ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 615
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
и друго недоразумение-Роза с къв акъл уж се обърка че той е синът й, че той е поне 4-5г. по-голям, нема начин той да е детето което търси, нищо че носи Кръста, ма айде, то ясно, много й е пекло слънцето на Аблата hahaha hahaha

Зизкеее, а за латиното-мани, то това живо наказание-като фърлим едно око, чак и Бурак мислим да го номинирам за добра актьорска игра на фона на ония #Crazy #Crazy

И ма Галке той младееее затова се объркА госпожа Роза Peace
А и ми е много интересно защо така се госпожосват и господиносват. Госпожа Роза, Госпожа  Айлин и т.н. че то може да има 100 Рози и Айлини Thinking Тука при нас е г-жа Петрова, Г-жа Иванова да се знае...и в действителност ли е така Thinking
Ми тя не му е проверила ЕГН-то,пък г-жа и г-н -те така си се обръщат един към друг и в реалния живот,като нашите как Пена и баба Гицка,но наистина изразяват уважение и почит било към възрастта,било към ранга на другия.

# 391
  • София
Чили, и аз се това да питам-направи ми впечатление още от1001 Нощ newsm78 newsm78
се едно на мен да ми викат г-жа Галя Thinking
и аз се чудех дали е нормално да се госпожосват и господинясват на малки имена, а не на фамилии newsm78 newsm78

Зизке, значи викаш новия на Сару е бил хубав филма Thinking
нали Редемка рече че може линк ли нещо такова да даде, а дано да можем да го киризим Flutter Flutter
Чили, че младее у първите серии нашичкия, младее, ма чак пък толкоз, г-жа Розе шеше да му се обеси и она на врата hahaha hahaha нали даже Бахарито го ревнуваше от нея Joy Joy Joy Joy

# 392
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехоооо, къде сте ??? Crossing Arms
Малеее, само на балкона седите.... #Cussing out
Ама нали съм Ви пИрИятелка...са че Ви светнем според мен за кво иде реч у новия филм.... Thinking

Тоз нашия излиза от панделата...има по малък брат.. Flutter
Пък май пак е замесена мафията...има там некъв персонаж дето му бърка под лъжичката.... ooooh!
пак има стрелби...нашия пак е яхнал патлаците...и сигурно за тва че замине за САЩ... Naughty
А главната геройня май адвокат или прокурор го раздава...та сигурно за тва че се стъкми интрига между двамата...и може да пламне лИбоффф.. Crazy
ама тоя път дано е по така...се пак действието се развива у САЩ... Heart Eyes
Требе некой да преведе поне резюмето... Naughty
Егати...тва информационно затъмнение ме убива ...почвам да учим турски вече.... #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 16:15 от zizu_70

# 393
Благодаря,Зизу пристигна-а-а-а-а-а!Ми откъде я намери толкоз голяма панделка,мила?Пък жената от колетното не искаше да го пуска.Не бил проверен,да останел да пренощува и утре да съм си го приберяла! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз го докарах на поглед като Емер.Сега разбрах какво му е на душата! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 394
Здравейте и от мен! Зизка за кой нов филм си коментираш, че не схванах?
 galia2007 защо си мислиш, че Роза знае на колко години е Кръстоносеца в първите серии?
 А Бахар сматам, че се държеше така със Саруханчо защото имаха интимна връзка и може би защото е дъщеря на Сюлейман

# 395
Аз сама си коментирам новия филм на Сару дет почва на 30-ти "Ново начало"
Кръстоносеца там се е пренесъл ...само дето беше със синя риза и костум ... Laughing Laughing Laughing

# 396
Повтарям се ,но да затвърдя-случайно попаднах на 1001 нощ и много ми хареса превода на български,изключително професионално и художествено бяха използвани думите и фразите от езика ни и се зачудих дали техните диалози са такива и нашите ги превеждат дословно,но така или иначе гледах филма.
Нямаше ги безумните "да ти го ....","майната ти " и т.н.т.Гледаш един филм и му се наслаждаваш,няма я  ненужната агресия и противопоставяне на всяка цена.

# 397
Ехоооо, къде сте ??? Crossing Arms
Малеее, само на балкона седите.... #Cussing out
Ама нали съм Ви пИрИятелка...са че Ви светнем според мен за кво иде реч у новия филм.... Thinking

Тоз нашия излиза от панделата...има по малък брат.. Flutter
Пък май пак е замесена мафията...има там некъв персонаж дето му бърка под лъжичката.... ooooh!
пак има стрелби...нашия пак е яхнал патлаците...и сигурно за тва че замине за САЩ... Naughty
А главната геройня май адвокат или прокурор го раздава...та сигурно за тва че се стъкми интрига между двамата...и може да пламне лИбоффф.. Crazy
ама тоя път дано е по така...се пак действието се развива у САЩ... Heart Eyes
Требе некой да преведе поне резюмето... Naughty
Егати...тва информационно затъмнение ме убива ...почвам да учим турски вече.... #Cussing out #Cussing out

Вече ми стана ясно за кой филм си "редиш" ти от 30 ли ще можем да го гледаме?
Предлагам да платим на някой да ни го преведе иначе само ще броим колко копчета на Саруто са разкопчани Laughing

# 398
Еееее, ИЗВИНЯВАМ се за СПАМА... bowuu bowuu bowuu...мислех си, че ви интересува...няколко дни се коментира и за тва и аз Заспамих.... bowuu bowuu bowuu
Но СПОКО нема да коментирам повече СПАМА.... Naughty Naughty Naughty

# 399
Изгубени години в първите 20 серии ми хареса повече отколкото към края, дали заради необмислените действия на сценаристите, или заради предстоящата раздяла със Саруто.....незнам?
 Rolling Eyes

# 400
Аз сама си коментирам новия филм на Сару дет почва на 30-ти "Ново начало"
Кръстоносеца там се е пренесъл ...само дето беше със синя риза и костум ... Laughing Laughing Laughing
Дали няма да го има по други канали със субтитри на английски,все някой ще вдене нещо.

# 401
Еееее, ИЗВИНЯВАМ се за СПАМА... bowuu bowuu bowuu...мислех си, че ви интересува...няколко дни се коментира и за тва и аз Заспамих.... bowuu bowuu bowuu
Но СПОКО нема да коментирам повече СПАМА.... Naughty Naughty Naughty

Аз нямам нищо против колкото повече за Саруто толкова по-добре Laughing

# 402
Зизу,откъде го гледаш,признавай и ние да се наредим до теб Naughty Laughing Peace

# 403
Изглежда си останахме само тринките smile3501

# 404
Зизу,откъде го гледаш,признавай и ние да се наредим до теб Naughty Laughing Peace
Ооооо, нема да кажа..нали сама си "редим"...прайм СПАМ....некви неща...нема да отегчавам аудиторията..... Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт