Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 524
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 670
здравейте момичета, благодаря ви че ви има  Hug
може ли някой да коментира и моята графика?  достатъчен ли е този спад в момента, за да се говори за О?  за първи път меря, ректално.  цикълът ми е по принцип 26-28 дни, и аз наистина се съмнявам, че О ми е ранна.   Whistling

# 2 671
Графиката не се вижда Peace

# 2 672
странно, при мен се отваря.  втори опит  Embarassed
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mishki

# 2 673
Мишки пак не става...

# 2 674
момичета, не знам как да го направя, за да се отвори и при вас.  извинете невежеството ми  Embarassed Rolling Eyes

# 2 675
трябва да отбележиш в настройките на календара, че позволяваш графиката ти да се вижда от други потребители.
Моят профил->
Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители:   
Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители:   

# 2 676
chin, благодаря ти, направих го

# 2 677
chin, благодаря ти, направих го
Много е рано да се коментира графиката ти.
При цикъл 28 дни, средно овулация между 12-16 ден.
Продължавай да мериш, можеш да използваш и тестове за овулация, за да разбереш точния момент.
БТ не показва кога ще бъдеш в овулация, тя показва дали е имало такава при завършена графика  Peace

# 2 678
хехех, а аз се надявах че съм хванала момента  Crazy  миналия месец пробвах с тестове, за този не съм купила, но май ще трябва.   Peace

# 2 679
  • София
Какво трябва да очаквам при овулация?Нарастване на Т след след определен спад ли? Не мога да разбера newsm78
Едва ли някой може да ти отговори на този въпрос Simple Smile
След О. никой не знае дали БТ ще се повиши или понижи - зависи от конфигурацията на графиката до момента - а има хиляди варианти.
Най-общо след О. БТ трябва да се повиши  в рамките на 1 до 5 дни - това показва, че  всичко е наред с О.
Много е трудно да се дадат определения защото всяка графика си е индивидуална.
Коментира се графиката / правилото е, да е завършена - от М до М/ - прави се извод за МЦ и О., но обратния вариант не е приложим Не може определен коментар/извод да се наложи/напасне  върху графиката.

Например когато аз гледам графика - виждам нивата на хормоните и тяхното взаимодействие, задържан фоликул или ПК, ЛУФ..., не математическа графика и проста  крива Simple Smile

# 2 680
Денис, благодаря  bouquet
Попълвам графиката този месец и ще те помоля за коментар като е завършена Grinning

# 2 681
Момичета и тук да се включа, че вчера ме стресира лекарката доста. Може ли да ми погледнете темп графика. Според лекарката ми твърдо няма овулация. Съдеше по тестовете, които според нея са отрицателни,тъй като чертите са  бледи, а аз си мисля, че просто не съм ги направила правилно, тъй като ми е за пръв път. Темп я мерих до вчера в седем и половина, без да съм ставал, веднага след като отворя очи.

На девети ден от цикъла ме гледаше с вагинален и се видял ясен фоликул в десен ячник и матка подготвяща се за овулация. Вчера пак ме гледа, 15ден от цикъла и нямаше нищо, каза само че матката била като при овулация.  newsm78 но според нея липсва такава и иска да ме стимулира

Аз твърдо съм убедена, че овулация е имало, като съдя по темп, която днес вече измерих в шест, защото според лекарката ми тогава трябвало, по късно измерена темп не била валидна. newsm78

Та се чудя,ако е нямало овулация какво се е случило с този фоликул, защо матката реагира, темп също и възможно ли е ехографа да не е хванал жълтото тяло, ако овулацията е била непосредствено преди прегледа.

# 2 682
  • Видин
Denis, по твоя препоръка, започнах да меря БТ 5 мин след сигнала на термометъра Hug Сега БТ удари тавана Party Дали е възможно БП и ФФ да не са ми засекли правилно О? Имах ЦС 3-4 дни преди засечената О Peace ФФ ми засече О ден преди БП, а то1но тогава нямахме опити с мъжа ми. Дано този месец да е станало Praynig

# 2 683
  • София
И аз да помоля за съвет
Днес Т ми спадна на 36,8, меря орално и ми беше мъничко студено но от десетина дни си е на 37  Tired
http://www.babyplan.ru/profile/119628
утре ще ходя на първия преглед и тази Т днес ме притесни
Нищо друго няма-нито болки нито кървене,обичайното гадене и замайване са си на лице
Трябва ли да се притеснявам  Tired

# 2 684
Момичета, ще ви помоля да видите и моята графика. Мисля, че овулацията ми този месец е била на 12/13 ден. Правилно ли разсъждавам? Благодаря!  Hug

В колко часа мериш БТ и къде?

Графиката ти все още не показва да е имало О.
Добре е да правиш и тестове за О.

БТ меря вагинално, всяка сутрин по едно и също време 6,40ч. Спазвам всички инструкции, които намерих.
Това ми е втори месец, в който меря БТ (по препоръка на АГ ми) и за първи път не съм правила уринарни тестове за овулация (другия месец ще правя, ако има друг месец - дано да няма). Малко ме съмнява последната ми графика - имаше рязък скок на 15 ден, но ме притеснява това понижение след това.
Ще помоля за коментар на предишната ми графика.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=69397
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт