От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 805
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Момичета за колко време пристига пратка с Емпреса.Поръчката е то Амазон

# 571
  • В мечтите
Valeria   ботушките са супеер със здраве да си ги носиш  Wink

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 18:07 от Bella Slava

# 572
Танчето, благодаря ти мила! Peace

# 573
аз днес си получих пратката от Теско ,пантофки,блузки,дънки 2-3год.
 направена от Stryper  и тук да и Благодаря,че е толкова мила Hug

# 574
Zдравейte,

прочетох в един от постовете (на Танчето, мисля), че си е поръчала телефон pay as you go. Трябва ли да се впишат лични данни и чрез посредник когато се поръчва? Да си призная, не ми е много ясна схемата на този вид тарифа, а намерих някои добри цени в специализирани сайтове за GSM-и. Например:

http://www.rightmobilephone.co.uk/Compare-PAYG_Nokia-5530-Illuvi … ay-As-You-Go.html

Пиша в темата, а не на ЛС, защото предполагам, че и други се интересуват.

# 575
Zдравейte,

прочетох в един от постовете (на Танчето, мисля), че си е поръчала телефон pay as you go. Трябва ли да се впишат лични данни и чрез посредник когато се поръчва? Да си призная, не ми е много ясна схемата на този вид тарифа, а намерих някои добри цени в специализирани сайтове за GSM-и. Например:

http://www.rightmobilephone.co.uk/Compare-PAYG_Nokia-5530-Illuvi … ay-As-You-Go.html

Не съм давала лични данни, име и телефон само съм си дала във формата за поръчка на посредника.  Peace

# 576
Благодаря за отговора, Танче   bouquet

Т.е. ти попълни форма за поръчка, а те поръчаха и платиха? Извинявам се ако задавам излишен въпрос, но до сега съм ползвала посредници само за транспорта, не и за поръчката.

# 577

Опитай преди да си избереш телефон да го сложиш в кошницата все едно го купуваш. Аз като си търсих телефон постоянно попадах на подменени телефони на последна стъпка. Например, харесах си sony ericsson sakura. Виждам, че го предлагат на много добра цена. Слагам го в кошницата и пробвам да го купя и тогава ми дава, че на тази цена мога да купя пак sony ericsson, но друг модел и цвят.

# 578
Благодаря за отговора, Танче   bouquet

Т.е. ти попълни форма за поръчка, а те поръчаха и платиха? Извинявам се ако задавам излишен въпрос, но до сега съм ползвала посредници само за транспорта, не и за поръчката.

Да, точно така.  Peace

# 579
  • София
от няколко дни ми прави впечатление, че е изчезнала секцията Offers  в сайта на NEXT.
Това означава ли, че в момента има намаление с ограничен достъп само за ВИП клиентите им? newsm78

# 580
Zдравейte,

Не съм давала лични данни, име и телефон само съм си дала във формата за поръчка на посредника.  Peace

Извинявам се за неудобния въпрос, но тези телефони не са ли кодирани и с договори  newsm78 Как по-точно се избира апарата, така щото да може да се позва в БГ?

# 581
Пей ас ю го са като с предплатени карти. Не те обвързват с договор. Тези дето ги дават без пари са с договор. Аз съм взимала от магазин и нямаше проблем да се ползва и с друга карта.

# 582
Благодаря за инфото!   bouquet
Значи можем да потрошим някой лев и тук  Flutter

# 583
  • В мечтите
Момичета, стават ли бг картите за Маталан?Извинявам се, ако е питано връщах се назад но тоо много страници много нещо  Grinning

# 584
Момичета, стават ли бг картите за Маталан?Извинявам се, ако е питано връщах се назад но тоо много страници много нещо  Grinning

Не, не стават.

Общи условия

Активация на акаунт