ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 613
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
А-а-а-а newsm78 newsm78 newsm78 сега издирвам литературата.Гледам  ПУ и СУ имат тюркология във филологиите си,сигурно ще имат учебници за начинаещи.Че то дълга зима се задава,да се не успим като Мурат/той сега у къщи фърака, като тасманийския дявол/.Ей на счупи втора чиния.Ма Зизу ,той ти потрошил покъщнината бе жена.Тц ,тц,тц!
Титиии, пратих ти ЮМИТ...не МУРАТ...я още Мурат го не давам на никой... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Ама щом и Юмит се справя с домакинството...много се радвам за тебе... Mr. Green Mr. Green
Юмит троши щото се не е занимавал с домакинска работа...он си е по бизнеса...ама ти земи па го научи момчето...и нема да троши толко много... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Боже,Зизу,ми така го беше опаковала ,че не го видях добре в лицето,взех го ,пуснах го в кухнята и хукнах към форума.Ей сега ще му подобря дисциплината.Не смеех да му се обадя да се не разсърди нещо. Naughty Naughty Naughty

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А-а-а-а newsm78 newsm78 newsm78 сега издирвам литературата.Гледам  ПУ и СУ имат тюркология във филологиите си,сигурно ще имат учебници за начинаещи.Че то дълга зима се задава,да се не успим като Мурат/той сега у къщи фърака, като тасманийския дявол/.Ей на счупи втора чиния.Ма Зизу ,той ти потрошил покъщнината бе жена.Тц ,тц,тц!
Титиии, пратих ти ЮМИТ...не МУРАТ...я още Мурат го не давам на никой... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Ама щом и Юмит се справя с домакинството...много се радвам за тебе... Mr. Green Mr. Green
Юмит троши щото се не е занимавал с домакинска работа...он си е по бизнеса...ама ти земи па го научи момчето...и нема да троши толко много... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Боже,Зизу,ми така го беше опаковала ,че не го видях добре в лицето,взех го ,пуснах го в кухнята и хукнах към форума.Ей сега ще му подобря дисциплината.Не смеех да му се обадя да се не разсърди нещо. Naughty Naughty Naughty
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако не скиваш...тури си очили... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 422
Момичета, ето ме и мен.   bouquet

Преинсталирах, но първата инсталация ми запецна и се наложи да повторя.  Mr. Green
Отидох да се изкажа първо у темата " Да върнеш времето назад " и сега съм тук. Започвам да Ви чета назад и ще коментирам.
Остават още 5 дена до новия филм.
Flutter

# 423
Виждам кат сурикат,ама нали имах спор с жената от багажното #Crazy #Crazy #Crazy пък и си го познах по панделката,грабнах го ,метнах го в колата и набързо му обясних кво да прай и го пуснах да щъка в кухнята. Mr. Green Mr. Green

# 424
Абе мацки,аз ли не стоплям нещо newsm78 де ще го дават това "Ново начало"?
Четох четох и нищо не разбрах,да ме светне някой моля Praynig

# 425
vili_mil ще качват епизодите в You Tube, за съжаление няма да са преведени.  Cry

# 426
Абе мацки,аз ли не стоплям нещо newsm78 де ще го дават това "Ново начало"?
Четох четох и нищо не разбрах,да ме светне някой моля Praynig
Ще го дават ,но по турската телевизия и в момента се издирват доброволци да го качат на удобно за нас място,че да го гледаме и ние и филантропи да ни го преведат. Praynig Praynig Praynig

# 427
Ани,Тити-благодаря.Викам да нее по нашите тв и да не съм разбрала.

# 428
Зизка, благодаря ти мило при първа възможност ще вляза да видя, а сега пак ме чакат домашните задължения  bouquet

# 429
Ани,Тити-благодаря.Викам да нее по нашите тв и да не съм разбрала.
То ,ако беше по нашата досега 5 теми само за рекламата да сме изписали. bowuu bowuu

# 430
Добър вечер ,момичета! Преди няколко дена бяхте дали линк на някаква серия със
Сарухан и една руса мацка. Някоя от Вас, спомня ли си от кой филм беше сцената по боксерки.

# 431
От Aynalı Tahir където играе Фокс Екрем.

# 432
От Aynalı Tahir където играе Фокс Екрем.

коя серия-има 149

# 433
# 434
Ехооо, къде сте... ?

Общи условия

Активация на акаунт