ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Тонкааа това утрепа и Давид от Бронзовата епоха Joy Joy Твоя Шереф и чорапа са класика в темата форевЪр Joy Joy Joy
Оооох не мога да спра да се смеяяяяяяяяя Joy Joy Joy

# 136
Ох той мъж ми се хили , ама на криво някак си  hahaha   hahaha  .  Като свърши сериала му викам , че съм в траур и сега още повече ще пиша във форума да се разтуша , пък той нетЯ щял да ми срира  Naughty   Naughty   Naughty  . Ма хич не е познал  Joy   Joy  .

toni_01  Joy   Joy   hahaha   hahaha  то тоя преводач и него тока го бие .

# 137
Цитат
Носете герой по телевизията първата физическия образ

Цитат
Но тогава той подхлъзнах между пръстите на ръцете и бижута дизайн за носене, когато сте били пълзи в места като ага ...
hahaha hahaha hahaha

# 138
 smile3532 smile3532 smile3532  Понякога си мисля,че този преводач е разработка  на сценаристите на "Сакъз"

Чилиии ,не му е лесно на човека  в този студ на лагер и един  смотан  чорап да няма кой да ти изплете  newsm45

# 139

Я малко "Бахарски" сценки.

# 140
Подозирам, че Ешреф ще използва сина си Али за добиване на вълната за изработката на чорапа.  newsm78

# 141
                     Дедко Ники

# 142
АМа само ако Зизу го пусне промоционално на пазара  за зимния сезон   Thinking

Линаа, тука си изглежда съвсем нещастен ..... Виж с езото - друга работа  newsm68

# 143
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Може ли някой да ме осветли по случая с плетките... newsm78
нещо само влезнах до банята да се изкъпем и изпуснах нишката..... #Cussing out
Аз немам отношение към Алито...требе да се пита управата на пандиза... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 144
                                                    Ха Наздраве

Тони съвсем вярно  Peace  .  То само Езелита му предизвиква онези дЛИбоките погледи

# 145

Въй, на таз снимка какъв анфас вади Алиту, лятно време ако плува по гръб хората сигурно викат - Акула, бягайте акула.  hahaha

hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 146
# 147
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еййй, ама никой неще да ми каже.... #Cussing out чуствам се и аз кат Каспър... ooooh!
Легам си потресена....аз кат пита некой нещо...че си строшим пръстите да го светкам...а мене ме пратихте да ПАЛИМ джета с 200... #Cussing out

# 148
Бризче а сега пусни нещо друго че сън няма да спа след страшното Али.

# 149
Зизке, Лина даде линк към интервюто което пуснах преди в предовач.

Тони е прочела в интервюто:

"Шереф - този възел в началото на лагера, ще плета чорапи ! ''  

И беше написала:

" Аз не разбрах Шереф ли е възела в чорапа или тъй като ще ходи на лагер ,но е в началото,  се налага да изплете нещо ?      

НАправо ми се прииска да изплета някой чорап след толкова смях .... "

Общи условия

Активация на акаунт