аптека го има  Peace

# 2 260
Момичета моля Ви кажете според вас имало ли е овулация този месец  Flutter http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia

# 2 261
  • В градината...
chin,  и аз ще проверя за този термометър. Видях, че в интернет има термовал, но класик за 13 и нещо.

# 2 262
 CryНякой който има опит с графиките може ли да ми каже???http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia

# 2 263
  • Варна
CryНякой който има опит с графиките може ли да ми каже???http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia
Ами аз въобще не се броя за имаща опит с гарфиките,но ми се струва,че О-я не е имало...Нека кажат все пак по-опитните!
Направи ми впечатление,че ти върви по 12 дена...Това инцидентно ли е или по принцип е така? Shocked

# 2 264
Инцидентно  Confusedблагодаря все пак!!!

Общи условия

Активация на акаунт