ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Сега разгледах сайта на Хаук, от новите май ще е това:

А точно него го има в kiddicare и струва 99 лири. Ако тук цената се приближава до тая с разходите ще го взема от тук. Ако ли не - ще поръчвам.

# 391
  • София
Miss_Butterfly  Ако говориш за Hauck  Има магазин на улица нишава срещу входа на южния парк  и тръгваш по нишава, вървиш навътре не пове4е от 50 метра ис е вижда вдясно, но там моят модел го нямаше, но имаше един др. казаха декември, 4е ще зареждат нови неща! Hug

Забравих, Бръмби много мерси, 4е сподели за коли4ката, тъкмо се 4удех какво съм си поръ4ала  Hug Joy

# 392
Помпата за кърма е нужна дотолкова,доколкото да ти слезне кърмата в началото,да се цедиш докато се регулира и напасне според храненето на бебето.После според мен само в редки случаи може да трябва!
Разбира се,ако нещо стане и бебето не суче и се цедиш,за да го храниш,е много нужна!
Тези възглавнички са хубави и полезни в началото,макар и не най-нужната вещ!Не е вярно,че бебчетата са немощни,обръщат си се съвсем редовно отстрани на гръб.Лично аз възглавничка не съм ползвала,подпъхвах одеалцето!Но може и да взема този път!
За повдигнатото матраче-знам,че при рефлукс се препоръчва,но не съм имала нужда от това,слава богу!Възглавница сложих на Тони чак около годинката,дотогава спеше само на калъфка за по хигиенично!
За педиатърът-хубаво е предварително да си изберете такъв,за да може щом се приберете вкъщи,спокойно да му звъннете и той е длъжен да ви посети у дома.
Аз се замислям за смяна на нашата.Някой да препоръча такъв в района Младост,Дружба и наоколо?Ника,вашата звучи добре!Дали приема още пациенти?
Бръмби,поздравявам те за избора ти на количка!Куини са един от фаворитите ми!За цената,останах с впечатление,че в Кидикер са най-изгодни и то  не само те!
У дома официално сме открили предколедната еуфория!Украсихме си дома,подготвяме се за празниците!
Аз стартирах и нашата подготовка за бебка.Започнах пране и пазаруване!Цялата къща мирише страхотно...

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 18:19 от AMORE

# 393
  • София

А точно него го има в kiddicare и струва 99 лири. Ако тук цената се приближава до тая с разходите ще го взема от тук. Ако ли не - ще поръчвам.

Аз си поръчах абсолютно същата кошара от този сайт http://www.babychuckles.co.uk/p-67-hauck-fun-for-kids-2nd-floor- … el-cot-inlay.aspx но цената е доста по различна, до края на седмицата трябва да ми дойде.

# 394
  • Бургас
Ех,Аморе колко хубаво звучи това за коледата ..... Аз си харесах веднага подписа ти за бялата Коледа  Hug
Роси,много ми хареса твоята количка,чак взех да се замислям и аз,но HAUCK определено ми харесват .

# 395
Мерси,Сънка!
На всички ви пожелавам това да е една от най-хубавите ви Коледи!

# 396
 И аз не съм се ориентирала за педиатър,но ми се иска да го направя предварително за да съм спокойна.Някой ама има идея за добър такъв около Красна поляна или Красно село да свирка Simple Smile

Sashkova ти няма ли да идваш на лекцията утре?

# 397
  • София
Аморе, с моето бременилско изкуфяване все забравям да я питам дали приема още пациенти.  Embarassed Ще стане весело ако ми откаже.  Laughing Аз също се преместих при нея когато родих /старата освен, че беше силно истерична, не се спазваше никакъв ред пред кабинета и първо влизаха познатите и, а после простосмъртните. Така съм висяла с часове, тук такова нещо няма./. Ако нещо се закучи работата ако трябва аз ще се отпиша, за да освободя място за Макс, наистина държа тя да е лекар на децата ми.  Peace

А иначе възглавница сина ми си поиска на 2г., дотогава и той беше само на калъфка.  Grinning

Съни9, това, което си дала като линк не е ли само второто ниво на кошарката на тази цена?  Thinking

# 398
    Здравейте на всички! Приемате ли още февруарски мами? Hug
    Знам, че ще ме приемете, а аз да се заема да изчета всичко, което сте писали. Доста трудна задача, но ще успея. newsm10

# 399
    Здравейте на всички! Приемате ли още февруарски мами? Hug
    Знам, че ще ме приемете, а аз да се заема да изчета всичко, което сте писали. Доста трудна задача, но ще успея. newsm10
Hug HugДобре дошла  bouquet

# 400
  • Бургас
Кенди  Hug
Чети само 30-та тема,че ако почнеш от 1-вата тема и ще ти трябва една седмица сигурно  Joy

# 401
  Сънки, и аз от нея започнах, но ще ги карам отзад напред.Все до февруари ще успея.  Hug и на всички.

# 402
  • София
Кенди , добре дошла !  Simple Smile Напиши повече инфо за себе си - години , термин , пол на бебето ( ако го знаеш) ,коя поред бременност...

Аз хубаво призовах днес и пак ще го направя ! Скрити февруарки , покажете се !   Grinning

Сашкова , благодаря.Бръм, ще чакам да пишеш !  Mr. Green

Аморе , все повече се чудя за тази помпа,но май клоня към изчакване ,че излишни вещи не ми трябват. Naughty

# 403

Това нали е за игра  Simple Smile

# 404
  • София
Не, Кристич, това е за спане.  Grinning За игра са по-различни, сега ще потърся снимка.

Общи условия

Активация на акаунт