От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 714
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Бингъл и сивата рокля е суперска, според мен вземи нея, с болерото и такива обувчици като него й разтърси и ще е най-прекрасната  Hug

# 721
  • Sofia
Ау, Вили добре че мъжът ми не чете темата.  Laughing
Срам не срам на него никога нищо не му поръчвам тъй като все го убеждавам, че е прекалено голям и нищо няма да му стане.  Mr. Green
Страхотни неща си взела, със здраве да си ги носи!  Grinning

Бингъл, благодаря!  Heart Eyes
Останаха ми очите в рокличката и болерото, много са красиви, но не съм сигурна дали могат и с друго да се комбинират, ще станат 3 материи, 3 цвята и ще е прекалено мисля.
Ако пък няма друг вариант, черно боди с дълъг ръкав може и да ти свърши работа, тъй като ръкавчето на бодито е плътно по ръката и няма да стои грозно, а роклята има черни отенъци.  Grinning
Със здраве да си носите дрешките!  Hug

# 722
Да споделя нещо- на 03.12. изпратих попълнена форма за поръчка на Gabco, от тогава само аз им пиша с молба да ми съдействат, защото ми е първа поръчка....чак на 09.12. ми пратиха крайната цена и банкова сметка за да преведа парите. Ок, вчера сутринта веднага им преведох парите и днес просто искам да знам дали са платили поръчката, кога и в пълен вид ли ще тръгне за БГ....пак няма отговор !

Но, както и да е, моля ако някой има опит с техния метод на работа, просто да ми даде инфо...
виждам, че другите посредници или публикуват информация в сайта си, или пишат имейли  Peace

# 723
  • Home is where the heart is...
Да споделя нещо- на 03.12. изпратих попълнена форма за поръчка на Gabco, от тогава само аз им пиша с молба да ми съдействат, защото ми е първа поръчка....чак на 09.12. ми пратиха крайната цена и банкова сметка за да преведа парите. Ок, вчера сутринта веднага им преведох парите и днес просто искам да знам дали са платили поръчката, кога и в пълен вид ли ще тръгне за БГ....пак няма отговор !

Но, както и да е, моля ако някой има опит с техния метод на работа, просто да ми даде инфо...
виждам, че другите посредници или публикуват информация в сайта си, или пишат имейли  Peace

Щом са ти изпратили банковата сметка, значи са направили поръчката (т.е. платили са за нея) и чакат да пристигне при тях. Предполагам, че ще получиш друг и-мейл с информация кога е пристигнала и кога ще пътува за България.

# 724
Благодаря за отговора, и аз на това се надявам, но ме притесни факта, че нямаме навременна комуникация....аз можех да им преведа парите още на 04.12. ако ми бяха дали банкова сметка тогава, сега не знам кога ще пристигнат нещата, а са за коледни подаръци естествено ....

# 725
Благодаря за отговора, и аз на това се надявам, но ме притесни факта, че нямаме навременна комуникация....аз можех да им преведа парите още на 04.12. ако ми бяха дали банкова сметка тогава, сега не знам кога ще пристигнат нещата, а са за коледни подаръци естествено ....
Аз също поръчах на 3.12 и получих мейл на 9.12, в самата форма за поръчка, която ти връщат нали виждаш какво е поръчано и какво плащаш.
При мен има изчерпани два артикула и естествено плащам за това, което има в наличност към момента.Аз специално нямам притеснения, защото съм ги използвала няколко пъти само като превозвачи на закупени от мен стоки и всичко е било ок /и на мен ми е първа поръчка/.Когато имам въпроси винаги ги питам по скайпа и ако са на линия ми отговарят веднага, което за мен е по-удобно от всякакви имейли и информации по сайтове.

# 726
  • София

Пиши им на скайпа, ако нещо те притеснява аз пък изобщо не мога да се оплача от комуникацията с тях, даже за поръчката ми от миналата сряда ми казаха, че събота или неделя ще е при мен.

# 727
Емпреса съобщават ли когато пристигне поръчката при тях?Вече актуален ли им е адреса във Варна?

# 728
...писах и на скайп, затова пиша и тук, ако имах отговор - какъвто и да е, нямаше да ви занимавам.
за мен това е несериозно отношение, аз също работя във фирма за межд. транспорт и никога не бих си позволила да не давам обратна информация на който и да е клиент....за това търся информация от хора, които вече са поръчвали чрез Гъбките, каква е процедурата при тях-превеждаш парите и после какво се случва, уведомяват ли те дали всички артикули са налични, уведомяват ли те кога ще тръгне пратката към БГ, ей такива прости неща ме интерсуват

# 729
Емпреса съобщават ли когато пристигне поръчката при тях?Вече актуален ли им е адреса във Варна?
Не пращат имейли, трябва да следиш в сайта!

# 730
Мим, на мен винаги ми отговарят бързо  Rolling Eyes Наистина си права, че трябва да има добра комуникация, аз затова вече не ползвам импреса .

# 731
Системата на Гив транспорт е добра в това отношение - попълваш си поръчката и когато е при тях го отбелязват. Така хем си знаеш, че е при тях, хем не си пишете по 1-2 имейла.
И за тях е по-лесно и за нас.

# 732
Здравейте!
Искам да ви питам с коя фирма да поръчам количка от Кидикеър?Поръчвала съм само дрехи досега с Римини и Детство мое,но сега ,освен дрехи,искам да си поръчам и количка,и нещо не мога да се ориентирам!Гледам,че Фемитрейд отказват поръчки...

# 733
Аз за първи път ползвам ГАБКО,но нещо и там май е объркано доста newsm78

# 734
Някой да знае кога ще пристигне буса на Габко от неделя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт