Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 696
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 490
Момичета, възможно ли е физически упражнения (тичане 20-30 мин. дневно на кростренажор) да окажат влияние на температурата според вас?  newsm78

Дойде ми преди 2 дни, а температурата остана леко завишена, да не кажа почти същата от края на предния цикъл, а това съвпадна с упражненията.

# 2 491
  • В градината...
И аз благодаря за линка за руските живачни термометри - поръчах си и оняден пристигна, новият цикъл започвам да меря с него.

# 2 492
  • София
И аз благодаря за линка за руските живачни термометри - поръчах си и оняден пристигна, новият цикъл започвам да меря с него.

btw ги има и в продавалника *2лв ги мернах Simple Smile

# 2 493
  • В градината...
Е, анджак, нали оттам са.

# 2 494
В петък вечерта док видя ,че доминантния ми фоликул е порастнал до 21 мм(10-ти ден от МЦ) и вероятно до ден-два ще се спука.Днес-в понеделник обаче Т си стои 36,6 и пак ме хвърля в лека тревога newsm78 newsm78 Знам,че трябва известно време ,за да се покачи БТ.

# 2 495
Аз на 10 ден имах фоликул 20мм и се спука (по данни на БТ, не е потвърдено) около 15 ден. Графиката ти е празна или при мен не се отваря като хората Thinking

# 2 496
Хах,да,празна е-бях решила да не меря никакви Т,понеже това ме кара да психясвам.Но-пусти навик...Не можах да се въздържа.При мен по време на първата фаза БТ е в порядъка 36,5-36,6.
Правилно ли разсъждавам,че 12-24 часа след О, БТ би трябвало да се повиши?Коментирали сме го,но съм забравила наистина.
Според сметките и на двамата лекари,които видяха фоликула,би трябвало да се спука в неделя,на 13 ден.А дали точно тогава ще се спука,е относителна работа.
Извинявайте,ако спамя...

# 2 497
  • София
Хах,да,празна е-бях решила да не меря никакви Т,понеже това ме кара да психясвам.Но-пусти навик...Не можах да се въздържа.При мен по време на първата фаза БТ е в порядъка 36,5-36,6.
Правилно ли разсъждавам,че 12-24 часа след О, БТ би трябвало да се повиши?Коментирали сме го,но съм забравила наистина.
Според сметките и на двамата лекари,които видяха фоликула,би трябвало да се спука в неделя,на 13 ден.А дали точно тогава ще се спука,е относителна работа.
Извинявайте,ако спамя...

БТ  се повишава от 1 до 5 дни след О.

# 2 498
  • София
Момичета, възможно ли е физически упражнения (тичане 20-30 мин. дневно на кростренажор) да окажат влияние на температурата според вас?  newsm78

Дойде ми преди 2 дни, а температурата остана леко завишена, да не кажа почти същата от края на предния цикъл, а това съвпадна с упражненията.

Категорично - не.
Бт в началото на МЦ, може да е по висока, ако:
- нивата на прогестерона  са били по-високи
- задържан фоликул
- киста
- инцидент, който няма нищо общо с МЦ
- нощем ти е по-топло от преди
- кекс в ранните часове Simple Smile
- и т.н.

# 2 499
  • София
Здравейте на всички! Тук съм с молба да погледнете графиката ми, за което много ще благодаря  Hug
Графиката ти е добре до тук. О. според мен е била на 16/17 ден от МЦ.
Спада на БТ на 21 ден от МЦ може да е инцидент

# 2 500
Благодаря за отговорите.Тази сутрин пак не устисках-36,9.Спокойна съм Mr. Green

# 2 501
Denis, благодаря ти. Т пак ми се струва ниска- 36,8, ще изчакам развитието, дано наистина да е инцидент и пак да се повиши  Praynig

# 2 502
  • Велико Търново
Според вас на какво се дължи скапаната ми графика? Че е ановулаторен цикъл е ясно. Въпреки положителния тест за О и хубавия фоликул, който имах - явно не се е спукал  ooooh!

# 2 503
  • София
Според вас на какво се дължи скапаната ми графика? Че е ановулаторен цикъл е ясно. Въпреки положителния тест за О и хубавия фоликул, който имах - явно не се е спукал  ooooh!
Спазваш ли всички правила на измерването?
Само 1 фоликул ли имаше? - ако е имало повече от 1 фоликул - може това да е причина за този вид на графиката.
Другия вариант е да си болна

# 2 504
  • Велико Търново
Денис, спазвам всичко и го правя така, както и миналия месец. А тогава ми засече О. На 19 ден се видя на фоликуметрията един доминантен фоликул с размер 19 мм. Док ми каза до 2 дни да чакам О. Единственото, което е различно е че имах силно главоболие в дните с по-висока Т и се мъчат да ми израстват мъдреци. Ама те пък и миналия месец май растяха  newsm78 Ако пусна другата седмица един прогестерон дали ще ми покаже дали имам задържан фоликул?

Общи условия

Активация на акаунт