Юли 2006 - 91

• 24 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • somewhere over the rainbow

Лукофобия  Joy Как е Даяна сега? Диша ли през нослето, оправи ли и се цвета и очичките?  Hug
Laughing
Даяна диша през носа, няма сополи и не хърка. Все едно никога нищо не е имало Party Даваме някакви немски детски мултивитамини и определено си върна формата. Ще видим как ще е, като тръгне на градина Thinking

Излязоха с баща й на кафе и разходка - времето е разкошно.

Hug за болните!

# 106
И на мен, като на Лала форума ми слага някакви ограничения за размера на поста. newsm78
Та затова пиша втори...
Ронка, Калин сигурно е изпаднал в следродилна депресия  Crazy...преди много го хвалеше, как чистел, готвел, разхождал...дано скоро отново получи просветление. Hug
 Тази нощ Дани ме събуди, че черъвцата отново му къркорели  ooooh!, че му се пие вода, пишка му се...събуди Калин. Тъкмо се унесох:"Мамооо, гладен съм." Някак си заспа. Whistling
Кико няма и помен от обрива, така се радвам, че е било шарка, а не поредната алергия към нещо. Whistling

Арлина, Крис, дечицата бързо да оздравяват! Hug Другите болнички нали оздравяха  newsm78, дано не пропускам никой! Hug Heart Eyes
Жоржи, не помня, честитих ли ти туптящото сърчице...да расте, да се гушка на топличко мъничето, да се роди със здраве...пък после ако знае колко премляскващи форумки го очакват да го нащипят виртуално. Crazy

отивам да си ожъна фермата.... Joy

# 107
Нан, радвам се, че Дая е във форма! Hug

Момичета, не вървят нещата в нашето семейство. Колкото и да се опитваме, колкото и да гледах да не обръщам внимание на нещата...не става. Говоря, говоря, езика ми се обели от разговори, но пусто не отбира бе. Всяко чудо за 3 дни е при него. Довечера ще проведа последният раговор, дано стигнем до някакво решение. Ако не става, всеки си поема пътя. Поне да опитаме като сме разделени, може пък да се чувстваме по-добре. Имам чувството, че на него му е омръзнал семейният живот. А най-ме боли, че не обръща никакво внимание на бебето. Много се дразни като малкият реве и започва да се кара с мене. Довечера смятам да го попитам дали го обича...досега ме беше страх да го задам този въпрос. Confused
Спирам, че ми се реве...

# 108
  • Варна
Ронка,много е сериозно това за което говориш. Shocked..За Раздяла..толкова ли са зле нещата?Може би просто не може да свикне,че има още едно детенце,да е в стрес ли де да знам Thinking
Някакъв пориод ли?
Изпращам си цялата положителна енергия,и ти пожелавам от сърце да се наредят нещата.Много те обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 109
  • somewhere over the rainbow
Ронка, все едно за нас слушам Confused. С разликата, че моичкият много се занимава с Даяна. Но ако имаме още едно, сигурно и на него ще му дойде нанагорно. Май млади ги взехме Thinking Laughing

Иначе в нас нещата се пооправят, но изцяло благодарение на мен. Но той едва ли го осъзнава Crazy

# 110
  • софия
Ронка, не е само Калин. Надали, това което ще напиша ще облекчи мислите ти, но аз имах една от най-тежките в емоционално отношение бременности. Почти през цялото време бяхме разделени с Макс. Бях го изгонила. Когато разбра, че съм бременна нещо му стана. А не беше като да не е искал и насила да е държан. Аз и за това никога няма да се оженя, ако ще и още 10 пъти да ми предлага!
Истината е, че мъжете са много по-лабилни емоционално от жените. Дай му малко време да свикне с новата отговорност. Сигурно отговорността му идва свръх - в чужбина сте, разчитате само на себе си, имате ново човече, ритъмът на живот ви се е променил. Не, че теб някой те пита какво ти е и дали можеш да се справяш, де Hug Hug Защото, каквото е за него е и за теб. Дори е много повече, но понеже те не са го преживявали и мислят, че да си майка и домакиня е песен работа.  Гадното на тези ситуации е, че дори и отминали, вече нищо не е както преди и все си в очакване кога отново ще се повтори.
Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:24 от zvanche

# 111
Ох лошото е, че не сме изолиран случай, а това е почти във всяко семейство. Хич не ме радва това.
Обаче, аз съм на мнение, че с компромисите съм до тук! Stop Ясно, трудно му е да приеме новият член на семейството, не му обръща внимание-добре, не обръща внимание на Емата- айде и с нея ли не успя да свикне за 3г.! Stop Просто той мисли само и единствено за себе си, за това той да е добре. Не го интересува, колко и дали съм спала, яла, къпала....Нищичко, разбирате ли?!
Аз не искам това за себе си и децата си! Naughty Аз уважавам неговите нужди, неговата умора, но преди всичко уважавам себе си! Той в момента ми е в тежест, оставям на страна това, че не ми помага, но той ми тежи с неговите капризи и караници. По-доре да съм сама, да знам, че наистина няма кой да ми помогне, но поне вечер няма да има кой да ми опява, защо аджеба има за ядене супа и , че това не било ядене/а това е, просто защото не ми е останало време да сготвя още нещо/. Аз му предложих да дойде майка му да му готви. Не можело-било я страх да пътува, ок, тогава да не ми дрънка че има или нямало за ядене еди какво си.
Мен не ме е страх да се разделим. Аз съм сигурна, че и сама ще се справя, знам, че жените имаме неподозирани възможности.
Емата ще страда най-много, но и тя ще го преживее.
Все пак довечера ще говоря за последно и да видим какво да правим. Ако той има някакво предложение, ще го изслушам, ако не, аз му предлагам моето и толкоз.
Айде спирам, че гфлава ме заболя от размисли и страсти! ooooh!

# 112
  • София
Рони,напълно съм съгласна със Звънче.Мъжете са друга порода,чувствата са им други,емоциите.И аз си мисля,че му е дошло много на Калин и наистина е изпаднал в някаква депресия след твоето раждане.А че обича Криско то е ясно,ама го попитай все пак,че да се стресне малко.То понякога тези мъже си мислят,че са център на вселената,че всички с тях трябва да се съобразяват.Като са уморени,никой да не гъква,като им омръзне да са съпрузи и бащи,ако може да си хванат пътя на някъде да си починат.А на майката каквото и да и е,както и да се чувства,първата и мисъл са и децата.
Поговорете,но не  само ти да говориш.Обясни му съвсем спокойно как се чувстваш ти,от какво имаш нужда,какво ти тежи.Вярвам,че ще се чуете и малко по малко ще си върнете нормалния ритъм.Раждането на едно дете,новият член на семейството винаги носи със себе си промяна.И тази промяна се действа различно от всеки.

# 113
Рони  HugСъжалявам мила, но ето ти причината (според мен) за рева на Криси. Бебо чувства напрежението и плаче, страхува се, защото и вие се страхувате. Според мен ви трябва силен стрес (ако може да е положителен), за да излезете от тази ситуация, не съм много сигурна, че разговора ще помогне. Мъжете не обичт да говорят или да им говорим за проблеми. Защо не опиташ да смениш тактиката. Знам, че ти е повече от нагорнище, но опитай да спретенеш романтична вечер. Той очаква от теб скандал, осеща интуитивно, че си недоволна. А ако се държиш по друг начин ще го изненадаш и може да го изкараш от този му унес.  Hug
Това е само предложение, при нас подейства преди няколко месеца.  Hug
Каквото и да решиш ние сме с теб и ще те подкрепяме.   Hug

# 114
  • София
Рони,писали сме заедно.
Опитах се да влезна в положението на Калин в предния си пост,но сега като те чета виждам,че капризите му наистина са в повече.Преди всичко трябва да чувстваш неговото уважение към теб и любовта му към децата,а това дали помага е друг въпрос.Неговото обаче е прекалено.Подкрепям те напълно.

# 115
  • софия
Ронка, честно не знам какво да кажа  Hug Hug Единственото - дано на Калин му просветне и осъзнае, че имаш ли дете/деца и жена, аз-ът отива на второ място и за да сте заедно трябва взаимно да се уважавате. Не става, когато само единият се съобразява  Sad
 Hug Hug

# 116
  • София
Ронка-и аз да изкажа съжалението си за това,което се случва в семейството ви Sad.Много ми е  мъчно,младо семейство-здрави,красиви деца,а пусто ежедневие изнервя всички!Подкрепям те изцяло-не може да искаш да ти е сготвено,тихо,спокойно и ако може в почивните дни да ходим на риболов!Е като имаш малко дете,бебе и току-що родила жена не става работата-обясни му го на твоя мъж това.Ако може нека плаща на жена да идва за два-три часа да пазари и готви.Надявам се довечера да имате спокоен и трезв разговор и да решите проблемите Hug Hug Hug.

# 117
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug
Ще се оправят нещата при мен, по един или друг начин.
Извинявайте още веднъж, че ви занимавам с моите проблеми.

# 118
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug
Ще се оправят нещата при мен, по един или друг начин.
Извинявайте още веднъж, че ви занимавам с моите проблеми.

Hug

НАН-радвам се за Дая,измъчи се това детенце,айде от сега нататък да си диша спокойно и да боледува по-малко!
Дани-съчувствам ти за малкия!Педиатъра какво ти каза?
Моничка-как са момичетата?
Жоржи-честито ти туптящо сърчице!Дано бати се подобри,аман от тия вируси в градините!

# 119
  • София
Ронка, когато имаш най-много нужда от най-близкият за теб човек... наистина е много лошо това, което преживяваш  Hug разбирам те и се надявам Калин, да се осъзнае навреме   Praynig

Нан-че, радвам се, че Дая се е възстановила и вече е добре. И аз така четох, че при някои деца, като с магическа пръчка спират и сополи и всичко след вадене на трета сливица, че и гласчетата им стават по звънливи даже  Hug Дано и като тръгнете на градинка, пак всичко да е наред  Peace

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 15:49 от ivka76

Общи условия

Активация на акаунт