Отговори
# 540
  • Велико Търново
Добро утро от мен и от Мина с коликите от прословутия пащърнак Mr. Green

По споделеното от Росита аз ще си кажа моето мнение без да се впускам с подробностти от моя живот,че тогава темата ще отиде директно в ДС Crazy
Аз съм приела,че за моите деца се грижим единствено аз и Георги/това се отнася за всичко,не само за децата/.От никой нищо не очаквам,ако някой се заинтересува или даде нещо ок,ако не пак ок.За това нямам подобни главоболия.
Роси,може ли да те помоля да смениш цвета с който пишеш,че едвам те чета Blush

За казаното от miika-нали знаеш защо на вълка врата му е дебел Blush

# 541
  • София
А по темата на Роси, тази нощ сънувах, че пребих свекървата  bowuu Ако знаете колко отпочинала и с какво настроение се събудих!

Laughing лианке и на мен ми вкара настроението Party

# 542
  • Русе
Добро утро и дъждовно Русе.

По темата за родата: не ми дреме за никой освен за децата и така решавам всичките проблеми. И мойто свеки е дебил ама не говоря с нея и един път в годината ходя при нея заради децата и от хорски срам. Нали си има друг син, обожаван, да се опаря с него.
 Честити зъбчета, месечинки и именници и други които съм изтървала!  Hug

Трябват ми малко стиснати палци. Една позната чака тризнаци и до няколко дена ще мине под ножа. Вчера друго майче родила две моми и един момък ( всяко по кило и 700) и докторите изчакват да видят те как вървят и тогава да срежат моята позната. Тя чака три момчета. Чудя се при положение че няма проблеми за сега защо бързат ама те си знаят. Тя е в 34-35 г.с.
Стиснете едни палци всчико да е наред и бебчовците да са добре  Praynig

# 543
Трябват ми малко стиснати палци. Една позната чака тризнаци и до няколко дена ще мине под ножа. Вчера друго майче родила две моми и един момък ( всяко по кило и 700) и докторите изчакват да видят те как вървят и тогава да срежат моята позната. Тя чака три момчета. Чудя се при положение че няма проблеми за сега защо бързат ама те си знаят. Тя е в 34-35 г.с.
Стиснете едни палци всчико да е наред и бебчовците да са добре  Praynig

Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 544
Добро утро!
Их, че, весело!Любимата ми тема за свекърви и тем подобни животни!Роси, хич не й се впечатлявай на тази овца!Мойто чудовище е абсолютно същото!Сега съм решила, ако случайно се обади да попита за Рая, да й кажа да престане да се обажда толкова често, че досажда!Не се обаждала от почти 5 месеца, а не я е виждала от 3 !Бъди благодарна, че мъжът ти е застанал зад теб, че като знам какви п......ци има, то си е направо късмет, че той не е!След последната реплика на свекърва ми, че има само едно внуче и само него си гледа, т.е.племенницата на г-н Каравелов, му заявих, че никога повече няма да позволя майка му да види моето дете!Алекс не иска да  вижда-тя й е никаква!И вярвайте ми-ще го направя, а той ще ме подкрепи!
Мийка, ако мъжете бяха като нас, на света щеше да има само жени!Не му се сърди, той все пак е слабия пол Hug
Лианка, и моето настроение се оправи от поста ти!Другия път свиркай, да не си сама на ринга Mr. Green
Отивам да поработя, после ще пиша пак!

# 545
От  няколко седмици не съм писала и едва снощи успях да ви изчета Laughing
Страшно много се зарадвах като прочетох добрите новини за Лили, сигурна съм че все така ще е за напред Praynig Кураж, Таня, ние сме с теб! Днес съм се засилила и аз към банката да пусна парички.
Малко отчет - преди десетина дни бяхме на консултация - 9380 гр, 70 см. На обяд давам 160 мл зеленчуково пюре, след обяд от 100 до 160 мл плодово пюре, другото е кърма. Преди няколко дни въведох кашата - 60 мл каша + 90 мл плодово пюре след обяд. Най-после направихме изследванията - за голяма наша радост всичко и ок - хемоглобин 128. Още не съм въвела месо, жълтък, сокове и т.н. - нямам бърза работа. Гледам, доста мами вече правят пюрета, и аз мисля че това е най-доброто, но не е лесна задача снабдяването с качествени зеленчуци и плодове.
От две седмици и ние сме със зъбчета, но как избиха самооооо ooooh! Първото зъбче с много мрънкане, а второто с лека температура, сълзящи очички, леко зачервено гърло и мнооого сополчета, поради което отложихме противохепатитната ваксина. Педиатърката ни беше категорична, че тези симптоми са на никнещи зъбчета. Посетих лекцията на 9 месеца, която беше за заболявания до 1 годинка, там също попитах и педиатърката каза, че е от зъбките. Ще напиша как се справяме с тези неволи, които още не са приключили, но има подобрение - може би ще ви е интересно. Очичките - почиствам сутрин и вечер с тампончета със сребърна вода. За нослето - редувам физиологичен разтвор и клеевите капки. Не използвам помпичка, защото нашите лекари казаха по - малко да ровя в нослето Peace Сдобих се с прахчетата на Ashton and Parsons и с капките на д-р Бах от UK. Тук има повече за тях.
http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/rescue_remedy/
Направихме първичния преглед при нашата хомеопатка и й назначи конститутивното лекарство. Усещам подобрение, дано да е така. За мен ще е успех, ако избегнем традиционните сиропи, капки и АБ.
Росита, горе главата, моят съвет е да кажеш на свекито деликатно какви мисли ти се въртят в главата (така действам аз и става) ако не разбере, тогава директно по въпросите. Не се натоварвай с лоши мисли! Като не те разбира, дръж я по-далеч, не ти трябва такъв човек.
Мийка, подкрепям Лианка!

# 546
  • София
Роси, не можеш да я промениш свеки, гледай си двете слънца в къщи и се кефи на живота.Не си заслужава  да се ядосваш за това.Мъжът ти е зад теб и това е най-доброто.
Свекър ми не е  виждал мъжът ми  от 5 години, не знае че женен, че има внуче, с някой хора наистина е по-добре да не се виждаш и контактуваш.Свекърва ми идва от Тетевен , поне веднъж в месеца  и  остава за около седмица, помага ми във всичко, обича си внучето/ама е едно за сега/,дава парички всеки път, лишава себе си и живее икономично, за да ни помага с каквото може/не че понякога н еме дразни с приказките си, ама то и мама не се изказва подготвена  Crazy/.И така разни хора по света.
Честито зъбче на Еви!
Мийка, Hug
Поне засега мъжът ми не е  отказвал да направи нещо, което е наистина важно за детето си/сигурно защото е живял без баща и с разведени родители и е чувставл липсата на баща/.
За пансорал - аз от седмица го ползвам, преди това се мазахме с дентинокс и мисля че пансорала е по-добър/по бързо облекчава болката   и детето се успокоява/.
Много се радвам за операцията на Лили!Онзи ден и аз преведох парички! Hug
За нашите безсънни нощи какво да кажа, нееема зъби, само мрънкане и рев и недоспали родителски тела ooooh!.
Хубав ден!  bouquet
Стискаме палци Hug Praynig Hug!

# 547
Аз съм приела,че за моите деца се грижим единствено аз и Георги/това се отнася за всичко,не само за децата/.От никой нищо не очаквам,ако някой се заинтересува или даде нещо ок,ако не пак ок.За това нямам подобни главоболия.
Ех, една мъжка приказка да чуя тук, Сиска, ти си пич. Как пък такива свестни мъже, такива тъпи патки ги родиха бе? Направо като чуя нещо подобно ми идва... Нито някой ми е длъжен, да ми носи нещо на детето, нито да ми го гледа. Хайде да ви видя, тези, които имате по две деца, нали казвате, че не може да обичаш повече едното. Просто виждаш, че едното е добре, и искаш и другото да е така.
ПО темата - моята свекърва е страхотна. Нито се бърка, нито ми идва на гости, без да се обади. По телефона, нищо, че живеем на 5 минути пеша една от друга. Аз какво - да се сърдя ли? Ми тя си има толкова работа, че остава и с моето дете да я товаря. Аз нали затова си седя вкъщи. Майка ми пък трябва да я мразя - тя защо ли живее на 15 000 км, и не идва да си вижда внука? И си има любима дъщеря- сестра ми, че само на нея и праща баници и кюфтета... Пък това, да си помисля да забраня на баба му и дядо му на Алекс да го виждат, само защото нещо те не ме кефят... Ми аз някакси не ги разбирам явно нещата.
Хубави новини за Лили и Анджи, дано да се оправят дечицата.

# 548
katilias, мисля че сама разбираш, че случаите със свекървите са несъпоставими Peace Макар че при мен отношенията ми със свекърите са подобни на твоите - обаждат се, тактични и деликатни са доколкото могат, мисля че момичетата имат право. Едно е някой да ти идва на гости с предварително обаждане, а съвсем друго е да ти досажда и да те дразни с глупави приказки!

# 549
Кати, ако беше отначалото със нас, щеше да знаеш, че специално при мен проблема със родата на мъжа ми е доста специфичен!Решението да не си давам децата да ми ги виждат, си има своето обяснение, но няма да обяснявам отново.Щом ние с мъжа ми не искаме нищо от тях, държа и те да не искат нищо от нас и по-точно от съпруга ми!А за подаръци или желание да ми гледа свекърва ми децата и през ум не ми е минавало!Щом сме решили да имаме 3-4 деца, много ясно, че разчитаме единствено на собствените сили!

# 550
Хоп троп, при нас нищо ново, но се изкуших да се включа на кратко в темата - свекървещици Laughing
Росита, добре са ти го казали - не си трови нервите заради някой, който не си заслужава. Аз така добре ти влизам в положението, че както казах на една приятелка - " Ако моята свеки не влезе в релси ще започна Новата година с Убийство."  Същото положение - плати ми тока, кабелната, купи ми храна, за котката, за кучето, за не знам си кой...... newsm61   А работа не си търси, не можела да работи каквото и да било Shocked Та накрая се сдрънках с милото и го изгоних на дивана Laughing  И такива ми ти работи
Вярно, не се женим за тях ама нали са част от семейството и няма отърване.
Мийка, Сис ти го е казала това за вълка Wink
Страхотни новини за Анджи и Лилето. Чакаме още  Laughing
А сега да вкарам и едно питане, тоест две Blush
Знам, че имаше коментари и май Сиска беше дала доста красноречиви отговори, но нали съм милиционерка, не помня Blush
Едното е за синфлорикса? Слагахте ли? Моята доки нищо не е казала и освен пентаксим и Хепатитната, друго не сме поставяли newsm78
И второ - колко процента от дневното хранително меню трябва да е мляко newsm78
Благодаря ви  bouquet И приятни разходки със слушкащи бебета Wink

# 551
  • Велико Търново
malachika,като една отзивчива ССФ веднага ти отговарям Hugдо първата година на детето млякото трябва да е 80% от храната

За синфлориксаhttp://www.d-rmario.com/imunizacii_detail.php?id=13
Ако,решиш да я поставиш вече ще има 2 приема вместо три.

Не ми благодари пия бира Crazy

# 552
Когато получите първия "ритник" от това дето сега го държите в ръце и ви гука нежно, щя разберете, че това със свекървите и мъжете са бели "кахъри".

А аз моята "свекърва" не е търся за полупки или да се грижи за малките, а защото съм възпитана семействата да са заедно не само по празници. Само, че мъжа ми сега се запознава с тези "обичаи". Така, че до някъде го разбирам защо той не иска да я види, а тя не иска да приеме мен и малкото. Някак си се явявам камъчето в обувката. Не страдам от тяхната липса, но не искам децата ми да имат такъв пример за "семейство". Мисля, че е редно поне да знаят роднините си.

извинете, че ви занимавам  глупости...

# 553
Добър ден  Hug
Денят започва с чудесни новини за Лили и Анджи. Hug Супер  Heart Eyes
Ей хора,къде ги намерихте тез свекърви?Та нали децата се огледален образ на родителите(най-вече на майките,те са тези които ни възпитават).Е има си и изключения,но като гледам как се оплаквате май излкюченията са повече  Mr. Green Аз много се радвам че не ви разбирам напълно.Не веднъж съм казвала,че имам златна свекърва която е възпитала много добре детето си(мъж ми).Обичам я тази жена!Убедена съм,че и мъж ми би казал същото за мама  Peace И се надявам някой ден на Влади жена му да е доволна от мен  WinkНо както се казва:"Хора всякакви,един с друг не си приличат",не само визуално и душевно също  Peace
Пансорал-ползвам,но ние май нямаме много нужда от подобни мазила все още!
Синфлорикс-а,събирам мнения все още.Нашата педи не го препоръчва и сега търся поне още две мнения от специалист  Peace
Млякото ни е 3-пъти от общо 5-кратно хранене!
Ставам,че Влади ме вика  Grinning
Лек и спокоен ден на всички!

# 554
  • Велико Търново
А какво ще кажете,ако баща ви казва,че ви е направил услуга като  е осиновил точно вас.Ето ви малко по сериозна тема за размисъл  Peace

Общи условия

Активация на акаунт