ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 640
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
  • Варна
Бризче,страхотен коментар на последната серия.Евала,евала.
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......

А научи ли те от сериите? Ако е да научи и мен,моля!

стоп кадър->Prt.Scan->Номе->от програмите избираш Paint->от кадъра- Copi-> v Paint-Paste->save As/в папка/
дано си ме разбрала, пробвай и ако има нещо питай пак

# 63
Гледате ли Листопад Саруханки? Аз го гледам и все си мисля дали пък няма да изкочи отнякъде наш Сару с пистолет в ръка и да наруши разходката на туй семейство #2gunfire

# 64
  • Варна
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......

отваряш това http://prikachi.com/  кликваш върху Браузер, ще се появи менюто на твоя комп, избираш директорията- мястото,където е снимката, кликваш на Ореn,после в сайта върху  Качи, после копираш адреса над снимката от сайта и готово отваряш- публикувай отговор,кликваш върху иконката-картина- на втория ред- първата,,пействаш между скобите и кликваш върху публикувай

# 65
Бризче, може ли да ми обясниш ,но като за олигофрен,моля! Става и на лични ,за да не отекчавам останалите с невежеството си.

# 66
Диана Каразон и Есмер отново заедно !

Йорданската певица и суперзвезда Даяна Каразон обединява усилия за пореден път с турския актьор Сарухан Хюнел.
Този път не е музикален клип, а телевизионен сериал. Сериала е за " Рамадан 2010 " и е озаглавен " Muntaha Al Ishq ".
Друг известен актьор ще вземе участие Мустафа Амар, с ролята той се завръща на телевизонния екран.
Диана Каразон е обвинена, че използва славата на актьора за да популяризира себе си. Тя твърди, че с него са само приятели и между тях има огромно уважение, възхищава се на таланта му, но нищо повече.

Превода е от една статия, не съм сигурна, че е вярно.

# 67
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехооо, има ли някой.... Whistling
пишете нещо бе хора... Crossing Arms...зор да отварям тема...пък не си лафиме... Mr. Green
Бризкеее, как си джанъм беним.....??? Стегаш ли багажа за нашата акция...оназ новогодишната.... hahaha hahaha hahaha
Аре, че Мурат се е овъртел у брашно и цел ден прай сладки по рецепта на майка Фатош... Joy Joy Joy
Тонкааа, таз вечер пристига колета с лапачката...да се подкрепите с Мехмет...то само секс не става....требе и да се яде... hahaha hahaha hahaha
Мурат ти е сготвил и на тебе... Laughing

# 68
Диана Каразон и Есмер отново заедно !

Йорданската певица и суперзвезда Даяна Каразон обединява усилия за пореден път с турския актьор Сарухан Хюнел.
Този път не е музикален клип, а телевизионен сериал. Сериала е за " Рамадан 2010 " и е озаглавен " Muntaha Al Ishq ".
Друг известен актьор ще вземе участие Мустафа Амар, с ролята той се завръща на телевизонния екран.
Диана Каразон е обвинена, че използва славата на актьора за да популяризира себе си. Тя твърди, че с него са само приятели и между тях има огромно уважение, възхищава се на таланта му, но нищо повече.

Превода е от една статия, не съм сигурна, че е вярно.

Браво бе Анииии, сека информация е добре дошла... Hug Hug Hug Евала!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Е свърши и Саруханчо наш не изскочи, жалко. Сега ще ви оставям че с малката ще пишем домашни по скора тя трябва да ги е написала а аз само да ги проверя. До утре момичета и приятни сънища luvbed

# 70

отваряш това http://prikachi.com/  кликваш върху Браузер, ще се появи менюто на твоя комп, избираш директорията- мястото,където е снимката, кликваш на Ореn,после в сайта върху  Качи, после копираш адреса над снимката от сайта и готово отваряш- публикувай отговор,кликваш върху иконката-картина- на втория ред- първата,,пействаш между скобите и кликваш върху публикувай

Многоооо благодаряяяяяя......след малко ще се пробвам

# 71
  • София
Аниии, мерси за инфото Hug Hug Hug
ми и да използва славата на Сарухан за себе си-нема лошо, то като е известна Дианка, известан е и той, и без това оня нейния клип с него е готин Wink
тя Аблата като е спуснала информационна завеса, с Дианка, без Дианка пак ще му се радваме Sunglasses Sunglasses
Бризче newsm20 newsm20 newsm20 за инфото, поемата и все Hug  bouquet

четох некъде из нета че и в друг клип участвал нашия-на друга йорданска певица, но и забравих името Blush
аз като гледах първата серия ми изкочи следния въпрос
Дедко ни Ники, кво се чудеше от кой е дъщерята на Роза-ми като сметнеш годинките на Езото и годините на Роза като е родила Thinkingто на 17г едва ли е родила от друг-нали Дедко е знаела че е бременна newsm78
Ама изглежда Аблата от първата серия до последната съвсем си е оплела конците newsm78 newsm78

егати тъпотията-изпуснах новия сериал да му фърля око-тия от БТВ да не са рода на Аблата нещо-уж от утре щеше да почва филма #2gunfire #2gunfire

# 72
  • Варна
Ехооо, има ли някой.... Whistling
пишете нещо бе хора... Crossing Arms...зор да отварям тема...пък не си лафиме... Mr. Green
Бризкеее, как си джанъм беним.....??? Стегаш ли багажа за нашата акция...оназ новогодишната.... hahaha hahaha hahaha
Аре, че Мурат се е овъртел у брашно и цел ден прай сладки по рецепта на майка Фатош... Joy Joy Joy
Тонкааа, таз вечер пристига колета с лапачката...да се подкрепите с Мехмет...то само секс не става....требе и да се яде... hahaha hahaha hahaha
Мурат ти е сготвил и на тебе... Laughing

тешек йоллер  добре съм, джанъм- ииии както казват там- ст3егам багажа и работя- ето обяснявам как да качват снимки че да стане темичката бонбон

# 73
Ето и едно интервю със Сару, но едва ли ще се наеме някой да го преведе.

# 74
Галкеее, не се дразни ...не си изпуснала нищо съществено от новия филм... Naughty
А тия от БТВ  и тех ги е бил тока... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт