ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 465

И аз съм тук, момичета...малко закъснявам тези дни Hug

Яя, да ви напиша нещо, да се поразсъните  Mr. Green

# 466
Зизкеее, са ти фанах тънката мисъл-у новия филм Сару е Мурат, ти затва си гепи Мурат, да тренираш на сухо как викат плувците hahaha hahaha hahaha hahaha
а на нас тука пробутваш некакви Юмити неумити, Мемети и т.н
хитра си ти лисица hahaha hahaha hahaha hahaha нема да си оставиш магарето у калта hahaha hahaha hahaha

Право рече Чилито-огледахме го Сару отвсекъде-където се види-нищо не виси и стрии нема, така че повредата не е у нашия телевизор bowuu bowuu
Моля,моля Юмит като ми го прати Зизу ухаеше на" А мен" на Тиери Мюглер ,беше си измил зъбите и се усмихваше безметежно. newsm48 newsm08 smile3521Ма на заради ка,к Сийка не го докарахме до интелектуален разговор т. е не обсъдихме произведенията на Шекспир,Кафка и Спок за да открием общото в творбите им.То не остана време и кръчмите в Истамбул да обсъдим,но нищо щастието винаги ни дебне зад ъгъла Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 467
Зизкеее, са ти фанах тънката мисъл-у новия филм Сару е Мурат, ти затва си гепи Мурат, да тренираш на сухо как викат плувците hahaha hahaha hahaha hahaha
хитра си ти лисица hahaha hahaha hahaha hahaha нема да си оставиш магарето у калта hahaha hahaha hahaha

Ааа де бил ключа за палатката видиш ли значиии Thinking Зизуууу страшна си ей, Фърляш прах и кИфтета в очите и ний лаааапме мухите:thinking:

# 468
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ааа де бил ключа за палатката видиш ли значиии Thinking Зизуууу страшна си ей, Фърляш прах и кИфтета в очите и ний лаааапме мухите:thinking:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 469
  • София
те тва е, уредихте се вие, а питате ли ме мен с Кенан, положението е отчайващо, направо Тец си имам у нас, може Солено море да си развъдим #Crazy #Crazy
откак Алито е на топло, съвсем го вапцах #Crazy
Зизке, дръж здраво таз връзка дет може да ни превежда, обещавай мило и драго пък после ше му мислим Joy Joy
Как нема да е огИн новия му филм-щом Аблата не е сценарист и режисьор, па и в хАмериката е снимам може да удариме келепира hahaha hahaha hahaha

# 470

Ново начало /със Saruhan/

Видяхме го на "стената"
 повталил е пак снагата Laughing
 А дали напуснал е страната,
 а с нея и Нашата/Аблата/  newsm78
  Поел ли е по трудния път
  на емигрантския живот  ooooh!
  и коя ли ще е туk жената,
  която ще стопли му душата  newsm78
 Във този филм Мурат е той
 добър ли, зъл ли е този герой  ooooh!
 дали интригата е тук добра
 само такава приляга на неговата игра Naughty
  И три сестри видяхме тука,
  но само една ще има сполука  Thinking
  със Нашия герой любим,
  да направи филма незабравим  bowuu

# 471
Титиии, ти с Юмит лекинко минаваш ...по отношение на кака Сийка... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тва ако ти пратим Мурат...че се туриш у преразход... Money Money Money...оназ кака ти че ти опразни сите запаси....и у мазето може да се навре....лелелелеле...замина ти зимнината... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 472
Аз да питам:в"Листопад"Тоз момък дето играе кофти младежа , не е ли на Ани човека“демек малкия Мехмет"? newsm78 newsm78 newsm78

# 473
те тва е, уредихте се вие, а питате ли ме мен с Кенан, положението е отчайващо, направо Тец си имам у нас, може Солено море да си развъдим #Crazy #Crazy
откак Алито е на топло, съвсем го вапцах #Crazy
Зизке, дръж здраво таз връзка дет може да ни превежда, обещавай мило и драго пък после ше му мислим Joy Joy
Как нема да е огИн новия му филм-щом Аблата не е сценарист и режисьор, па и в хАмериката е снимам може да удариме келепира hahaha hahaha hahaha
Галкеее мене ми се види че ще има яко SEX и организми...лелелелле.... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 474

Малее, ни кюфтета видох Sick, ни се мярна някой да помага у къщи, ни умит, ни неумит ....че и вода нямахме днес Mr. Green 
 Ейй, къде е равенството тук  newsm78 newsm78 newsm78

# 475
Споко,Галка ,дай координати ще коптем ямка дълбока -397 метра и ей на второ"Ям ха-Мелах",курдисваме Али край него да рони сълзи и развиваме балнео туризим,SPA\SANO PER AQUA\процедури,няма се да си набутана я! Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 476
Споко,Галка ,дай координати ще коптем ямка дълбока -397 метра и ей на второ"Ям ха-Мелах",курдисваме Али край него да рони сълзи и развиваме балнео туризим,SPA\SANO PER AQUA\процедури,няма се да си набутана я! Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И Сару пристига ...мениджър....на СПАхотеля...он е с опит .... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 477
Титиии, ти с Юмит лекинко минаваш ...по отношение на кака Сийка... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тва ако ти пратим Мурат...че се туриш у преразход... Money Money Money...оназ кака ти че ти опразни сите запаси....и у мазето може да се навре....лелелелеле...замина ти зимнината... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нема страшно Зизу,нямам грам село и нищо в мазето освен тенис ракети,пък и моя мъж не щя хъски да му не изрови райграса дорде търси ракията,но Мурат ще го хързулнем на комшийката да и дойде акъла.За поука един вид:Внимавай какво си пожелаваш от живота за да не го получиш. Joy Joy Joy

# 478
  • София
И Сару пристига ...мениджър....на СПАхотеля...он е с опит .... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08
newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
ше ме уморите вие по нощите, комшиите отдолу вече не ми говорят Blush Blush Blush

Мамитаа, страхотно е newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

Зизкеее, туй за секса, от де ги вадиш тез заключения, то верно че надеждата умирга последна, ма да не би да имаш връзка с онези от Наса, да са ти пратили сателитни снимки, или понеже Аблата не е ортак на туй да се надяваме Wink Wink Wink Wink

# 479
То е логично...мани са кат са му развързани юздите...лелелеле...требе да разцепи мрака... tooth tooth tooth tooth tooth
Ти не забелеза ли че Кръстоносеца се е върнал на екран....ама без аблата.... luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

Общи условия

Активация на акаунт