ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 696
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Бризче,да можеш да ни научиш и да го събличаме от клипчета и снимки и ох....

newsm62 smile3508 smile3521 smile3503 това вече го огледах- с гиф програмата обаче нема как да ги вържа кадрите, щото там където е с четири разкопчани копчета има сако отгоре, а обличането, което исках да върна назад за да стане събличане е на бяла риза и на цветна във врабчето- просто няма как да ги навържа- иначе щях да ви го изтипосам как се съблича макар и само до оная превръзка  love001

# 106
Зизууу имам един шилнесто-ръбест въпрос Naughty
Моля педгледай 16 серия и сравни с наличния ти оригинал...туй 'сичкото вълна ли е по предницата на Мурат или е с нЕкакъв вид плетен потник? #Crazy
Моля искам да чуя и други експертни мнения.....щото го киризя от бая време и не мога да повярвам че може да има такава гъста растителност по които и да е мъжки гърди (изключвам Буги Барабата, ма то при него, гръб предница все тая, сигур и на петите си иам косми горкия ooooh!).

# 107
# 108
  • Варна
pavlinaio, ще е много сложно за теб, слънчице- първо в пейнта трябва да изтриеш излишното от екрана, а после в прикачи ком да намалиш пикселите- всъщност не е кой знае колко трудно но трябва да опитваш много пъти докато стане

# 109
Тони,не знам мила сто и първи ли е сто и втори ли е ама направо бях луднала.Късно се сетих че компютъра на децата е свободен.Май че гинко билоба ми требе вече Laughing

# 110
                            Здрасти банда Саруханова    wavey  

Зизке  специални благодарности към тебе , че се грижиш за  нас /да си изливаме страстите Саруханови /     newsm51   newsm51   newsm51  

Бризче  страхотно си я пресъздала и облякла в думи финалната серия   Flowers Bouquet   lovekiss    Flowers Bouquet      lovekiss  

За любимите ми моменти се чудя какво да кажа , че са страшно много , но на първо мислене :

- Страстните нападения в тоалетната  Mr. Green
- Сцената на хълма , където играеха тримата , а Есмер току си отваряше очите и поглеждаше към Айлин  /еееех  такива погледи Фърляше/
- Когато Есмер/Синан  разбра кой е всъщност Али
- Когато Есмер заведе Айлин на покрива на болницата , за да и покаже снимката на тях тримата и реакцията на Езо , че Синан е Есмер
- Повечето сцени при Стъкларя
........... Като се сетя после , пак ще допълвам.

# 111
Нахално е - муха не е.
Мръсно е - кал не е.
Дразнещо е - сърбеж не е.
Инатливо е - муле не е.
Може да свири - цугулка не е.
Уникален е - Али Аксу е.

# 112
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизууу имам един шилнесто-ръбест въпрос Naughty
Моля педгледай 16 серия и сравни с наличния ти оригинал...туй 'сичкото вълна ли е по предницата на Мурат или е с нЕкакъв вид плетен потник? #Crazy
Моля искам да чуя и други експертни мнения.....щото го киризя от бая време и не мога да повярвам че може да има такава гъста растителност по които и да е мъжки гърди (изключвам Буги Барабата, ма то при него, гръб предница все тая, сигур и на петите си иам косми горкия ooooh!).
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Да ти кажа не съм го събличала...Той да не е Алито ...сам си се обслужва човека...ама требе да киризим да проверим....и да има и да нема...не ми пука ...той е домашна помощница ,а не любовник....пък и аз съм на линия ..не съм се загубила у джунглата.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 113
Нахално е - муха не е.
Мръсно е - кал не е.
Дразнещо е - сърбеж не е.
Инатливо е - муле не е.
Може да свири - цугулка не е.
Уникален е - Али Аксу е.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 114
Погледнете,че и Сарухан е бая космат. Аз преди Ви казвах,че ще го водя на кола маска ,ама Вие не вярвахте. Вижте серията с боксерките от някакъв по-стар филм.Тогава не е бил толкова срамежлив.

# 115
Бризче,да можеш да ни научиш и да го събличаме от клипчета и снимки и ох....
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ако можеше и да си го трансформираме и после да си го клонираме нямаше да е зле Mr. Green
За всяка по един Сарухан smile3508 newsm05

# 116
Погледнете,че и Сарухан е бая космат. Аз преди Ви казвах,че ще го водя на кола маска ,ама Вие не вярвахте. Вижте серията с боксерките от някакъв по-стар филм.Тогава не е бил толкова срамежлив.

Ааа Павлинааа так'воз чудо не си видяла #Crazy Той се бръсне до ключицата бе жена #Crazy Не му требе пуловер,он целогодишно е с такъв ooooh!

# 117
  Пробвах с  google  да си преведа интервюто , което е дала Ани  , ама странни работи излизат   Mr. Green   Mr. Green   Mr. Green  

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

# 118
# 119
На него нема да му забелезваме....на коя не и иде ...може да го ползва в обичайното му амплоа...ОБЛЕЧЕН и с чепици....ама требе да се внимава, hahaha hahaha hahaha че така се забременява.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт