ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Изглежда си останахме само тринките smile3501
И кво от тва...??? Laughing Те и трима може да си говорат ...не е нужно да са 23 души...стига да има за кво да си лафат.... hahaha

# 406
Зизу,откъде го гледаш,признавай и ние да се наредим до теб Naughty Laughing Peace
Ооооо, нема да кажа..нали сама си "редим"...прайм СПАМ....некви неща...нема да отегчавам аудиторията..... Naughty Naughty Naughty

newsm17 newsm17 newsm17 newsm51  love001

# 407
Тва е само фрагмент....ама кат влезеш има още 2 клипа  Laughing Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=zd8I0UGglb8

# 408
Ненадминат е....Холивуд много хляб има да изяде ...
Абе в първа серия нещо не ми стана ясно...защо Сюлейман отмени убийството на Назлъ Thinking Както напираше "Убий я та убий я" и изведнъж стоп newsm78 Аз тогава още запитах да не би и дъртия да е от ДС ама както разбрахме вече - нема такова нещо...следователно отново аблите са яли нещо развалено Mr. Green Joy
Да не привлича допълнително вниманието на полицията.

# 409
  • Варна
Мале-е-е-ей Зизу,само двете сме.Ти поне Мурат ти е на линия,пък аз само се заявявам,заявявам и надявам на Юмит,ама не-няма го!!!Поне някоя снимка ми изровете за успокоение на душата.
Отивам да ровя за хотел"Роза",че като тръгнем към Истамбул може там да се настаним.Ако съществува реално. Laughing Laughing Laughing

сакън не рови #Crazy ша прая ризирвация в Сарухан-хотел!!!!! Казаха ми чи у ристуранта саму БОЛАХЕНК свиркали. Не ща у розиния- него ша идим само да го изкиризим, да не го пропущим, чи може и някой от наште хора да видим там  newsm78

# 410
  • Варна
и друго недоразумение-Роза с къв акъл уж се обърка че той е синът й, че той е поне 4-5г. по-голям, нема начин той да е детето което търси, нищо че носи Кръста, ма айде, то ясно, много й е пекло слънцето на Аблата hahaha hahaha

Зизкеее, а за латиното-мани, то това живо наказание-като фърлим едно око, чак и Бурак мислим да го номинирам за добра актьорска игра на фона на ония #Crazy #Crazy

И ма Галке той младееее затова се объркА госпожа Роза Peace
А и ми е много интересно защо така се госпожосват и господиносват. Госпожа Роза, Госпожа  Айлин и т.н. че то може да има 100 Рози и Айлини Thinking Тука при нас е г-жа Петрова, Г-жа Иванова да се знае...и в действителност ли е така Thinking

в действителност е така на малко име и добавка ханъм и бей  Rolling Eyes

# 411
Мале-е-е-ей Зизу,само двете сме.Ти поне Мурат ти е на линия,пък аз само се заявявам,заявявам и надявам на Юмит,ама не-няма го!!!Поне някоя снимка ми изровете за успокоение на душата.
Отивам да ровя за хотел"Роза",че като тръгнем към Истамбул може там да се настаним.Ако съществува реално. Laughing Laughing Laughing

сакън не рови #Crazy ша прая ризирвация в Сарухан-хотел!!!!! Казаха ми чи у ристуранта саму БОЛАХЕНК свиркали. Не ща у розиния- него ша идим само да го изкиризим, да не го пропущим, чи може и някой от наште хора да видим там  newsm78
Да си жива и здрава Бризче, newsm20 newsm20.Сега спокойно ще се отдам на изучаването на езика.И спокойно ще дочакам пролетта.

# 412
Зизу,откъде го гледаш,признавай и ние да се наредим до теб Naughty Laughing Peace
Ооооо, нема да кажа..нали сама си "редим"...прайм СПАМ....некви неща...нема да отегчавам аудиторията..... Naughty Naughty Naughty
А  искаш ли да ти пратя Али и Ендер да ти пожелаят лека нощ?Ще си осъмнеш будна да знайш.
Не -е-е-е -е ти ми прати Мурат,безкрайно съм ти задължена.  bouquet  bouquet  bouquet

# 413
  • Варна
Еееее, ИЗВИНЯВАМ се за СПАМА... bowuu bowuu bowuu...мислех си, че ви интересува...няколко дни се коментира и за тва и аз Заспамих.... bowuu bowuu bowuu
Но СПОКО нема да коментирам повече СПАМА.... Naughty Naughty Naughty

спам, не спам- това са новините за нашия човек, че то всички откакто е свършил нашия филм си спамим по мъничко- давай, новините са интересни, че иначе трябва нова тема- Сарухан Хюнел да се казва иначе не виждам как няма да спамим

# 414
  • Варна

Да си жива и здрава Бризче, newsm20 newsm20.Сега спокойно ще се отдам на изучаването на езика.И спокойно ще дочакам пролетта.

ти пък сега  newsm78 ама да не вземеш докато го учиш езика да не влизаш тук при нас  #2gunfire че и чак до пролетта newsm78

# 415
Сетих се и друго,актьора си признава,че е отслабнал 16 кг под наблюдение на диетолог,но няма разни PR  изказвания-то фитнес,то усилени тренировки.Реално си казва-слабеех,слабеех и толкоз.Те затова и все с дълъг ръкав го спрятаха-Като искам ще си гледам Брат Пит в "Троя".
Пък и загадъчното винаги е по желано. smile3508 smile3508 newsm08 smile3508

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 21:07 от titikaka kilimanjaro

# 416
Тити , немой така да говориш за Сару...аз мислим че физиката си му е арна... Crazy
Я да ми падне...па ми е много зор...ква му е физиката.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Че го отнесем кат партийно знаме на Първомайска манифестация.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 417
А-а-а-а newsm78 newsm78 newsm78 сега издирвам литературата.Гледам  ПУ и СУ имат тюркология във филологиите си,сигурно ще имат учебници за начинаещи.Че то дълга зима се задава,да се не успим като Мурат/той сега у къщи фърака, като тасманийския дявол/.Ей на счупи втора чиния.Ма Зизу ,той ти потрошил покъщнината бе жена.Тц ,тц,тц!

# 418
А-а-а-а newsm78 newsm78 newsm78 сега издирвам литературата.Гледам  ПУ и СУ имат тюркология във филологиите си,сигурно ще имат учебници за начинаещи.Че то дълга зима се задава,да се не успим като Мурат/той сега у къщи фърака, като тасманийския дявол/.Ей на счупи втора чиния.Ма Зизу ,той ти потрошил покъщнината бе жена.Тц ,тц,тц!
Титиии, пратих ти ЮМИТ...не МУРАТ...я още Мурат го не давам на никой... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Ама щом и Юмит се справя с домакинството...много се радвам за тебе... Mr. Green Mr. Green
Юмит троши щото се не е занимавал с домакинска работа...он си е по бизнеса...ама ти земи па го научи момчето...и нема да троши толко много... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419
Тити , немой така да говориш за Сару...аз мислим че физиката си му е арна... Crazy
Я да ми падне...па ми е много зор...ква му е физиката.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Че го отнесем кат партийно знаме на Първомайска манифестация.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Зизу,може и да няма физика,но го е докарал на флуиди и сексапил,а на бялото не може да кажеш черно.Пък и в такива случаи по е важно сетивно - smile3508 smile3508обонятелното усещане и некои други неща.Затова и казах,че е много стойностен,не се напъва да бъде всичко, на всяка цена -като за еталон.И образа който му изградиха е съобразен с тези му  достойнства и умения.За визуалния ефект от появяването му няма да говорим-затова в темата тук е такава навалица.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 21:10 от titikaka kilimanjaro

Общи условия

Активация на акаунт