ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 625
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Дами,досега си мълчах,ама вече не издържам.Утре ще ви сканирам в службата снимки на сина си от Лондон/той е там/,май си имам втори Сарухан  в семейството.Вие ще кажете като видите,може пък и да си въобразявам.Дотогава ми обяснете подробно като ги сканирам после как да ги кача в сайта.После като дадете мнение,ще ги изтрия,да не седят в нета.
Нямам ги на друг файл,преди около месец ми ги прати като снимки .

# 46
Е разгеле видях и аз тоя белег, но да ви кажа хич не ми пречи. Отива му.
Стигнах до извода ,че ще се вапцам руса, прави са хората "русо гладно нема" .
Боядисвам се руса и хващам превоз за Стамбула все ще го намеря Laughing

# 47
Е разгеле видях и аз тоя белег, но да ви кажа хич не ми пречи. Отива му.
Стигнах до извода ,че ще се вапцам руса, прави са хората "русо гладно нема" .
Боядисвам се руса и хващам превоз за Стамбула все ще го намеря Laughing
,Ронки ,ако устискаш до пролетта,ще се натоварим сите сговорна дружина и като едни "Лолити"ориенталски вариант ще го атакуваме,но ако не можеш-давай пък после ще пуснеш инфо и за останалите от навалицата Peace Peace Peace

# 48
Зизу добре си скрила Мехмет, никъде в нета не намирам информация за него.
Има един Mehmet Özbek, но той е възрастен известен певец.

Ани ,  що да съм скрила Мехмет...аз немам отношение към него....той си е на Тонката...аз имам отношение към стайлинга... newsm08 newsm08 newsm08
Зизу,мерси за темичката!
Ако ти беше на мястото на Бахар,кво щеш да прайш?
Предлагам другата тема да е нещо от рода :Как щяхте да се държите с Есмер ако бяхте на мястото на:и тнт,но Зизу всичко е в твоите ръце.  bouquet  bouquet  bouquet
Аз го харесвам мокър,полусух/в банята с Бахар/,полуоблечен/с Езо в хижата/ и с малкия Мехмет-полуокъпан и въобще Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Малееее, кво ще направя ли....гътам го на леглото...и ...секс до дупка...ако се дърпа и патлаците ще вадим...просто не мога да го мисля...заминаха му боксерките.... smile3532 smile3508 smile3521

Оххх, успокоих се, викам за 2 часа да ме няма и Мехмет избягал при Мурат и останал при Зизу ...

Момичета идват празници - да пишем едно писмо  да си искаме подаръците hahaha

Охх ,на мен хич не ми отива русото - май ще съм на края на опашката, то се видя ....

# 49
  • Варна
 newsm78 [пропуснала съм да изкоментирам последната серия  newsm78 нищо, вие коментирайте първа, пък аз да си кажа за последната  newsm78

Серията вече е финална
и към нас- съдбата- безпощадна
за последно гледаме Есмер,
дали денят ни после ще е чер?

Оставиха ни много въпросителни
сестрите-сценаристки изумителни.
Какво ли случва се с героите?
Къде ги скриха из усоите?

Започнаха нещата най-нормално-
Есмер, Али отново пощади,
за братчето му стана жално
жив остави го-`ми харно!

На Мелек се случи случка.
Каква ли?- всеки да налучка.
Дали се тя самоуби
или пък Дедко я уби?!

Кръстоносецът за своята любов
получи ценен благослов.
Най-сетне бракът беше сключен,
макар, денят да стана злополучен!

От разговора важен със Али
отново случиха се пак беди-
истината Сюлейман прозря
бащино сърце не издържа!

После пък се Дедко развилня
нови поразии наснова-
папките на мъртвата Ниран
спретнаха за всички, май, капан!

Есмер реши живота си да промени-
политика, агентура- с дом да замени
да могат със Езел и със Мехмед
спокойно да вървят напред!

Минутките до края са петнайсет,
но случките с въпроси- сто и двайсет-
почнаха се арести наред
разпити на всички ред по ред!

Роза отговаря за стария хотел,
Джамджи баба- за връзката с Али, Есмер.
Алито, чужда банка пък обрал,
че в бедност да не остарял!

Кръстоносецът остана изумен-
от разкритията беше той смутен.
За Али го страшно заболя,
почувства собствена вина-

и за свитите от банката пари,
за лишените от радост дни,
за кончината на Назлъ, нелепа
и за истината, че баща му е Ешрефа!

Какво се случи след това?
О, знаят само аблите,
на нас Мехмед разказа, онова
което са решили каките.

След толкова вълнения и страсти,
дори не ни показаха отчасти
какво с героите се случи,
дали се нещо новичко получи!?

Оставиха ни тъжно да мечтаем.
Есмер- по-силно да желаем.
Да чакаме и нощем да не спим
да търсим Сару в някой филм!

Е, зарадваха ни съседите южни,
поднесоха ни новините нужни.
Започва нов филм "Йени баштан"
и там герой е нашичкия- Сарухан!

Да филмът е "Ново начало"
и ние ще започнем всичко отначало
ще се възхищаваме на нашия герой
и макар, че е на турски- няма тук отбой!

# 50

Да не е само с врабчето,а и с Езото

# 51
Бризче,страхотен коментар на последната серия.Евала,евала.
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 20:05 от nikoleta_11

# 52
Ох сърце не ми дава да се разделя с Вас,но отивам да тръшкам салати.Чао за сега Hug Hug Hug

# 53
  • Варна
 Praynig Praynigпак молба за превод-мисля, че става дума за новия филм  newsm78:
Saruhan Bey'i fotoğraflarda mercek altına aldım.Artık Murat..Murat'ım diye sesleneceğim kendisine ismi şimdiden tuttuğumu belirteyim.Takım elbiseli görünce yine mi dedim.Kesinlikle ve kesinlikle "grant" halinden kurtulması lazım.Dizi içinde değişik kıyafetler giymesi gerekiyor.Böyle dolaşmasını istemiyorum.Değişiklik olarak hiçbir artı yanını göremedim.Kaybolan Yıllar'ın son bölümlerindeki Esmer, Serçe'nin Doğu Bey'i ve şimdinin Murat'ı...birbirlerine çok benziyor.tarz yapması gerekiyor diye düşünüyorum..öyle olması lazım ki ben baktığım zaman yeni bir karakterde aynı yüzü görebileyim.Kirli sakal olayı daha çok yorgun ve yaşlı göstermiş gibime geldi.Umarım bu görüntü sadece çekimler içindir.

Yönetmen olarak Abdullah Bey'in başarısını hepimiz biliyoruz.Saruhan Bey'e performans açısından güzel oyunculuk sergiletecektir umudunu taşıyorum.Eğer dizide başarılı olursa sinema yolunun da açık olduğunu şimdiden söyleyebilirim.

Resimlerden ve verilmiş kısa tanıtım yazısından anladığım kadarı ile Ebru Akel ile başrol paylaşacaklar.Bunun yerine Şenay Hanım ile Saruhan Bey'in görüntüleri birbirlerine daha iyi gitmiş.Dizi içerisinde gelişecek olayları şimdiden kafamda senaryolarla üretmeye başladım.Ben Murat ile Elif'in olmasını isterim.

Bakalım neler göreceğiz...yine belirteyim, ekranlara döndüğü için çok ama çok sevinçliyim.Umarım yolu açık olan bir dizi olur ve ben doya doya Saruhan Hünel'i Murat'ımı izleyebilirim.

Sevgilerimle..

# 54
Почна новия сериал ще го гледам и после ще ви пиша. Между другото и на мен хич не ми отива русо, но живота иска жертви, а за ескурзията ще ви дочакам къде без вас ще си го поделим за постоянно не ми трябва пък и нали сме тим newsm68
А Бризче забравих да ти се поклоня за хубавите стихчета пак си на ниво евала

# 55
Аз харесвам всички моменти с тях. Момента,когато пред къщата му се хвърли на врата, а когато той я настигна с колата, а когато беше танца им в къщата и Мелек ги гледаше и т.н. Моментите им бяха силната страна на сериала. Не Ви ли хареса момента ,когато ф. Езо отиде в къщата  им с Али и Езел показа пръстена ,току що й подарен от Есмер. А когато оставиха Али на пътя,как се споглеждаха преди това?

# 56
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......

А научи ли те от сериите? Ако е да научи и мен,моля!

# 57
# 58

А научи ли те от сериите? Ако е да научи и мен,моля!

Да ,става и от сериите.Научи ме.Анката е супер учител.Ако съм я издала,sory,моля за прошка.Чао,и аз отивам на новия филм,сега прочетох.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт