ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 673
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
bowuu  bouquet
Видех те ли го и Али какъв поглед вади,ако е нов Филм ,то тогава ревльо е понучил нещо от Есмер и доста добре го прилага hahaha hahahaБраво Joy

# 181
Тони, ето епизод от филма на твоето момче: Es-Es 6 Bölüm 1

# 182
  • Варна
 newsm78 newsm78 newsm78 колко снимки излязоха на предния ми пост???  #Crazy Sick newsm78 newsm78 моя лаптоп ли ми крои номера?? #2gunfire #2gunfire

# 183
Мамита   Joy Joy Joy КАто му сложиш едни емоутикони и как звучи,а ?

Ании, ще оплакна окото сега веднага ,че както казах и на Зизу " гледам и му се радвам "  hahaha hahaha hahaha smile3534  hahaha hahaha hahaha hahaha Та да се порадвам още малко ....  hahaha

Бризче -  3 ,ама имай предвид,че математиката хич не ми е силата

# 184
Бризче не се притеснявай ,ще пия двойна доза hahaha Joy Joy
таз вечер станъх Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesразноокава Есмер ме гледа жалостиво от монитора,а пък Али със новото си амплоа/на страшен мъж/ ми дойде във повече #Crazy #Crazy

# 185

Але/хехе,почти като Али/ Есмерита, някой беше казал, че гохаресва като не се усмихва...май е бил прав  Mr. Green Mr. Green
 Този филм Маскен бал ли се нарича  newsm78

# 186
newsm78 newsm78 newsm78 колко снимки излязоха на предния ми пост???  #Crazy Sick newsm78 newsm78 моя лаптоп ли ми крои номера?? #2gunfire #2gunfire
Бризче от какво се притесняваш колкото повече,толкоз по добре  Hug newsm51 newsm44

# 187
  • Варна
е повторих ги- карай- я сега да видя де зяпате Алито newsm78

# 188

Ето един гугъл превод , инфо за сериала . ЪЪЪ или игрален.

Относно Серия маскен бал;
Али Cemal, управляващата партия народни представители, богат бизнесмен. Има много групи по интереси и отношения, включително и семейството, никой не го знае.

Също така не искам да се намесва със страх или дори не знаят. Един ден, за да научат истината и Зейнеп дъщеря ще промени хода на събитията.

Бурак Hakki: Тази серия от филми за redettim оферти!

* Това е обратната последователност за филма проекта, който правилно?

-Вярно е, че е важно, че съдържанието на проекта. Хареса ми историята на работа и още в този бизнес съм избрал да вземе участие. Други приятели като "задължително игрален филм ще дръпнете" Аз имам никакъв случай.

* Серия повече гарантирана работа, мислиш ли?

- Кино също финансова гаранция ... Ако се вгледате в едно и също ... В действителност те са доста "Dudaktan Kalbe" Исках да си починете след една година. Въпреки че други предложения също идват след "маскен бал" Исках да се присъединят към екипа.

# 189
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm20 smile3524 newsm46  Лекаа

# 190
Този филм Маскен бал ли се нарича  Така го писа Ани newsm78
Мамита да не се осмихва,ама и да не реве инак хубаво момче Blush
Кът гледа страшно е готин Close Алито де

# 191
  • Варна
е повторих ги- карай- я сега да видя де зяпате Алито newsm78

това снощи го зяпах в един турски форум с мноооооого снимки

# 192
Есмерита, да, филма се казва " Маскен бал " !

# 193
 smile3507
Ани благодарско за превода  bouquet
Бризче запазвам си правото за многото снимки ама утре да ги нищим Naughty Stop
Лека нощ Ви желая Blush

# 194

Общи условия

Активация на акаунт