От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 59 421
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там на юг...
Реших, че най-вероятно ще ги продавам . Мога и да ги заменя. Вече ги пуснах в блога на Танчето, но бях срещала тук линк и към един аукцион. Може ли някой да ми помогне с линка към аукциона, плс  Praynig Praynig Praynig

# 421
Ето, заповядай  Peace

http://www.mama-bay.com/  

Малко регистрирани потребители има, но пък не се знае, пробвай  Peace

ПП: Пробвай и в продавалника

# 422
  • Някъде там на юг...
Мерси Руми   bouquet

Открих го малко преди теб  Simple Smile Пуснала съм ги и там, и в продавалника  Simple Smile

# 423
  • София
Вижте какъв мейл получих от Габко

Поради настъпващите празници, се преустановява приемането на поръчки влизащо в сила от 04.12.2009 г.

Остава в сила приемането на ваши пратки на адреса в Лондон.

Последен курс за тази година 20.12.2009 г.

С уважение

Екипа на Gab_Co

Така че ако някой иска да поръчва от тях днес е последния ден.

# 424
  • София
Здравейте,
имам проблем с плащането в New Look. Два пъти се опитвам да направя поръчка от две различни карти, но ми връщат отговор, че плащането не е извършено. Само че в картата ми парите липсват. Ходих до банката от там ми казват, че не виждат никакви движения по сметката, а на банкомат ги виждам плащанията. Моля кажете ми до колко дни парите седят блокирани Praynig Praynig.От двете поръчки вече съм вътре 140 лв. Писах на New Look от там ми отговориха, че пари не са ми взимали #Crazy

# 425
Здравейте,
имам проблем с плащането в New Look. Два пъти се опитвам да направя поръчка от две различни карти, но ми връщат отговор, че плащането не е извършено. Само че в картата ми парите липсват. Ходих до банката от там ми казват, че не виждат никакви движения по сметката, а на банкомат ги виждам плащанията. Моля кажете ми до колко дни парите седят блокирани Praynig Praynig.От двете поръчки вече съм вътре 140 лв. Писах на New Look от там ми отговориха, че пари не са ми взимали #Crazy

Oбади се в картовия отдел, на номера , който е на гърба на картата . В банката не виждат блокираните пари , освен ако не ги накараш те да се обадят в карт. отдел.

Колко време ще стоят блокирани парите зависи от политиката на банката . При ПИБ стоят блокирани 14 дни , при други - 30 дни .

# 426
  • София
Здравейте,

Oбади се в картовия отдел, на номера , който е на гърба на картата . В банката не виждат блокираните пари , освен ако не ги накараш те да се обадят в карт. отдел.

Колко време ще стоят блокирани парите зависи от политиката на банката . При ПИБ стоят блокирани 14 дни , при други - 30 дни .
Благодаря ти много  bouquet

# 427
За първи път правя поръчка от ММДирект.Кога я изпращат долу-горе,да знам дали ще хвана курсовете на габко?

# 428
  • София
До zvanche, Bella Slava, Courage, Moni Barbaroni : поръчката от Маталан пуснах вчера. Габко току-що ми казаха, че са ги поръчали нещата, но имали проблеми с пощата да ми пратят мейл. Понеже точните кг ще се знаят , след като пристигне на англ. им адрес незнам как да сметнем доставката от 1.2 лири/кг. (това може да обсъдим на лични). Хубавото е , че има коледна промоция за безплатна доставка в Англия, така че няма да плащаме 3.95  Hug

# 429
  • В мечтите
До zvanche, Bella Slava, Courage, Moni Barbaroni : поръчката от Маталан пуснах вчера. Габко току-що ми казаха, че са ги поръчали нещата, но имали проблеми с пощата да ми пратят мейл. Понеже точните кг ще се знаят , след като пристигне на англ. им адрес незнам как да сметнем доставката от 1.2 лири/кг. (това може да обсъдим на лични). Хубавото е , че има коледна промоция за безплатна доставка в Англия, така че няма да плащаме 3.95  Hug
Mr. Green добре звучи,чакам си ги с нетърпение

# 430
  • софия
Аз предлагам ти въобще да не се пишеш в доставката от 1.2. Занимаваш се с организацията  Peace Като дойде пакета и се разпределят нещата ще се разпредели доставката+твоята, а преди това да ти дадем пари за поръчаните неща?

# 431
браво на тази фирма,мн бързо са действали с поръчката,а аз пуснах на изили поръчката си на 21.11 те ми пишат на 25.11 че някои неща били изчерпани,ами като са се мотали 5 дни как няма да се  изчерпят,затова ме е яд също но както и да е

# 432
  • София
Звънче, писах ти и ще кажа същото и на другите. Няма проблем за организацията, всичко мина точно  Peace

# 433
  • Балчи-Варна
момичета,може ли да ми кажете от Next има ли доставка до българия и колко е тя

# 434
момичета,може ли да ми кажете от Next има ли доставка до българия и колко е тя

няма доставка, не може да се плаща с български карти.

Общи условия

Активация на акаунт