От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 722
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Благодарности за темата! Hug
Имам писмо от Алмуз, поръчката ми от Маталан е в Б-я, утре или вдугиден ще си я получа! Peace

# 16
Записва се в темата. Танче,   bouquet

# 17
# 18
Танче, благодаря за темичката  bouquet

# 19
  • Варна
Deals-4-you-uk2
Има доставка и до БГ но е безбожна. Аз купих чанта кенгуру за 9.99 с безплатна доставка до адреса на Изили, и 2 лири до в къщи.

# 20
# 21
  • Sofia
Момичета, срещали ли сте сайт с хубави палта. Също така как си намирате точните размери за връхни дрехи?

# 22
  • Sofia
Флаш, мерси, а хубава ли е в действителност и вътре достатъчно прегради ли има, че от снимките никак не става ясно.
Аз калинката харесвам много, но нещо вече не я намирам в ибей.

# 23
Кои още остана без поръчка от ММ Директ през Римини? 3 поръчки са се загубили,моята е едната Cry Cry Cry
от 02.11.....

# 24
chocha, щом е свикнала на обикновен компютър детски лаптоп няма да я изненада или да задъжи вниманието й.
Синът ми има оранжавия лаптоп на Барт за възраст 3-7 години с 40 програми от Метро. В момента активно ползваме само първа - натискаш буква и компа казва буквата, после дума , която започва с нея по букви и след това цялата дума и показва картинката й, доста опростена.  Има програми /особено в смятането/, където на малкото екранче не можеш да различиш какво ти показва. Лично аз очаквах повече.

# 25
Моля за размер на стелката на дамски ботуш Кларкс номер 38 и или 39,че съм в голяма чуденка кой размер да си поръчам! newsm78 Peace

# 26
Момичета, срещали ли сте сайт с хубави палта. Също така как си намирате точните размери за връхни дрехи?
Аз също си  търся палто исе спрях на това http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/coats-and-jackets … 9,default,pd.html някой ако има такова ще ми каже ли отговарят ли си на номерата?

# 27
Златна си Танче  bouquet
Къде ще си харчим парите ако не си ти не знам Laughing

# 28
# 29
Благодарности за темата! Hug
Имам писмо от Алмуз, поръчката ми от Маталан е в Б-я, утре или вдугиден ще си я получа! Peace
за колко дни дойде и с бг карта ли плати newsm78

Общи условия

Активация на акаунт