ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 573
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Варна

лекинка и от мен

# 512
  • София
Добро утро Кайболанки-поспаланки  bouquet
не казвам саруханки, кръстоноски и т.н, че некои им бръкнахме некъде hahaha hahaha
гледам снощи не сте спали до късно, обсъждали сте нашите хитри приятели-Сюли и Ниранката Wink
аз ще се включа по-късно че малчо пак нещо е болен и ще тичам по лекари Cry
Лек и слънчев ден от мен Hug Hug Hug

# 513
Добрутро дружина Hug

Линка права си, че може и да ни сложат катинарчето..ма ако требе да си напрайм една тема "Сарухан Хюнел - ако не си фен нищо не си видЕл" и тогаз' модовете само че гледат Mr. Green
Галке пак ли сте болни бре, ох и ние, мама  му стара след 1 месец у дома, го пуснах на ясла и след 2-рия ден вече сме със сополи, снощи и Т..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireПисна ми! Дано да се оправяте бързо Peace
За Сюли и мен ме кефеше..макар че накрая някак го обезличиха образа, за сметка на този на Роза...пенсионираха го набързо чиляка и повече не се чу и виде, до момента в който требеше да фърли топа Thinking
Ниранката - кърти мивки, страшни лафове hahaha И онази нейна физиономия като сбърчи нос много ми е сладка...малко с прическата се бяха изгврили, ама....а походката и беше #Crazy #Crazy Дали е такава всъщност или е създадена специално за ролята Thinking Можем ли да изровим друг филм с нея за да напра'м сверка? Thinking
Аз отивам на тръстиката, ма ша ви Фърлям по едно оЧо bowuu

# 514
  • София
Чили, Лина, що да ни сложат катинара, я у темата за Мелодията, само за Джем се приказва Wink
и там Кенанките са кът, като тука за Алито, пък не са ги резнали Wink
Чили, с тези боледувания ми иде да се гръмна, и ние вече трета седмица кесим у нас и пак е болен, кво да кажа ако го пусна на ясла #Crazy #Crazy
На ме Сюли в началото ми харесваше, но после като взе да удря Роза и там дето требваше да стреля по Есмерсито, но Есмер го гръмна него, нещо ми се развали образа му #Cussing out #Cussing out
а за Ниран-две мнения нема-само не мога да й простя убийството на двете деца, то това май никой не го разкри, а Thinking
иначе нали некой беше сложил нейни снимки с права коса и в традиционно облекло newsm78 newsm78

# 515
Добро утро дами!
Желая Ви усмихнат слънчев ден.
По едно кафе за разсънване?

# 516
Добро утро и от мен! Снощи някои не са спали  Laughing То снимки, то чудо ама качвайте щото аз немога, хайде до по-късно и успешен ден  bouquet

# 517
Чили, Лина, що да ни сложат катинара, я у темата за Мелодията, само за Джем се приказва Wink
и там Кенанките са кът, като тука за Алито, пък не са ги резнали Wink
Чили, с тези боледувания ми иде да се гръмна, и ние вече трета седмица кесим у нас и пак е болен, кво да кажа ако го пусна на ясла #Crazy #Crazy
На ме Сюли в началото ми харесваше, но после като взе да удря Роза и там дето требваше да стреля по Есмерсито, но Есмер го гръмна него, нещо ми се развали образа му #Cussing out #Cussing out
а за Ниран-две мнения нема-само не мога да й простя убийството на двете деца, то това май никой не го разкри, а Thinking
иначе нали некой беше сложил нейни снимки с права коса и в традиционно облекло newsm78 newsm78
Всъщност,това със стрелбата в склада също беще много тънък момент.Сюлейман го заведе на терен ,който му е познат/подготви пътя за бягство, после спря навреме Българина да не го бият повече ,протака достатъчно дълго момента със сбогуването,да се съвземе Есмер и след това сам се простреля , бутна заредения пистолет в ръцете му за да има оръжие да се защитава при бягството.Българина се усети и затова държа Сюлейман за заложник.Поне аз така възприех тази сцена от филма.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:53 от titikaka kilimanjaro

# 518
Гледам тук в ъгълчето някакви табли се разнасят.Да не са за нашето момче,от пръв поглед ми напомнят на техните сиропирани сладкиши с грис,ама като не можем ги опита само ще гадаем. newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 519

Добро утро и от мен ! На всички  кауболанки желая приятен и успешен ден!

# 520
Прави ли ви впечатление, че много от снимките на Сарухан са от сайта на Йешим?Отивам да видя какво пише в мелодията.

# 521
Добро утро ,дами ! НЯмате изчитане, страшна работа !!!!

Аз само да вметна, леко и деликатно - ''АМА не ме отписвайте , така лесно ,ааааааааа" smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Зизу, какво направи на Мурат??? Тази сутрин ни кюфте,ни нищо не дойде откъм Сф ???? newsm78
Галяя, Чили - какво става с вас?  Hug  Виждам вилнели сте вчера по тъмното?  yes
Ани, няма да питам как е  русият Меемет - знам ,че му е добре  smile3506 newsm53

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:41 от toni_01

# 522
Здравейте сладурки.
Гале,Чили желая бързо оздравяване на дребните.До скоро имах същия проблем с малката ми дъщеря сменяхме по няколко антибиотика на месец.
Слънчев ден на всички.

# 523
Здравейте момичета Хюнелчета. Сега се добрах до компа, провлачих се и няма мърдане.  Crossing Arms
Много ми е приятно с Вас, то е смях, то е много смях.  Joy
Тони, Меемет е много добре, все още не е умрял от гъдел.  ooooh! Thinking Joy
Няма да ни заключват темата, тез 1001 нощи 102 теми да не би само за филма да са ги изписали!?  hahaha
Те тез турските мъже много космо - богати, и Халит не спада по - долу в класацията.  newsm78 hahaha
Ще си обсъжаме космите на Саруханчо, че дори и може за всеки косъм по отделно да говорим.  Tired

# 524
Ма тез турските мъже верно много космати бе ,там да не би да има такава мода, колкото по-космат толкоз по-красив или нещо от сорта.
Саруханчо уж модно там студио има някакво пък с космаци движи да ви кажа с туй немога да свикна, ще го опощя целия  costumed050
Joy
Здравейте! Млади  и още по-млади,умници хубавици .Тези дни не ми остава никакво време да вляза и аз като белите хора да прочета и  се изкажа.
Ама нейсе ,тамам го спратиф моа на път,че ми беше окупирал вниманието тотално ,та не мо`ех да гле`ам друго освен него и да му гадая кулинарните предпочитания.Ам с`я  докат ни май къшнал и сина от тук да са  `скажа:
Жените им са длъжни да са перфектно почистени и гладки ,а мъжа колкото е по-космат по-добре да може де с брада де с друго да прежули женската кожа да я погъделичка и подразни,затова при тях дори е задължително да са поне с мустаци.
И аз по принцип настръхвах като видех някой (орангутан),ама като се замислите признайте няма ли да ви е приятно да усетите гъдела от докосващи косми по голите ви г..ди. Embarassed

Извинете ако има нещо,но сега имам много да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт