От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 789
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • В мечтите
Момичета, стават ли бг картите за Маталан?Извинявам се, ако е питано връщах се назад но тоо много страници много нещо  Grinning

Не, не стават.
мерси  Hug

# 586
Момичета, при поръчка на адреса на Гъбката, само транспортът ли се плаща по 1.2 лири на кг (ако аз си платя стоките и доставката до адреса им)? и колко време отнема доставката сега предоледно?
благодаря  Hug

# 587
  • софия
Да, Малейна. Габ-ко, както и Гив, имат курс всяка седмица. Зависи кога ще пристигне пратката ти на английски адрес.

# 588
Звънче, благодаря ти   bouquet
Гъбката нали нямат някакви минимални килограми, защото искам да купя 3 дреболии от Ибей, но са от различни продавачи и ще са 3 малки пакетчета....

# 589
  • софия
Звънче, благодаря ти   bouquet
Гъбката нали нямат някакви минимални килограми, защото искам да купя 3 дреболии от Ибей, но са от различни продавачи и ще са 3 малки пакетчета....
Не, Габко нямат мин. Трябва да ги предупредиш, че ще пращаш нещо при тях и от къде/как ще си го вземеш.

# 590
Някой да е попадал на червени детски ризи ,за момченце?

# 591
нали като го купя, ги уведомявам. А къде да си го взема? Те нали до София доставят, какви други варианти има (извинявай за въпросите, но ще ми е за първи път с тях)?  Hug

# 592
Ето и моите покупки  Party
Детските са от Маталан изцяло - размер 9-12 месеца! За пръв път поръчвам от Маталан - ами, какво да кажа - средна хубост. Не са лоши, не са и нещо особено ... ще видим и като ги изпера, тогава ще мога да кажа по-компетентно мнение. Иначе материите са хубави - 100% памук!
Лигавникът и чорапките са за идващите празници. Музикален лигавник, но пише, че може и да се пере на 40гр. Чорапките са с гумени звездички отдолу, но аз се заблудих и съм поръчала малък размер .... !
Тениската на Ben sherman е убийствена, но не съм си и мислила, че там ще съм разочарована  Peace
Тренчът на RipCurl е много добре. Направо ми заспа с размера  Flutter
Часовникът ще е подарък за племенницата - само го щракнах, не съм го разучавала. Иначе пише, че е водоустойчив, лапма, аларма, таймер - все неща, които на нея ще и влязат в употреба.
Като цяло съм много доволна от доставката  Peace
Само лилави чорапки съм пропуснала да поръчам за лилавите пуловерчета от Маталан, но ще търся от тук!
От тук нататък:

http://fimmel.snimka.bg/hobby/clothes.420608.16300411

# 593
момичета търся часовник найк мъжки-моля предложете ми Rolling Eyes

# 594
# 595
# 596
Аз днес си взех нещата от Маталан.
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Night … trList=Dept,brand
Много е мекичко и хубавко.
Коледната рокличка.(не я намирам, явно се е изчерпала, но за нея се говореше по напред в темата.)Малко е голяма, но пък много хубаво й стои, хубаво пада надолу и много ми хареса. Hug
За мен си взех един сутиен
От ММД си поръчак горнище на Пума.Страхотно е, гледам, че го няма вече в сайта им, явно се е изчерпало.И как няма, беше на смешна цена.
Всичко си поръчах чрез Алмуз.

# 597
Моля ви ако има мамета от Пазарджик които пазаруват нека ми пишат искам и аз да се включа към някоя покупка   bouquet

# 598
Колко ще ми вземе Емпреса за транспорт,само 1.5£ http://cgi.ebay.com/5-LCD-MOTORIZED-CAR-IN-DASH-TV-MONITOR-DVD-P … em3ca6bec5fe#shId ,ще има ли някакви допълнителни разходи понеже е електроника или някакъв % от стойността на стоката

# 599
нали като го купя, ги уведомявам. А къде да си го взема? Те нали до София доставят, какви други варианти има (извинявай за въпросите, но ще ми е за първи път с тях)?  Hug

В София можеш да си вземеш нещата от офиса им или да ти ги доставят до вкъщи срещу 5 лева.

Общи условия

Активация на акаунт