ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 090
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!
 Хапове и аз никакви не съм пила и се надявам така да изкарам до края. Гледам да ям повечко плодове и други полезни неща. Последните ми изследвания според доки били идеални, така че нищо не ми е предписвал да пия.
 Гледам, че обсъждате кой къде и при кого ще ражда. Хубаво е някой да ти каже една две успокоителни думи за доктора, който си избрала за раждането.
 Хайде и мамите от пловдив да споделят къде са избрали да разжда, пък може и ние да се спреднем едно групово раждане, да мине по - леко Heart Eyes

# 316
 Ох , изчетох ви!! Бях изтървала вчерашният ден, някакви си 10-  15 страници, т.к. мъжът ми имаше рожден ден! Цял ден търчане по магазините,  пазаруване, готвене, посрещане на гости, разчистване след това и т.н.. Тази сутрин станах и си наваксах !!
   Добре дошла на новата мама!
   Честит рожден ден на патерица на Пеперудката!!  
   Аз във вторник бях на лекар, всичко е добре за сега, притесних се малко, защото ми казаха ,че задух може да получа към 31- 32 г.с., но по осезаем от на другите бременни, като се има в предвид предишната ми операция, която е белодробна- и така! Ама гледам да не се шашкам smile3506 !!
   Бебо, е добре , момче е със сигурност, пак му видяхме атрибута,  newsm53 , малко е по голям, с 10 дни по напред върви за сега, 1565 грама е! Казаха ми да не пия витамините , за бременни, и ги спях! Желязото и магнезия си остават  и така!
 Амиии, това е от мен за сега, днес ще си почивам активно, от вчерашният ден !
    Ще седя всички постове,  smile3508 лек и успешен ден на всички!!

# 317
  • София
Момичета, върнах се от консултация .

Много съм щастлива , вси1ко е наред с бебето. Отговаря на 28 седмица , 35 см , 1200 гр !Щях да падна и доктора и той ! Още като ми видя корема и се учуди къде го държа това бебе,а после като видя,че не е и дребно каза,че го изумявам - такъв корем, на такова бебе  и само 3 кг качени от началото. Crazy Имаше и друга докторка там и тя се обърна да ми погледне корема като чу колко е голямо бебето. Heart Eyes Та , обърнало се е вече главично- то аз си го усещам,защото ме рита нон-стоп в ребрата.Плацентата,която ми беше ниско , вече се е вдигнала.Изследванията са ми супер.За прословутия хемоглобин питах ( нали много го обсъждате тука ) и ми е 125.
Доки само ме пита как ще го раждаме. Simple Smile Как съм предпочитала.Викам не знам,но май нормално.Каза айде другия месец ще говорим пак,да видим как ще върви бебето.  baby_neutral

А сега се връщам да чета назад.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 318
Добро утро на всички Hug Hug
Miss_Butterfly,
Чудесни резултати - браво на теб  bouquet
Daniela Kolarova ,
Много красива снимка- направо ме зареди за цял ден Simple Smile А  също и закуската,която така добре ме облагородява Mr. Green Ето да има ( много ми се ходи на море Crazy)

Аз междувременно се записах за ОВ във 2 градска - на 3 дек - 13:00, така че сигурно ще се засечем с
X-cat и Шаманката там:)) А и който друг иска- много ще се радвам да сме повече на "сгледата" Joy

# 319
  • До Балкана
Здравейте и от мен!
Поздравления за всички хубави вести, които ни донесохте от ЖК!  Hug Само така! Нашата драма с кученцата приключи вчера - дадохме последното и сега е някак пусто, спокойно и чисто в къщи. ще ми липсват тези космати главички с малките си сладки муцунки!!!  Sad Heart Eyes Но всеки да се знае къщата и стопанина! Joy Хубав ден ви пожелавам на всички! Hug

# 320
  • Бургас
Добро утро и от мен !  Hug
Велв ,мерси за закуската !
Даниелка ,пейзажите и аз много ги харесвам !
Пеперудке,чудесни новини,това май е подаръка на бебчо за рождения ти ден.
Марго,честит ти рожденник с малко закъснение ! Да ти е жив и здрав и много да те радва !  newsm67
Карли,то аз не се учудвам на това за грипа,говореше се още от началото,ама сега когато отмина ,тогава решиха да го публикуват и в пресата .
Ралмин,честит ти 7-ми месец,още само 2  hahaha
Мисля след малко ще излизам на покупки малко,но се загледох по БТВ комеди,дават за Бебето-беглец .Гледала съм го много пъти ,ама е толкова сладичко и русичко  Two Hearts

Слънчево настроение на всички мами и хубав ден !!!

# 321
Добро утро!Днес съм от поспаливите!
Очертава се поредния хубав,топъл,слънчев ден и след малко ще се спретна за една разходчица.
Целувки!!!

# 322
  • София
Добро утро и от мен!  Благодаря за снимките и закусчицата! Hug

Вдигам малко глава от работа, за да мога да ви изчета Simple Smile

margo_tosheva, сигурна съм, че всичко ще е наред с голямото момче (много голямо бе!) и задуха ще е в рамките на нормалното (и аз се задъхвам и пуфтя по стълби и улици). Whistling

Miss_Butterfly, чудесни резултати от консултацията! Завиждам съвсем не благородно за качените килограми…  Crossing Arms
За ‘апчетата – аз досега пих фолиева киселина, смених я преди няколко дни с pregnacare по препоръка на лекарката, че витамините по сергиите и пазарите са почнали да намаляват…  Sad

Аз честно казано нямам никакво желание да ходя на ОВ… не знам защо. Имам си доверие на лекарката и май се ориентирам към Тина Киркова. Не искам да обикалям, да сравнявам и прекалено да се информирам. С главата напред като му дойде времето и това е Simple Smile
Пожелавам ви приятен ден и до по-късно (да отметна още 2-3 спешни задачи)!  bowuu

Dallcheto, кученцата са страхотни (още отдавна извоайорствах снимките) и съчувствам на липсата ти, но съвсем скоро ще забравиш тази грижа (защото ще се замести с нова, по-силна "грижа" Simple Smile )

Аз утре съм на ЖК, но „безплатната”  и си знам програмата – мерене на корема, грубо опипване на корема, мрънкане за качените килограми и айде, живи здрави до след месец, без никаква допълнителна информация.  Twisted Evil

# 323
Добро утро!
Много хубави новини носите пак от жк-та,СУПЕР!Добре сои гледаме бебетата,все големички! Heart Eyes
Далче нормално е да ти е мъчно,те са такива сладури Grinning
Снощи така се смяхме с мъжа ми,какво правеше това дете,така ми се тресеше коремчето все едно ток я удряше нещо. Heart EyesИмах чувство,че се сляха и хълцане и преобръщане и ритане и боксиране.Много е хубаво!!!

Желая ви много усмивки през днешния слънчев ден!  bouquet
Отивам да звънна на свеки,че е рожденничка днес.

# 324
  • offshore & overseas
Хей, Miss Butterfly, честито за хубавите новини (зарадваха те за р.д. Heart Eyes)!!

Не виждам на какво се чудят толкова докторята, сякаш не са виждали, до кило и половина -- кило и осемстотин гр. може да се побере бебе без въобще да си личи, дори и от слаби жени.

И аз до седми-осми месец с Калина бях качила три-четири-кг. Виж, по-нататък вече не знам дали е възможно, специално за килограмите, защото при 2 и нещо - 3 кг. бебе, околоплодни води + плацента + бебе + други карантии са минимум 7-8 кг.

Иначе и мен ме тормозеха за малкия корем (не можели да ми закрепят слушалките за запис), но сега имам с какво да ги изненадам. Макар че, не ми е толкоз голям, де, като гледам вашите. hahaha

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:27 от Мяуче

# 325
По повод на " БЕЗПЛАТНАТА " ЖК, т. е. тази която е по здравна каса , за осигурени лица, аз също съм на такава във гр. Враца, и освен изброените от yoo-hoo , неща, всеки път ме гледат на ехо граф, абсолютно всеки път до сега без пропуск! За няколко минути само , но все пак е нещо!! Не знам това от лекаря ли си зависи......, но без аз да настоявам , или да казвам каквото и да е,  това се случва!!

# 326
  • offshore & overseas
Късметлийка си ти, Марго! Може би докторът ти няма много работа, или обича да борави с ехограф, или пък си му симпатична Wink. Казвам го, щото официално е обявено, че при нормална бременност ти се полагат всичко на всичко цели ДВА ехографа за цялата бременност. Друг вариант, вече сериозен, би бил, ако има специфична причина да те гледа по-усилено.

Тук при нас е лудница и никой не мисли да прави подаяния. Даже малко алъш-вериш го дават гинитата, ако мое да мушнат от това или от онова, защо пък не. И те са ора, и те леп едат. #Cussing out

Както и да е, по-логично ми се вижда обаче да те гледат всеки път от ЖК по ЗК, отколкото от платена ЖК, където предварително е уточнено какво влиза и какво не. Та затуй аз не очаквам "милостиня". Поне да има добро отношение се моля и засега го получавам в умерени дози. Praynig

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:26 от Мяуче

# 327
  • Burgas
Здравей те и от мен,как сте,аз съм на работа.
Моят корем този път е като топка,предния път Моника почти през цялото време беше напречно разположена и корема ми беше един такъв разплут на страни,пък сега бебето все долу рита и ми се струва,че е седалищно.Другата седмица на ЖК лекаря ще каже как е,като гледам вашите бебоци доста са пораснали.

# 328
  • Бургас
Ани,стига толкова работа ,Декември идва...Коледа ,празници  santa2
Далче, чак на мен ми стана мъчно за малкото животинче ,отдавна не бях виждала толкова мекичко и сладко кученце...
Айде излизам да пазаря,че няма да ми стигне времето да сготвя.

# 329
Аз междувременно се записах за ОВ във 2 градска - на 3 дек - 13:00, така че сигурно ще се засечем с
X-cat и Шаманката там:)) А и който друг иска- много ще се радвам да сме повече на "сгледата" Joy
Ако се вредя да се запиша, там сме. Sunglasses

Честитки за хубавите резултати и весел ден от мен на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт