ПРАГА - нова тема

• 108 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Rudi, блазе ти....
Жалко, че няма да успея до твоето тръгване да напиша за храната и бирата, но пък ти ще събереш твои впечатления.
Пийни една биричка и за мен!И приятна разходка....

# 271
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ние ще бъдем само един ден там,но се надявам да видим основните забележителности.
А храната как е -скъпо ли е ?Мисля да вечеряме някъде навън ,какво ще ми препоръчаш?

# 272
Въпросът не е към мен, но определено препоръчвам U Fleku http://www.ufleku.cz/
Това е пивоварна от 1499 година. Уникална атмосфера, заслужава си да се посети.

# 273
Въпросът не е към мен, но определено препоръчвам U Fleku http://www.ufleku.cz/
Това е пивоварна от 1499 година. Уникална атмосфера, заслужава си да се посети.
Вярно, че й е хубава атмосферата. Много групи влизат да разгледат и си отиват.
Ние седнахме на по бира - две. Забелязах, че никой не си беше поръчал храна около нас.
Но ми стана ясно, просто там е няколко пъти по-скъпо от другите заведения.

# 274
Ами, когато аз бях там, освен бира, поръчахме и храна и някаква местна ракия (Бечеровка). Порциите бяха доста големи...Но в никакъв случай не бих казала, че платихме голяма сметка. Може би е малко по-скъпо отколкото по другите места, но не е безумно скъпо.

# 275
Rudi, съжалявам, че не успях да отговоря по-рано, но бях се отдала на релакс...
Но за всички, които тепърва ще ходят в Прага, сигурно ще е полезно разказчето ми за чешката кухня и чешката бира:
http://colourmagicp.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

# 276
Пепеляшкааа, просто страхотен разказ за чешката кухня и бира  Heart Eyes! Изпитах неустоимо желание да посетя този невероятен град, но засъжаление незнам кога ще мога да го вместя в плановете си! Изобщо целият ти блог е прекрасен  Heart Eyes!

# 277
здравейте момичета
мислим от 6 септември и ние да запрашваме към прага- организирано ето с тази екскурзия http://www.bohemia.bg/prog.php?p=47&c=23
първия ден е организирано - стандартните неща
втория -чески крумлов и хлубока, мисля че много ще ми хареса, но все пак ще чакам някоя от вас да каже нещо по въпроса
третия ден-свободна програма, още нямам идея къде и каво, ще се върна назад да ви чета

# 278
Илияна,ние пътувахме с Бохемия миналия месец,по друга програма ,но минахме през Прага.Спахме в Ибис старо место-хотела е хубав .До центъра се стига с трамвай ,може и пеша .Вашата програма е много хубава ,имате много време да разглеждате ,с месния екскурзовод е много хубаво.Вземете си карта от рецепцията-безплатна,също има едни малки картички скоито можете да ползвате намаления-дано не бъркам.Закуската е много хубава в хотела и обилна.Ако те интересува нещо питай.
Заявете си допълнителните екскурзии от тук,че да не ви  еяд после.

# 279
rudi благодаря
от допълнителните екскурзии мисля да заявим само целодневната до крумлов и хлубока
корабчето и вечерята при швейк мисля да пропуснем
обичам с карта и раница да се лутамуе по малките улички, затова не знам даже в свободния ден дали да не правим това
може би накрая ще съжалявам че не съм видяла много от забележителностите на прага

# 280
  • в града на вечния купон
rudi благодаря
от допълнителните екскурзии мисля да заявим само целодневната до крумлов и хлубока
корабчето и вечерята при швейк мисля да пропуснем
обичам с карта и раница да се лутамуе по малките улички, затова не знам даже в свободния ден дали да не правим това
може би накрая ще съжалявам че не съм видяла много от забележителностите на прага
моля те да споделиш след това.Виждам, че цената е изгодна....

# 281
задължително ще пиша след екскурзията
а къде мога да прочета старите теми за прага, преди имаше  цяла тема по азбучен ред с градове и държави, но сега не я виждам

# 282
задължително ще пиша след екскурзията
а къде мога да прочета старите теми за прага, преди имаше  цяла тема по азбучен ред с градове и държави, но сега не я виждам

Много отдавна ги забърсаха - не знам защо. Преди месеци бях питала - казаха, че ги обработват и систематизират - повече от 8 месеца може би. Така че тази теория взе да издишанещо...

# 283
имам питане за забележителностите на прага
изчетох темата и няколко други и не можах да си набележа  повече забележителности
първия ден в програмата: храдчани, свети вит, златната уличка, мала страна, старо место, карловия мост
втори ден: крумлов и хлубока
и за третия ден освен музеите на сметана и муха друго нямам в програмата
не си падам по църкви , зоологическата градина мислим да я пропуснем
танцуваща къща и айфелова кула може би, ако не са много далече от центъра
някой ако нещо го е впечатлило, да казва
за заведенията разбрах че не е много скъпо, стига да не са на самия площад-ако се сетите за някое име, пишете
rudi дали всички екскурзии на бохемия, отсядат в х-л ибис старо место- трябва да ги попитам

# 284
Ами ние се засякохме с групата по вашата програма преди две седмици,мисля че да -много е приличен ,те Ибисите са си новички -стаите са малко тесни ,но все пак са градски хотели.
Ibis Praha Mala Strana-виж го в букинга,показан е и на картата ,къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт