ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 700
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Нахално е - муха не е.
Мръсно е - кал не е.
Дразнещо е - сърбеж не е.
Инатливо е - муле не е.
Може да свири - цугулка не е.
Уникален е - Али Аксу е.

СТРАХОТНО .Добре си го улучила.
Момичета,тая вечер ме разбихте от смях,Чили,Зизу,Ани,Вили ,да не изреждам, то темичката ни става все по-интересна бе.
Сега ви казвам лека нощ на всички и дано бризчето успее поне малко да го разсъблече.Аз ще си го представям....знаете как.

# 121

Бурак/Али в тази роля ooooh!

Ази без това не гледам сериали /сИзгубените започнах/, ако го бях видяла Али да прави героични физиономии  Twisted Evil...нито сериала щях да гледам, нито с вас да се запозная....Пази Боже  Naughty

# 122
Наистина преди не е бил толкова срамежлив, щом се е снимал по боксерки.
Като поживее с аблата още някоя годинка, таз може и да го вакуумира.
  Shocked

# 123
  • София
ох, ще ме уморите от смях, имайте милост към домочадието hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз Бурак хич не си го представям в ролятта на Кръстоносеца ooooh!
човека едва изигра неколкото въодушевени моменти, опита се да се прави на страшен и сериозен и туй то-останалото беш ред сълзи и сополи Sick Sick
нема начин- не го докарва ни на физиономия, ни на излъчване , ни на нищо #Crazy
аз честно казано започнах да гледам филма заради него-да видя как ще е в новото амплоа/след Кенан в Мелодията/, пък и сюжета ми се виде по-интересен, но от раз паднах в плен на Кръстоносеца Blush Blush Blush
у Мелодията имаше известно раздвояване в началото, но тука хич не съм се двоумила Wink Wink Wink

Павлинак, верно че на млади години Сару е п-косматичък, ма прилично, я виж на Бурак кви са му маймунски ръцете-ем космати, ем четвъртити-кога хакна спринцовката на Ендер, веднагически го познах по лапките, а Есмерсито кви нежни ръце има мммммммм Blush Blush Blush

# 124
Галке, съгласна съм с теб, много се напъва да играе. Ако съм аз ще го избера за ролята на родилка.

Сетих се за сцената когато Али и Есмер вързаха Ендер.
 hahaha

# 125
"Шереф - този възел в началото на лагера, ще плета чорапи ! '' hahaha hahaha hahaha преводач да си имаш  Joy Joy Joy

Аз не разбрах Шереф ли е възела в чорапа или тъй като ще ходи на лагер ,но е в началото,  се налага да изплете нещо ?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

НАправо ми се прииска да изплета някой чорап след толкова смях ....

# 126
Нещо ново около новия филм на Сару някоя да е открила newsm78
Чили разцепи мрака със изказванията си таз вечер , rotfImbo rotfImao rotfImbo
На Сару искаш да му махаш ангорския потник JoyТи не се грижи нали си има козметичен салон,все ще се намери некоя козметичка да го направи ГОЛ ОХЛЮВ Joy Joy  Animal Snail

# 127
  • Варна

е как да им разменя ролите, ама погледнете ги- не ставааааааааааааааааааааааааааа
представям си Али да е Есмер- ами той само реве и се самосъжалява- друго не може,не не не не не не не не може да е Есмер!!!!!!!!!!!

# 128
Да Ви кажа случка от снощи да се посмеете още малко.  В промеждутъка докато чакаме вечерните гости , аз си ровя на компа да търся снимки на Сару.  Мъж ми зад мен много сериозно подхвърля "Ти нещо май Флюбена го раздаваш аааа  Mr. Green    Mr. Green  .  От едно известно време все снимки му търсиш "  и се хили като луд .  Аз   Embarassed   Embarassed   Embarassed   викам "Ти подлуде ли , ква лИбов , то туй си е страст направо  newsm56  . Тъй де посмяхме се .

# 129
"Шереф - този възел в началото на лагера, ще плета чорапи ! '' hahaha hahaha hahaha преводач да си имаш  Joy Joy Joy

Аз не разбрах Шереф ли е възела в чорапа или тъй като ще ходи на лагер ,но е в началото,  се налага да изплете нещо ?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Тонкааааа събудих домашния зоопарк зарад тебее smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 130

Въй, на таз снимка какъв анфас вади Алиту, лятно време ако плува по гръб хората сигурно викат - Акула, бягайте акула.  hahaha

# 131
  • София
Адаш, щом мъжът ти се хили, ти си си добре Joy Joy
моят кърши вежди и гледа страшно кат зеленоок Кръстоносец hahaha hahaha
човекът така се надяваше че кат свърши сериалът ще се кротна и беше готов банкет да дава, ма сега направо се е втрещил с мен hahaha hahaha

/quote]

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

абе знам си аз че и преводачите имат голем принос към миш-маша дет са сътворили Аблите hahaha hahaha hahaha

за Алито требва да работи цел козметичен салон отделно #Crazy #Crazy

# 132

е как да им разменя ролите, ама погледнете ги- не ставааааааааааааааааааааааааааа
представям си Али да е Есмер- ами той само реве и се самосъжалява- друго не може,не не не не не не не не може да е Есмер!!!!!!!!!!!

А какво му е на обонятелния орган на Али на втората Бризкина снимка newsm78 Shocked
Акулската усмивка ли го разтегна толко' или по примцип си е леко камбест newsm78

# 133
 Joy Joy Joy оххх ,дами,днес сме в добро настроение ....

Линаа, да ти призная не бях пускала нияо досега на преводач,но откак прочетох тази статия , светът ми се преобърна  Joy Joy Joy

# 134
Ох, Тони  Joy Joy Joy
Предложиха ми консултация при доктор утре. Умрях да се смея. 
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт