От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 711
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Някой да знае кога ще пристигне буса на Габко от неделя newsm78

щом на sunny9 са й казали че ще си получи поръчката събота или неделя, значи или днес или утре ще пристигне според мен.

# 736
Може ли малко помощ.Размерите на дамските T-Shirts в next на какви Бг размери отговарят?Виждам че започват от 6,8,10,12...

# 737
Ето снимки на нещата, които получих от Аргос.

http://www.album.bg/villi/images/19884966/116967/

От пластелина Плей До взех 2 коплекта за 15 паунда. Според мен промоцията  е страшно изгодна , а комплектът е доста голям и определено много занимателен.
Кутията с чекмедженцата съдържа много неща, идеална е за подарък.Има моливи, пастели, тебешири, флумастери, бои, четка, дунапренени тампони
в различни форми, пластелин и формички.
Количката е разкошна, абсолютно реалистично копие на истинската. Изглежда много здрава и е изключителноманеврена и лесна за бутане.
Бебето е скрито, то ще е за Коледа за малката, изглежда много добре.

# 738
Може ли малко помощ.Размерите на дамските T-Shirts в next на какви Бг размери отговарят?Виждам че започват от 6,8,10,12...

Според мен 6- XS , 8- S, 10-M, 12-L и т.н. Peace

# 739
  • София
количката ми взе акъла,нистин изглежда като истинскат,много готино
Със здраве да си играте с тях Simple Smile

# 740
Ето снимки на нещата, които получих от Аргос.

http://www.album.bg/villi/images/19884966/116967/

От пластелина Плей До взех 2 коплекта за 15 паунда. Според мен промоцията  е страшно изгодна , а комплектът е доста голям и определено много занимателен.
Кутията с чекмедженцата съдържа много неща, идеална е за подарък.Има моливи, пастели, тебешири, флумастери, бои, четка, дунапренени тампони
в различни форми, пластелин и формички.
Количката е разкошна, абсолютно реалистично копие на истинската. Изглежда много здрава и е изключителноманеврена и лесна за бутане.
Бебето е скрито, то ще е за Коледа за малката, изглежда много добре.

Уау, количката е просто уууууууууууникална, със здраве да си я ползвате. Може ли да те помоля за линковете на пластелина, кутията и количката, разбира се Laughing. Благодаря ти предварително, мила! И още нещо - за колко време пристигат нещата от Аргос?

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 05:58 от Алекс 2007

# 741
  • Бургас
Fitzgerald, благодаря много  bouquet Успокои ме, че дори и тук трудно откривам долници, които не са и широки в кръста.
Мама Вили, количката е страхотна, просто разкошна Peace

# 742
имам мейл от Гъбата, че имам пакети в София, които ще ми бъдат пратени днес
твърде вероятно е пристигнал буса

# 743
  • софия
Да. И аз имам мейл от Габко, че в София ще се раздават пакетите от 3 до 6 днес. И вчера ми се обадиха по тел.  Peace Абе, доволна съм си от тях!

# 744
Мама Вили,може ли линк към кутията,просто ми взе акъла?

# 745
Що не казвате, че Кларкса има намаление!  Crazy Ама като всички са спряли да приемат поръчки вече!  Cry

# 746
няма ли някой останал посредник за поръчка от Кларкс

# 747
  • София
ORHIDEA, римини май приемат до утре поръчки.
Аз съм възмутена от разликите в цените. Защо не си актуализират тук цените, ние ли сме най-богатата нация в евросъюза? То примери много, но вижте:
32 паунда = 164 лв

# 748
  • Русе, София
Момичета, откъде мога да видя каква буквичка да поръчам от Кларкс. Знам, че буквите са за ширината на крачето, но има ли някъде размери - как да преценя. Досега не съм поръчвала от Кларкс.

# 749
  • София
Момичета, откъде мога да видя каква буквичка да поръчам от Кларкс. Знам, че буквите са за ширината на крачето, но има ли някъде размери - как да преценя. Досега не съм поръчвала от Кларкс.
Заповядай

Общи условия

Активация на акаунт